Starity

Lettuush profilja

Lettuush white white  
  • Csatlakozott
  • 2010. augusztus 05.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • augusztus 25.
  • Lakhely
  • Fejér megye
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • hanging my best friend, watch my favourite tv shows. ♥ !
  • Zenei stílusom
  • pop
  • Imádom
  • Pretty Little Liars, The Vampire Diaries, Gossip Girl, The Kardashians, VLoraa.♥
  • Utálom
  • irigység, féltékenység, hazugság
  • Twitterem
  • - nem publikus -

Keep Calm because my boyfriend is a WOLF. (L) ;;;;

Lettuush
Utoljára aktív: 2018.08.11. 11:11Státusz módosítva: 2012.06.12. 17:05

Mi újság nála?

2014.08.26. 18:06Lettuush és Minionss mostantól barátok

2013.12.26. 11:11Lettuush és tiffanybabe mostantól barátok

2013.04.05. 21:09Lettuush és Fanni 20 mostantól barátok

2012.12.26. 19:07Lettuush új kedvence Josh Radnor

2012.12.26. 19:07Lettuush új kedvence Jason Segel

Bemutatkozás


Hey.!

Üdvözöllek a profilomon. :) !

Nem az erősségem a bemutatkozó szöveg írása, de több mint egy év után rávettem magam, hogy megajándékozlak titeket egy viszonylag normális bemutatkozással. Kulcsszavakban: Letti; 15; Fejér megye; középiskolás; szőke; kékszemű; magas; bolond; makacs; családcentrikus; sorozatmániás;
Elég nehéz magamról véleményt mondani, nyilván nem csak ennyi tulajdonságom van, de főképpen én ezeket tudom elmondani magamról.

Térjünk át a kedvenceimre, amiből nem kevés van. Főleg a sorozatok terén. Már egész kis korom óta lekötnek a folytatás sztorik, ami az elmúlt 1 évben igen megerősödött. (Bár ez annak is köszönhető hogy rengeteg szuper sorozatot gyártanak manapság.) Elég nehéz kiválasztani, hogy melyik a kedvencem, mivel nem tudok dönteni. Mindegyikért másért bolondulok, de bekell valljam legfőképpen mindegyikben a szerelmi szálak érdekelnek. Nincs olyan, hogy egy kedvenc karakterem van, mert általában mindegyikhez tartozik egy másik személy, aki miatt szeretem. Kezdjünk is bele. :) !

Pretty Little Liars

Hát igen, a Csinos Kis Hazudozók. Ezt a sorozatot nézem a legrégebb óta, és máig imádom. Igazából azért kezdtem el nézni, mert láttam egy animációt egy páros zuhanyzásáról, és elkezdett érdekelni. A csajszit ismertem, egyik kedvenc filmemből, a Hajrá csajok 4.-ből, ahol nem volt szimpi, de nem ez a lényeg. Fél év unszolás következtében belenéztem. Az első rész után rögtön megkellett lesnem a következőt, majd az utána következőt, és így tovább. Nem bírtam abbahagyni, annyira lekötött és érdekelt. Teljesen elbűvölt, az 1. évadot többször is újranéztem, és főleg a vége miatt. Először azért szerettem, mert izgalmas volt, majd kb. a 15. rész körül szerintem egyértelmű hogy miért...:) Persze, hogy Hanna és Caleb! A legeslegeslegjobban imádom őket a sorozatban, és örülök hogy a 2. évadban is együtt vannak, annyira jók együtt. ( és remélem a 3.-ban is így lesz, mivel az ABC Family hivatalosan is berendelte az új évadot. ;P ! ) A zuhanyzás, a sátrazás, a bujkálás.. minden fantasztikusan lett kitalálva, és persze az egész sztori is, az egyik kedvenc sorozatom.  

pb6c8s3p98jithvf52wp.gif  8qcp5e8otuftnkn6ct1e.gif
n43c0uyroau26fql7oa2.gif  xomcbfo13logw8n8q0rb.gif

The Vampire Diaries

Igen, igen... Nem gondoltad volna mi, hogy a Vámpírnaplókat is idesorolom? Hát... mint a világkerekségen az összes tinit, engem is megfogott. A nyár elején kezdtem el nézni, és rögtön belecsaptam a lecsóba, mert a 2. évad 1. részét néztem meg, amit a TV-ben vetítettek. Másnap legjobb barátnőmmel elkezdtük online nézni (az 1. évad 1. résztől! ;$ ) és eleinte úgy jártam, mint a Pretty Little Liars-szel. Imádtam az 1. évadot, teljes mértékben Elena és Damon párti vagyok! Aztán a 2. széria elején megakadt valami. Kb. félévig nem is néztem, már a 3. évadot játszották mikor észbe kaptam, hogy folytatni kéne. Volt is egy motivációm ( LB-em kívűl :P ) : Caroline és Tyler. Már én is észrevettem rajtuk, hogy vonzódnak egymáshoz, de nem törődtem vele. Majd egyszercsak komolyabban elkezdett érdekelni kettőjük románca. Hát nem bántam meg, hogy folytattam! Imádom őket, kedvenc párosom a sorozatban. Nagyon jó ez a vérfarkas - vámpír párosítás. Remélem még sooookáig együtt maradnak, megérné. :) !

b40wcaf5dd5klrsnpg79.gif

qezu56cvoagezyuzlpft.gif  a7oz552x5b0rdmwobfg8.gif
n3n6uek8b2rghq630ree.gif  s693faw3j5h8lif0qnwi.gif

Gossip Girl

Háhá. A Pletykafészek. : D Egyszerűem imádom, nem gondoltam volna, hogy ennyire jó! Régen mindig mondtam magamnak hogy megnézem a TV-ben, de nem lett belőle semmi, és ha igen, akkor nem is figyeltem oda. Bár nem is értettem akkor hogy miről szól. Az első részek nem voltak valami izgalmasak, de azért tetszett és kiváncsi lettem hogy mit hoznak ki belőle, ezért tovább néztem. Még nem fejeztem be az összes évadot, de már most oda meg vissza vagyok tőle. Fantasztikus. Csodálom, mert ez nem egy misztikus sorozat, aminek mindig van egy lényege, egy célpontja, itt csak sodrodsz az eseményekkel. Hát, ha hiszitek ha nem, nem nehéz kitalálni hogy ki a kedvencem. Természtesen Chuck és Blair. ;P Érdekes, mert először egyikőjüket sem szerettem, nem értettem hogy mit esznek rajtuk, de az 1. évad végére megértettem. Komolyan, annyira összeillenek, tényleg, és szurkolok nekik. Hihetetlen viccesek és édesek együtt. Ja és persze ki ne felejtsem Nate-t, aki sztem egyedül a nyerő, mert én már lestoppoltam. : D 

8ypq0vls80j1hyfe0seb.gif

Nagy szavakban pedig ennyi lenne. Még rengeteg szenvedélyem van ezeken a sorozatokon kívűl. Imádom Kim Kardashian-t, még több sorozatot, és még több színészt. A legfontosabbakat azthiszem sikerült elmondanom. Persze szabadidőmben legszívesebben a legjobb barátnőmmel vagyok, aki nem más mint VLoraa. ♥ Remélem mostmár sikerült egy normális bemutatkozó szöveget összehoznom. Nem kell félned tőlem, nyugodtan jelölhetsz, kérdezhetsz, és ha szavazol természetesen visszamegy. :) ! 

You know you love... XOXO.

Kedvenc sztárok

1 Kim Kardashian
2 Ashley Tisdale
3 Blake Lively
4 Christina Aguilera
5 Taylor Lautner
további kedvencek

Randomképek

Tyler & Caroline
:)
Kendall.♥
tattoo. ♥

Barátok

tothbianka
tothbianka

valhalla

tiffanybabe
tiffanybabe

új tag

kdorina99
kdorina99

új tag

Tjaaash
Tjaaash

Cameron Monaghan ♥...

Punky66
Punky66

visszatérő vendég

Üzenőfal

Szia!Szavaztam,mert vannak közös kedvencek.:)

2016.08.07. 21:09

Kiss Réka 11 Szia. Szavaztam és jelöltem

2015.08.22. 17:05

Judit107 Szia! Szavaztam! :)

2015.07.28. 18:06

Szia. Jó a profilod, tehát szavaztam :)

2015.04.21. 16:04

dtsz Szia szavaztam mert jó a profilod.

2015.04.02. 18:06