Starity

Vivigon.98 profilja

Vivigon.98  
  • Statisztika
  • 2 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 1 barátja van
  • 0 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2012. január 01.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

Vivigon.98 még nem állította be a státuszát

Vivigon.98
Utoljára aktív: 2012.01.12. 14:02Státusz módosítva: Ma, 21:06

Mi újság nála?

2012.01.12. 17:05Vivigon.98 és Pandus mostantól barátok

Bemutatkozás


Helló Mindenkinek!

"Az élet, az igazi élet azon pillanatok összessége, amelyek röpkék ugyan, de azt éreztetik velünk, hogy összhangban vagyunk a világegyetemmel."

Elöször is szeretnék bemutatkozni! A nevem Gönczi Vivien, 13 éves múltam és Várpalotán élek. Semmi különösebb dolgot nem tudok elmondani magamról. Átlagosnak számítok mások szemében, de a sajátomban nem.


"Az élet egyediséggel ruház fel minket, a halál pedig megszünteti egyediségünket."


Az idézetről csak annyit: nem keresem a halált, nem akarom eldobni magamtól az életet, hanem ki akarom használni. Minden adandó alkalmat megragadok hogy valahogy bizonyítsak. Másoknak, de legfőkébb magamnak. Az egyediség számomra a legjobb tulajdonság ami minden emberben meglalhatő, de nem mindenki használja ki. Nem értem az olyanokat akik másokat másolnak és így "sablon" lesz belölük.


"Másokban a szeretet melegét kelteni csak a bennünk lévő szeretet melege által lehet."


Charles Haddon Spurgeon ( akitől ez az idézet származik ) nagyon bölcs ember volt. Igaza van hogy mindenkiben lakozik némi szeretett és mindig több mint amennyit gondol. Ezzel nem azt akarom hirdetni a nagyvilágnak, hogy mindenki szeressen mindenkit, hanem hogy legyünk már emberhez méltók! Amikor olyat látok hogy valaki feldarabolta a családját vagy bárki mást, egyszerűen elszörnyedek! Milyen ember az ilyen, néha elgondolkodok hogy embernek-e lehet nevezni az ilyet!


"A zene hatalmas dolog. Egy dal megváltoztatja a kedved, emléket teremt, megváltoztathatja az életedet.''


Számomra nagyon fontos a zene. Megnyugtat vagy ha kell boldogságot teremt. Igazából minden fajta zenét szeretek. Nincs konkrét stílus/irányzat amihez ragaszkodom. Manapság sok feldolgozást hallgatok!

Minden más, egyéb:


Mivel az adatlapjára mindig kiteszik az emberek hogy melyik sorozatot/filmet/zenét...stb.-t szeretek, énis így fogok tenni!
-Nagy rajongója vagyok a Glee című amerikai zenés sorozatnak. Már attól a perctől fogva nézem online mióta Amerikában elkezdék a Tv-ban leadni. ( a blogom is jórészt a sorozattal kapcsolatos dolgaimmal foglalkozik )
-Nagy szenvedélyem hogy különböző országok kultúráját és különlegeségeit jobban megismerjem. Nem vagyok valami nagy utazó, mert a szüleim nem szeretnek sok felé elmenni, ezért a legtöbb "kedvenc" országomban/városomban még nem jártam, de nagy álmom hogy egyszer eljussak néhányba. Legjobban talán az Egyesült Arab Emírátusok és az Amerikai Egyesült Államok azok a helyek, ahova nagyon el szeretnék juttni!
-A zenéről már beszéltem. Nem ítélem el a modern zenét, szeretem Lady GaGát, David Guettát, a OneRepublicot és még sorolhatnám!
-Kedvenc ételeim azok a csirke húsból készült "finomságok". Persze szeretem a csokit, cukrokat és egyebeket is! Ital kategóriában pedig a gyümölcsleveket szeretem, legjobban a meggyeset és az ananászosat.
-Van háziállatom, egy nimfapapagálj, akit már több mint egy éve kaptam.
-Példaképem az nincsen. Úgy gondolom hogy az ember egy olyan élőlény aki mindenkiben megtalálja a hibát, ezért a példaképében is egy ídő után a hibákat kutatná.

Nagyjából ennyi lenne a rövid bemutatkozásom,persze ha valaki többet akar tudni akkor lehet írni nekem üzenetet.
( lehet szavazni is, de kérek mindenkit hogy akkor írja meg az üzenőfalra hogy miért szavazott! )

Barátok

Üzenőfal

Még nem írt senki az üzenőfalára. Legyél Te az első!