Starity

Toxic profilja

Toxic yellow blue white blue  
 • Csatlakozott
 • 2011. április 27.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • peligroso™
 • Születési idő
 • 1995. április 07.
 • Weblapom
 • - nem publikus -
 • Kedvenc sztárjaim
 • Alicia Vikander Michael Fassbender Natalie Portman Leonardo DiCaprio Eva Green Johnny Depp Keira Knightley Mia Wasikowska Bradley Cooper Jessica Chastain Saoirse Ronan Eddie Redmayne Charlize Theron Jake Gyllenhaal Margot Robbie Jennifer Lawrence Tom Hiddleston Brie Larson James McAvoy Lana Del Rey

I'm glad that you want to kiss my neck.

Toxic
Utoljára aktív: Tegnap, 17:51Státusz módosítva: 2019.06.25. 18:06

Mi újság nála?

2019.05.04. 15:03Toxic új témát indított a fórumon.

2019.03.10. 18:06Toxic új témát indított a fórumon.

2018.12.18. 18:06Toxic új témát indított a fórumon.

2018.11.24. 15:03Toxic új témát indított a fórumon.

2018.11.02. 13:01Toxic új témát indított a fórumon.

Bemutatkozás


Ha ez a test meghal, hamvaimat szórjátok a szélbe!
Szembenézek bármivel, a halállal is, ameddig a lelkem szabad marad.

REMARK: He's so complex

Kedvenc filmek: Black Swan ♦ Stoker ♦ The Shape of Water ♦ Incepction ♦ Thoroughbreds  Hacksaw Ridge ♦ My Cousin Rachel ♦ Silver Linings Playbook ♦ The Adjustment Bureau ♦ Chloe ♦ Ex Machina ♦ Call Me by Your Name  Anna Karenina ♦ The Great Gatsby ♦ In Time ♦ Love, Rosie ♦ Gone Girl ♦ Jennifer's Body ♦ The Age of Adaline ♦ Practical Magic ♦ Crimson Peak ♦ Stardust  A Dangerous Method ♦ The Hateful Eight ♦ Pan's Labyrinth  Sucker Punch ♦ La La Land ♦ Interstellar ♦ Room ♦ In Secret ♦ Serena  The Curious Case of Benjamin Button ♦ The Danish Girl ♦ The Devil Wears Prada ♦ Mary Magdalene ♦ A Cure for Wellness  The Others ♦ Stronger ♦ Brooklyn ♦ American Hustle ♦ The Vow ♦ Wind River

Kedvenc filmsorozatok: The Lord of the Rings ♦ The Hobbit ♦ X-Men ♦ Pirates of the Caribbean ♦ The Avengers ♦ The Hunger Games ♦ Star Trek

Kedvenc tévésorozatok: American Horror Story ♦ Vikings ♦ Penny Dreadful ♦ Big Little Lies ♦ The Handmaid's Tale ♦ True Blood ♦ Grimm ♦ Game of Thrones ♦ The Affair ♦ Banshee ♦ Outlander ♦ American Gods ♦ Siren ♦ Legends of Tomorrow ♦ Fargo ♦ iZombie ♦ Killing Eve ♦ Lucifer ♦ Poldark ♦ The Orville ♦ The Vampire Diaries ♦ 9-1-1 ♦ The Flash ♦ Hannibal ♦ The Walking Dead ♦ Supernatural ♦ Victoria ♦ Into the Badlands ♦ Supergirl ♦ Pretty Little Liars ♦ Preacher ♦ The Originals ♦ Fear the Walking Dead ♦ Orphan Black ♦ Arrow ♦ Westworld ♦ Stranger Things

Eme férfi alanyunk '95-ös évjáratú és hazai pályán Gellcsi becenév alatt fut. S lévén, hogy mérgező hatással van környezetére, itt és most a Toxic névvel is illethetjük. Festett barna hajához bánattal átitatott, sötétbarna szemek társulnak. Közepesen pigmentált bőrszínnel rendelkezik. Kisugárzása nem egyértelműen írja le természetének milyenségét. Képes meglepetéseket okozni és egy szempillantás alatt felkavarni maga körül az állóvizet. Könnybelábad a szeme a naplepente láttán, mivel eszébe juttatja az élet rövidségét. Vágyik arra, hogy a tenger mellett élhessen, hogy mezítláb nagyokat sétálhasson a nedves homokban, kagylókat gyűjtve és Lana Del Rey számokat énekelve. Képes az éjszaka kellős közepén papucsot húzni és kimenni a kertbe, ha éppen telihold van, mert azt hiszi, hogy az erőt ad neki leküzdeni a problémáit.

Kedvenc virága a fehér rózsa, mert azon mutat a legjobban a kiontott vér. Imádja a késeket és a tőröket, mert azokat könnyű magunknál tartani és hihetetlen élmény beledobni őket valamibe. Mindig is vonzották az ókori Egyiptomról szóló rejtélyek. Örülne, ha golyóstoll helyett még mindig tintába mártott madártollal kellene írni. Rágózás közben mindig ideges lesz, viszont jó ötletei támadnak. Nyáron kifekszik a fűbe és hosszú perceken keresztül bámulja a kék eget, mert ekkor embernek érzi magát. Szerinte a latin kifejezések színesebbé tesznek bármilyen fajta beszélgetést. Ha harcba kellene mennie, fegyverként fejszét vinne magával a közelharchoz. Szeret a zöldségeskertben munkálkodni, mert az jól kikapcsolja az agyát. Fogmosás közben a fogkefét csak két ujjal szereti tartani.

A gót metal zene segít neki feldolgozni a legnagyobb csalódásokat is. Gyakran nézi magát a tükörben, keresve a 'szépséget' vonásaiban. Egy temetésen szeret leghátul állni, magányosan. Mosolyog, ha lát egy szivárványt, mert az a gyerekkorát juttatja eszébe. Szeret Bee Gees és Donna Summer dalokra táncolni. Kedvenc fagyija a csokoládé ízű. Szokott olyan borítékba zárt levelet írni, amit a jövőbeli énjének címez. Imádja a borsófőzeléket, a borsót csak ebben a formában szereti enni. Ha éppen olyan passzban van, simán kifesti a körmeit feketére, de így biztosan nem menne ki az utcára. Szeret térképeket tanulmányozni.

Gyakran van, hogy ordít egy hatalmasat, így adva ki magából a felgyülemlett stresszt. Szívesen visel körsálakat. Egyik kedvenc külföldi városa New Orleans. Ha meggyújt egy gyertyát, folyton játszik a lánggal az ujjait használva. Saját vallása van. Azt gondolja, hogy a szerelem hatalmas gyengeség. Szeret hangfelvételeket csinálni, hogy zsarolhasson velük. Kedvenc desszertje a tiramisu, úgy, ahogy ő készíti. A napszemüvegekben más embernek érzi magát. Nem perverz, de szinte mindenben az altesti poénokat keresi. Ha visszautazhatna az időben, akkor leginkább a '20-as évek Amerikájába menne 'gatsbyzni'. Nyáron szeret UFO-kat kémlelni az esti égbolton. Szívesen eltévedne egyszer egy sűrű erdőben, vagy mondjuk egy labirintusban. Fél a nagytestű kutyáktól, de ha szembe kerül egyel, akkor nem pánikol be, mert okos.

Kedvenc sportja a tollaslabda, amit tavasszal szeret űzni a legjobban. Rengeteg sorozatot néz, az egyik favoritja A szolgálólány meséje. Nem játszik semmilyen hangszeren, de szívesen gitározna. Ebből kifolyólag imádja a country zenét, mert állítása szerint, csak ehhez van hangja. Szeret nagy tüzet gyújtani és megmelegedni mellette. Ha unatkozik, akkor Grimm meséket olvas egy régi könyvből. Ősszel, télen és kora tavasszal ujj nélküli kesztyűt hord. Kávézik. Dohányzik. Szereti a vámpírokkal kapcsolatos dolgokat. Szeretne megmászni egy közepes hegyet.

Opportunistának vallja magát. Kedvenc filmje a Fekete hattyú Natalie Portmannel. Van OKJ-s bizonyítványa irodai-asszisztens szakmáról. Szereti, amikor kint hideg van és ő egy nagy bögre meleg teát szorongat. Ha este nem tud aludni, elmosogatja a koszos edényeket. Sok-sok ásványvizet iszik. A zsírkrétával való rajzolás során óvodásnak érzi magát, ezzel kompenzálja, hogy soha nem járt óvodába. Olykor nyugtatót és hangulatjavítókat szed, mert bizonyos időszakokban rátör a mély depresszió, amikor minden nap sír és sopánkodik. Szereti a mérgező növényeket, mert azt a lehetőséget látja bennük, hogy használja őket egy emberen. Szerinte a történelem legmenőbb harcosai a vikingek voltak. Szeret nyalókázni. A történelem és a magyar érettségije jeles lett. A kakaóba szeret szívószállal buborékokat csinálni. Minimum száz évig szeretne élni.

A hóesés mindig valami baljósat juttat eszébe. Szeret mindenhez táblázatokat készíteni, mert rendmániás. Kedvenc állata a ló. Ha szuperképességet kapna, azt szeretné, ha szárnyai nőnének és repülne. Egyszer ki szeretné próbálni a szőke hajat. A vihar és a villámlás nem nyugtalanítja, hanem feltüzeli. Szeret széllel szemben futni. Szereti, ha egy pillangó az ujjára száll. A lányok és a fiúk után egyaránt megfordul az utcán. Imádja a különféle sajtokat. Szerinte a demokrácia, mint olyan soha nem létezett. Kedvenc gyerekkori játéka a bújócska. Romungró cigány. Zseblámpával alszik. Megőrül a finom péksüteményekért. Szeretne majd megtanulni íjjal lőni. Szereti az olyan filmeket és sorozatokat, amikben királyi családok szerepelnek. Nagyon szereti, ha a falhoz szoríthat egy embert a torkánál fogva. Egyszer ki akar hozni valamit az álmából, át a mi világunkba.