Starity

ilus1996 profilja

ilus1996 blue blue white blue  
  • Csatlakozott
  • 2010. augusztus 28.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • ~Hope~
  • Születési idő
  • október 18.
  • Lakhely
  • Nógrád megye
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • I rajzolás I gépezés I olvasás I írás I
  • Zenei stílusom
  • I mindenevő vagyok I
  • Imádom
  • I család I Bridgit Mendler I zene I sport I kézilabda I olvasás I barátok I
  • Utálom
  • I van egy pár I

Az igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja

ilus1996
Utoljára aktív: 2023.05.26. 19:07Státusz módosítva: 2016.09.21. 10:10

Bemutatkozás


 

 Örülök,hogy erre tévedtél! Köszöntellek szerény birodalmamban!

Szeretném leszögezni, hogy eddig fogadtam el a baráti jelöléseket. Ha szeretnél ismerősnek tudni engem, akkor először írj nekem üzenőfalra, vagy üzentemre. A következő szabály, hogy semmit nem lopsz, amit látsz az én profilomon. Megértem, ha tetszik, és kell neked, de rukkolj elő saját ötlettel.

Magamról



Egy hétköznapi lány vagyok. Korom 16 - 24 év között van. Hajam és szemem ugyanolyan színű. Kitartónak ismerem magamat, nem hagyom magam. Amit el kezdtem igyekszek befejezni. Szeretek megfelelni az elvárásoknak. Maximalista vagyok. Kissé átgenerálódott bennem az, hogy legbelül rossz indulatú vagyok, amitől igyekszek megszabadulni. De ugyanakkor a hibáimat beismerem, és el is fogadom őket. Engem úgy kell el fogadni ahogy vagyok. Nem vagyok lányos lány. Vagyis nem szeretek nagyon ruhákat vásárolgatni, szoknyát, pedig végkép nem szoktam húzni, csak is a ballagásomra, szalagavatómra, és az érettségimre...

Tudni kell még rólam, hogy álmodozó személyiség vagyok, nagyon sok mindenen elkalandozok. Bár kívülről elég törékenynek néznek engem, igazábó lerősebb vagyok belülről. Ezt sok minden alátámasztja, mint például ,hogy nem igazán tudom ,hogy kell fel adni (ezt leginkább egy személy tanította egy nekem).  Ha a párkapcsolathoz lehetne írni, akkor ezt írnám: nincs partnerem ,viszont a szívem le van már régóta foglalva. 

Általában az érzelmeimet dalszövegekbe szoktam kiadni, úgy sokkal könnyebb. Persze pocsék dalszöveg írónak tartom magam ,hisz én nem is tudom ,hogy kell írni, csupán írom, mert olyankor jó érzés kiadni. És ezzel vetekedik az írás, ami szintén nagyon fontos dolog az életembe. Akik olvasták a történeteimet azt mondják,hogy nyugodtan mehetnék írónak, de az a helyzet, hogy nagyon sok tényező van, ami miatt kétszer is megkell fontolnom ezt a lehetőséget. Pedig vagy ez vagy művészettel kapcsolatos munkát képzelek el magamnak a jövőben. 

Olvasni imádok szintén. Eddig életembe, több mint 100 könyvet elolvastam. Igazából nincsen kedvencem, mert egyszerűen nagyon sok könyv tetszik. Nem tudnék kiemelni, ami annyira megfogott volna. Persze volt, ami kevésbé nyerte el a tetszésemet, de egyelőre keresglek, kutatok, olvasgatok után ,hogy melyik lehet a számomra legmegfelelőbb könyv. Amúgy nem mindennap olvasok, nem is jut valamikor idő rá. Valamikor elkap egy láz és csak olvasok, olvasok, valamikor meg van ,hogy egy hónapig nem veszek elő. 

Röviden ennyi lenne! Na jó, bővítve van ,ezért nem annyira rövid.

Ételek

Oké, talán egy kicsit túlságosan is sokat játszik főszerepet a kaja az életembe, de akkor is szeretek enni. Bár eddig nem látszik meg rajtam, legyen továbbra is így. Bár választékos vagyok, de általában megeszek mindent, amit az orrom elé tesznek. Bár mérsékelten szoktam enni, bármennyire is csábító valamikor a kaja. Szeretem a tésztaféléket, meg a gyümölcsöket. De nem mondok ellent a zöldségnek is. Illetve amibe zöldség van. Gulyáslevesnek sose mondanék ellent. De szeretem az édességeket, de nem túl édesen, attól csak megfájdul a fogam, és alapból se szeretem a túl édeset...

Amióta bekerültem a gimibe, a barátnőimnek köszönhetően megszeretem sütni, és azóta nem csak az étel, hanem a sütés is nagy szerepet játszik az életembe. Imádok minden féle újdonságot kipróbálni üstés terén. Ha még tehetségesen is dísziteném, nem cak összedobnám, akkor cukrászi álmaim lennének első szempontból.

Bridgit Mendler


És most eljött az idő, hogy meséljek a kedvenceimről. Bridgitet a Varázslók a Waverly helyből láttam először, még 2009-be. Nem volt szimpatikus egyáltalán. Köztudott, hogy nem szeretem a vámpírokat. És mostanra se szeretem a vámpírokat, még Bridgit se kéeps arra, hogy megszeressem őket. Visszatérve Bridgietre, sokáig nem volt szimpatikus. Még a Jonas-ba se tudott lenyűgözni. A Sok Sikert Charlie!- ba, már kezdtem megkedvelni, de még mindig nem vált a kedvencemmé. Miután láttam a Limonádé- ba, utána kezdtem el érdeklődni iránta. Nagyon tetszett a szerepe, és ott mutatta meg nekem Bridgit, hogy tényleg tud valami. Elkezdtem nézni azokat a filmeket, amibe szerepelt. Köztük A Klikk és utána Kismamának áll a világ, Alvin és a mókusok 2. Bridgit ezekkel tudott meggyőzni, hogy igen is jó színésznő. És ezután megszerettem Brdigitet. Annyira, hogy mára az egyik legnagyobb rajongójának mondhatom magam. És nem csak egy ideiglenes rajongás ez, hiszen már több, mint egy éve megfogott engem Bridgit. Nagyon jó hangja van, imádom minden egyes zenéjét. Főleg, azokat amik a Limonádéba hangoztak el. Halottam az új zenéjét a Ready Or Not-ot, ami az új albumához köthető. Szerintem fantasztikus klipp, és a zene egyaránt. Alig várom az albumát. Bár a Disney-nél ismertem meg, nem bánnám, ha befejeznék a Sok Sikert Charlie utolsó évadát is, és látnánk máshol is, mivel ő tényelg tehetséges, és megérdemli a sikert. És az utolsó szavak jogán Bridgit nem a botrányairól, kerül címlapra vagy a magánéltéről, mint Selena, hanem a munkájával kapcsolatban. Hisz ő nem akar felhajtást, nem kell neki, hogy minden ember rá szegezze a tekintetét.

Sabina Babayeva

Nyílván nem mond sokat (már akinek) nektek ez a név, de nekem nagyon is sokat. Sabina Babayeva, aki tényleg egy igazi énekesnő. Mikor meghallottam tőle a When The music Dies-t sírni támadt kedvem. Ami nagyon fura, mert én nagyon ritkán tudom elsírni magam egy dalon. Sabina olyan érzéssel énekelte el a dalt, ahogy eddig senkitől se halottam, és élőben is csodás hangja van. És egy csodás embert ismertem meg, sok videót láttam róla és interjúkat, ami arra ösztönzött, hogy ez a lány igen is megérdemli, hogy szeressék őt. Imádom őt, ennyit tudok, hirtelenségből mondani. Igaz, hogy az eurovízión nem ő nyert, de számomra ő nyertes. Nyertes, mivel sikerült megszeretetni velem az angol balladákat, amiket eddig nem szerettem. A mai napig figyelemmel kísérem a karrierjét és az imádatom azóta se változott. Tudom, hogy ő sose lesz olyan nagy sztár, mint Beyonce vagy Jennifer Lopez, de nekem nem az számít. Hanem az, hogy tehetséges. És nőre ugye bár nem szoktam ilyet mondani, de Sabina a világ legszebb nője, ha nem visszük túlzásba Európa legszebbje. Valószínűleg egy életre belopta magát a szívembe és a dalait még 10 év után is hallgatni fogom. Ha egyszer megismeri valaki ezt a csodás lányt/nőt akkor rájöhet, hogy miért is imádatom tárgya. Sabina nem a celeb sztárok közé tartozik, sőt nem is sztár, hanem énekesnő és ezt tisztelem benne. Én csak azt tudom mondani, hogy érdemes rákeresni, egyáltalán nem lehet megbánni. Én se bántam meg, sőt.

Sport/Olimpia

Hihetetlen valósággal, de idén 2012-be valósággal megszerettem a sportot. Mondom megnézem, hogy megy az Olimpia, legyek már tisztába vele. De aztán, ahogy néztem rájöttem, hogy nagyon is jó nézni. Régebben azt hittem, hogy a sportnézés halál unalom. Nem az! S hát a londoni olimpiának köszönhettem. Ha nem néztem volna meg, talán még most is utálnám a sportot. Mára viszont alig várom, hogy valami olyan sportág legyen a TV-be, ami engem is érdekel. Mert vannak sportágak, amik nem igazán fogtak meg. De a vízilabda, kézilabda, úszás nagyon megfogott. Ezeket biztos követni fogom, de a magyar érdekeltségű sportágakat is megnézem. Sorolhatnám még estig a magyar sportolókat, akik jelképes eredménnyel zártak az Olimpián és megérdemlik az elismerést. Utólag megjegyzem, hogy a focit,Forma-1-et és a kosárlabdát még mindig nem szeretem.

Kézilabda

A legkiemelkedőbb sportág mind közül számomra. Persze a többit is nagyon szeretem, de a kézilabdát különösen. Leginkább ez hagyott bennem nyomott. Eleinte csak a válogatottal foglalkoztam sokat. De szép sorjában. Szóval a londoni olimpia óta követem leginkább mai napig a férfiak mezőnyét. Nagyon szurkoltam nekik a spanyolországi világversenyen, mert nem egyszer megfogalmazták, hogy szeretnének már egy érmet. És, amikor már csak egy karnyújtásnyira volt a lehetőség, akkor jött a hideg zuhany. Egy majdnem nagy siker született Dánia ellen, azóta is sajnálom, hogy végül azon az utolsó percen múlott. A klubokat leginkább, azóta követem mióta DIGI Sportunk lett és ott néztem meg az EHF Champion Leauget, ami szintén balszerencsésen sikerült a magyar klubcsapatnak. Nem kell sokat találgatni, hogy az MKB Veszprém a kedvenc csapatom, de szeretem a Pick Szegedet is. A külföldi kluboknál a Rhein-Neckar Löwen nyerte el a tetszésemet. A még magyar csapatoknál a Balatonfüredet tudnám kiemelni. A válogatottaknál egyértelmű, hogy a magyar válogatott örök favorit. De mellette szeretem a spanyol válogatottat, a dánt és a németet is. Követtem a junior, illetve az ifi válogatott szerepléseiket is. Nem sorolnám inkább a favorit játékosaimat, mert nagyon sok van. Annyira sok tehetséges kézilabdázó létezik, hogy hosszú sorokból állna. Ráadásul sokaknak nem is nagyon számítanak ezek a nevek, azt se tudják kik ők. A lényeg, hogy én tudom. Szóval nagyon megszerettem ezt a sportágat. Kézilabda minden mennyiségben.

  

Legkedvesebb barátaim az oldalon:

I Mindight memories I Kyra99 I Lizania | Egytikee | Porkéz Lovatics04 |

Ennyit magamról. Végig olvastad? Tényleg? Hálás vagyok ,amiért a profilomra áldoztál néhány percet. Ha tetszett tetszett,ha nem nem.Ha érdekesnek találsz,akkor ne egyből barátnak jelölj,hanem először üzenj nekem!

Barátok

Mkb Veszprém
Mkb Veszprém

Mrs.Lautner.♡

l0ryka
l0ryka

visszatérő vendég

B.Bess
B.Bess

Los Angeles

annuka98
annuka98

új tag

Üzenőfal

Péter22 szia szavaztam

2020.01.13. 00:12

Szia, szavaztam, mert szép és igényes profilod van.

2019.07.31. 11:11

Szia! Nagyon szép és érdekes profilod van :)

2017.09.03. 05:05

Adan21 Jó a prof

2017.08.02. 17:05

Kincses Bogi * profilod

2017.07.02. 17:05