Starity

MarlaSinger profilja

MarlaSinger white  
  • Csatlakozott
  • 2011. augusztus 11.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • augusztus 29.

Don't be sheeple!

MarlaSinger
Utoljára aktív: 2011.10.10. 08:08Státusz módosítva: 2011.08.12. 14:02

Mi újság nála?

2011.10.03. 21:09MarlaSinger és MiniManóó. mostantól barátok

2011.08.29. 20:08MarlaSinger és Sally Sparrow mostantól barátok

2011.08.29. 09:09MarlaSinger és mostantól barátok

2011.08.28. 19:07MarlaSinger új témát indított a fórumon.

2011.08.26. 13:01MarlaSinger és timcsi2000 mostantól barátok

Bemutatkozás


Halihó fiúk-lányok!


Nem szeretem a bemutatkozásokat, az ember olyankor mindig a legjobb oldalát próbálja mutatni a másiknak, színészkedik, szerepet játszik még önmaga előtt is, megpróbálja a legjobb képet lefesteni magáról, miközben titkon belül érzi és tudja, hogy korántsem Vincent Van Gogn vagy éppen Rubens ecsetével dolgozik. Szóval, minden bemutatkozás egyben képmutatás és felszínesség, hát ezért nem tartozik kedvenc elfoglaltságaim közé önmagam fényezése (mert ugyebár ki kritizálja önmagát a másik előtt?). 

Ámbár ha jól belegondolok nekem talán nem is kellene már bemutatkoznom, mivel régebben aktív tag voltam LaDiabla néven, azonban fordult velem a világ egy csinos kis 180 fokot, s most újra itt vagyok, új név, új arculat (csak a profilomnak, én maradok amilyen voltam Drágáim :)), mondhatnám - hogy kedvenc sorozatomhoz hűen stilszerű legyek: LaDiabla regenerálódott bár a dögös kicsi -belül annál nagyobb - TARDIS helyett marad a négykerekű, csillogó felniken guruló, lóerők százaival dübörgő autócsodáknál. :)))))

Na jó, meggondoltam magam, mégis írok valamit magamról, csak azok kedvéért akik kíváncsiak (de óvatosan ám, a túlzott kíváncsiság az orr felfelé kancsalodásával, szarkalábakkal, hímneműeknél jövőbeni potenciazavarokkal jár! :D). Fanatikus autósport rajongó vagyok, különösen az USA szériákat (IndyCar, NASCAR) szeretem, de megnézem az F1-et és követem a WRC-t is. Kedvenc versenyzőim (már ha valaki egyáltalán itt hallot róluk): Danica Patrick (talán az ő neve még ismerősen csenghet) Simona De Silvestro (svájci nőci, nagy tehetség, egy igazi badass és mellesleg tündéri), Dale Earnhardt Jr. (róla elég annyit, hogy az Egyesült Államokban ha NASCAR fan családba születik egy gyerek, az előbb tanulja meg az Earnhardt nevet, mint hogy "Papa" és "Mama"), Mikko Hirvonen (finn, rally versenyző, kell ennél több?) és Fernando Alonso, az F1 rosszfiúja (kit érdekelnek a jófiúk??). A lóerők mellett nagy sorozatrajongó is vagyok, elsőszámú kedvenc a Doctor Who című műremek,  de még sorolhatnám jövő het szerdáig, annyi van *.

És ha már Doctor Who akkor zárásként:

És ne feledd: Ne pislogj!!!!



Ha ezt olvasod akkor még ebben az idősíkban vagy, gratulálok, a Síró Angyalok nem tudtak elbánni veled! Szép hosszú életed lesz, már ha ŐK is úgy akarják. Hogy kik azok az ŐK? Nem, nem az Angyalok, de majd erről később ha úgy gondolod.  Egyelőre csak annyit, hogy az, hogy Bilderberg-csoport mond valamit? Hallottál már a The New World Orderről? Tényleg elhiszed, hogy a HAARP az északi fényt figyeli, a SETI antennái pedig ET-t keresik és valóban osztod a nézetet, hogy a Philadelphia-kísérlet csak egy városi legenda, s az ég világon semmi köze Nikola Teslához? Don't be sheeple!

Oh, említettem már, hogy rajongok az összeesküvés-elméletekért? ;)

 

*:Adatlapomon a kedvenc sztárjaim véletlenszerű sorrendben vannak.

Kedvenc sztárok

1 Kat Von D
2 David Tennant
3 Danica Patrick
4 Ville Valo
5 Fernando Alonso
6 Matt Smith
7 Michael Schumacher
8 Stephen King
9 Lady Gaga
10 Shemar Moore
11 Karen Gillan
12 John Simm
13 Angelina Jolie
14 Johnny Depp
15 Jared Leto
16 Thomas Gibson
17 Richard Hammond
18 Travis Pastrana
19 Ken Block
20 Roger Federer
21 Justin Timberlake
22 Sean Connery
23 Paget Brewster
24 Mester Tamás
25 Michael Jackson
további kedvencek

Barátok

bestiak
bestiak

Sweet and Sticky

Sally Sparrow
Sally Sparrow

Londonb*zi chenoista

timcsi2000
timcsi2000

új tag

MiniManóó.
MiniManóó.

új tag

Üzenőfal

ashey Boldog szülinapot!!!

2013.08.29. 12:12

Jarnorossi te itt? :D Danicás profilt kerestem aztán ismerős volt a nick :DDD

2011.10.28. 19:07

reki21 szavaztam:D jó a profilod

2011.08.30. 09:09

Ellie Andrews Igen, alapvetően az internet és a névtelenség a probléma. Annak idején tényleg annyiban merült ki a rajongás, hogy poszterek, és cikkek gyűjtése. Legfeljebb levelező fan clubok voltak, és a postás hozta-vitte a szépreményű levélkéket, de ennyi. Ez nem követelte meg tőlünk, hogy egész nap a kedvencünkkel foglalkozzunk. Nem is akartunk, mert volt társadalmi életünk, valódi. Értem én, hogy menedék a netes névtelenség, de ez az elhidegülés és életképtelenség legelső formája. Azok a fanfictiönök, amik kikerülnek tizenéves lányok kezei alól, hát, durvák. Hogy jut eszükbe egyáltalán ilyesmi és mit találnak ezen szexisnek? Sajnos azt sem tudják miről írnak, de írják, mert látják, hogy a többi beteg elme is nyáladzik rá. Hihetetlen. Döbbenetes.

2011.08.25. 14:02

Ellie Andrews Egyszer kifejtettem erről a véleményem egy nyilvános fórumon és azt kaptam válaszul, hogy nevetséges vagyok én is, mert komolyan veszem a dolgot. Megköszöntem szépen az abszurd véleményt, ugyanis szerintem nagy baj van, ha az emberek nem vesznek komolyan egy ilyen szembeszökő és durva szociális problémát. Azt hiszik kamasz és majd ki fogja nőni, így aztán a szülők is hagyják elfajulni a dolgokat. Aztán tessék, hány 30-on felüli nő él így, magányosan, lakását kedvencével kitapétázva, undormány slash fictiönöket írva, a neten kiélve minden lehetséges társadalmi életet? Komolyan veszem, mert komoly a probléma. Persze több más sürgető problémája van fajunknak, de miért baj az, ha ezt is közéjük sorolom? Ez nem luxushiszti, ez gáz. Lelki életünk, egészségünk, értékrendünk került veszélybe, és egyesek szerint ez nevetséges. Nem tudom, de én érzem ennek is a súlyát, mint sok más gondnak.

2011.08.25. 14:02