Starity

sunnystic profilja

sunnystic white white yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2011. február 10.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1996. november 19.
  • Lakhely
  • Dunaharaszti, Pest megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Zenei stílusom
  • Nincs különösebb irányzatom, mindent meghallgatok ami tetszik.
  • Imádom
  • Soyeonnie, Gaga, k-pop, T-ARA <3
  • Utálom
  • A kétszínű, hazug embereket, akik a külső + első benyomás alapján ítélnek, azokat az embereket, akik túlszlengesített szavakat használ, és borzalmas a helyesírása (pl. wan, tavaj, hüje, köszcsihhhh, és még sorolhatnám...), a májat, a gombát, a magyar sztá
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -

kiss me baby i must be stay here day by day

sunnystic
Utoljára aktív: 2019.05.15. 11:11Státusz módosítva: 2012.08.12. 23:11

Mi újság nála?

2013.07.14. 11:11sunnystic és Taeng mostantól barátok

2013.04.19. 18:06sunnystic és dori410 mostantól barátok

2013.04.19. 18:06sunnystic és hszandra mostantól barátok

2013.01.25. 05:05sunnystic és Nesquik mostantól barátok

2012.11.26. 18:06sunnystic új kedvence Bae Woo Hee

Bemutatkozás


- - stop right there, sexy love!


  

Sziasztok! A nevem sunny, több mint két éve látogatom a Starityt, de a régi accountomon nem nagyon aktívkodtam (nikolettslezak voltam). Mivel nem nagyon tetszett a régi nevem, ezért kénytelen voltam újat csinálni, gondoltam, még addig, amíg nem túl sok minden volt a régin. Szóval most itt vagyok ^^. A régin még bemutatkozásom sem volt, de ezen most javítok, csak nem igazán tudom, hogy mit kéne írnom magamról...

Tizenöt éve lélegzem a számomra oly' fontos oxigént, legtöbbször Dunaharasztiban, ahol lakom. Budapesten születtem ugyan, de már 2001 óta itt lakom. Szeretem ezt a kisvárost, soha nem akartam Pesten lakni, a nyüzsgést és a tömeget nem nekem találták ki... na meg a szmogot sem. Gondolom ezt azért már kitaláltátok, de azért leírom, hogy lány vagyok. Szinte mindig zenét hallgatok, és idegbeteggé válok, ha elromlik a fülesem (ami minden második hónapban megtörténik... nem hiába hívnak fülesgyilkosnak). Míg régebben inkább mainstream zenét hallgatok, mostanság a k-pop az, ami mindenek felett áll. (Szinte Gaga az egyetlen, akit még hallgatok az úgymond mainstream vonalból.) Szeretem a T-ARA-t, Dal Shabetet, SNSD-t, SunnyHillt és még megannyi jó k-pop bandát. :3 

Hardcore szerepjátékos vagyok már több, mint öt éve, és az utóbbi időben angolul játszom, ugyanis a magyar szerepes közösség nagyon pang sajnos... :C Ha azonban ezt meg tudod nekem cáfolni, akkor állok elébe! :3 Nagyon szeretek olvasni, habár nem sok időm van rá (igen, már ilyen fiatalon sincs rá időm...), írni, novellákat főleg, de írtam már többfejezetes 'kisregényt' is. (Sajnos erre mostanság se időm, se ihletem nincs.) Nem mondanám magam sorozataddiktnak, habár nagyon szeretnék az lenni, de képtelenség egyszerre több, mint 5-6 sorozatot nézni. De igyekezni fogok! Kedvenceim jelenleg: Rooftop Prince, My Girlfriend is a Gumiho, Pretty Little Liars, The Vampire Diaries, Glee, Life Unexpected, Dr. House, Bones. Nem gyakran nézek szinkronosan sorozatot (kivétel: Doktor House és Life Unexpected), sokkal jobban szeretem az eredeti nyelven futót. (De úgy gondolom, hogy bár manapság nagyon el tudjuk cseszni a szinkronokat, még mindig Magyarország az egyik legjobb szinkronizáló ország.)

És akkor most egy kicsit a kedvenc sztáraimról, elvégre ez a Starity. Gondolom az már senki számára sem titok, hogy nálam örökké Lady Gaga a legjobb, a legtehetségesebb, a leglegleg. Bevallom, nem követem őt a karrierje kezdetétől, csupán a The Fame Monster korszakától, de borzasztóan tisztelem, amit csinál, amit megtestesít, ahogy viselkedik, a zenéjét, a gondolkodását, mindent. Fantasztikus egy nő, eszméletlenül tehetséges, HIHETETLEN, MENNYIRE FONTOSAK NEKI A KIS SZÖRNYECSKÉI, az összes számát ő írja, nagyon kreatív, az egyenlőségért küzd, és ezek mellé nem egy üres agy, hanem egy nagyon is intelligens agy társul. Ódákat tudnék zengeni róla, de most nem teszem, mert akkor senki nem olvasná el a bemutatkozásomat (így sem vagyok benne biztos, hogy elolvassa valaki). Valamit azonban még meg kell jegyeznem: el tudom fogadni, ha valaki nem szereti, DE azt nem tűröm, ha valaki ok nélkül utálja, hermafroditának kiáltja ki, és olyan okokat hoz fel az utálata mellett, amik nem igazak, semmit nem tud Gagáról, stb. Ezek az emberek taszítanak, de nagyon.

Második kedvencem Park Soyeon, a T-ARA fő énekese és jelenlegi vezetője. Őt nemrég szerettem meg, de nagyon mélyen magába szippantott, ez a lány ugyanis csodálatos. <3 Az adatlapjához írtam róla egy nagyon hosszú véleményt, éppen ezért ide nem nagyon írok semmit, ha érdekel, akkor ITT elolvashatod (rögtön az első, de gondolom megtalálod xD). ^^ Minden vágyam, hogy egyszer eljuthassak egy T-ARA koncertre, mivel a Gaga koncert nagy szerencsémre már összejött egyszer. (: De, míg Gagánál legalább megvan az esély, hogy visszajön Magyarországra, arra elég kevés van, hogy a T-ARA valaha is az országba vagy ide a közelbe jön koncertezni. De a reményhal meg utoljára, nemde?

Harmadik kedvencem pedig Emily Browning, akit nem olyan nagyon rég ismertem meg, (2008-ban; jó, oké, az már nem most volt...) viszont irtó tehetséges színésznőnek tartom annak ellenére, hogy milyen fiatalon kezdte - és hogy milyen fiatal még ma is. Amellett, hogy nagyon fiatal, eszméletlenül gyönyörű (habár az 'új' hajáért nem túlságosan rajongok...), és egyáltalán nem szállt el, két lábbal áll a földön. Nagyon vicces és aranyos csajszi, a Sucker Punchban pedig ismét csak nagyot alakított! Gyönyörű is benne, az a szőke paróka valami eszméletlen. Igazán megérdemelné, hogy többen megismerjék a nevét.

És akkor nagyjából ennyi rólam. Ha jobban meg akarsz ismerni, akkor kövess be twitteren, elvégre ott is sokat mutatok meg magamból. ;)

xoxo, sunny (;

Kedvenc sztárok

1 Lady Gaga
2 Park So Yeon
3 Emily Browning
4 Park Sun Young
5 Park Bom
6 Ham Eun Jung
7 Park Ji Yeon
8 Lee Ji Hyun
9 Kim Eun Young
10 Kim Jung Ah
11 Kim Tae Yeon
12 Im Yoon Ah
13 Tiffany Young
14 Jeon Bo Ram
15 Mila Kunis
16 Alex Pettyfer
17 Olivia Wilde
18 Taylor Lautner
19 Natalia Kills
20 Ed Westwick
21 Amanda Seyfried
22 Ashley Benson
23 Lucy Hale
24 Leighton Meester
25 Shay Mitchell
további kedvencek

Randomképek

tumblr_lgmazg6KVu1qc4oqso1_500.jpg
vogue_28629.jpg
021.jpg
lady-gaga-0511-6-de.jpg

Barátok

Liafen
Liafen

Raise Your Glass™

ultimateladyg
ultimateladyg

visszatérő vendég

itsthelou
itsthelou

visszatérő vendég

csakpp
csakpp

Little Monster...

Üzenőfal

KimMinTae Annyeong! (=^°.°^=) Nagyon szép a profilod ezért szavaztam. Vannak közös kedvenceink, így gondoltam rákattintok a "barátnak jelölöm" blokk-ra. :D

2014.03.30. 18:06

Lisa7003 Szia:) Nagyon gyönyörű a profilod, végigolvastam a bemutatkozásod és igazán tetszett az irományod, még az is, amiket Gagáról foglaltál össze. Én sokáig nem szerettem, mert leginkább csak a botrányairól hallottam, de most tartok óta, hogy kezdek rá más szemmel nézni.:) Amúgy engem a k-popos rész érdekelt leginkább, ugyanis én is nagy rajongó vagyok és szeretem a T-arát.^^ Szóval szavaztam.;)

2013.12.28. 16:04

Roxanne_11 szavaztam :)

2013.06.22. 13:01

Szavaztam,jelöltem.

2013.03.29. 13:01

dori410 szavaztam rád mert együttérzek mindenbe veled

2012.12.01. 12:12