Starity

TheDanush profilja

TheDanush blue yellow red yellow blue blue  
  • Csatlakozott
  • 2012. május 16.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • ღ ℓοωе ღ
  • Születési idő
  • 1998. február 14.
  • Lakhely
  • Székesfehérvár, Fejér megye
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Videókészítés, olvasás, írás, kosarazás.
  • Zenei stílusom
  • Pop
  • Utálom
  • Selena Gomezt
  • Twitterem
  • - nem publikus -
  • Kedvenc sztárjaim
  • Harry Styles Florencia Bertotti Jensen Ackles Ian Somerhalder Adam Sandler Andrew Lincoln Robert Pattinson Jared Padalecki Christian Bale Louis Tomlinson Justin Timberlake Paul Wesley Norman Reedus Niall Horan Liam Payne Bruce Springsteen Nina Dobrev Joseph Morgan Brad Simpson Brad Pitt Tyler Hoechlin Macaulay Culkin Miley Cyrus Daniel Radcliffe

did you feel us? where are you now?

TheDanush
Utoljára aktív: 2016.09.25. 14:02Státusz módosítva: 2016.09.04. 08:08

Bemutatkozás


Szia szépségem, hogy őszinte legyek nem is tudom hol kezdjem, de valahol el kell szóval.. Azt hiszem én már joggal mondhatom, hogy nem vagyok új tag, sőt. Már becses 4 éve vagyok tag, jó igaz, hogy volt egy kis off korszakom, de kinek nem? Aki régebbről ismer az tudhatja, hogy nagy profilmániás vagyok, talán ezt azóta kinőttem, amúgy fogalmam sincs - majd elválik, ha ettől a profiltól is hamar megválok valószínűleg még bajok vannak idebent. Rólam túl sok információt nem igazán illik tudni, csak apró morzsaszemeket: már elmúltam 18 éves, nem vagyok gyerekes, felnőtt fejjel próbálkozok sokszor gondolkozni, habár nem mindig jön össze, de hát a hibáiból tanul az ember. Nagyon szeretem a zenét, ebből kifolyólag kezdtem el videózni körülbelül 6 évvel ezelőtt vagy 7, de erről később ejtek szót. Iskolai tanulmányaimmal eléggé hadilábon állok, jelenleg érettségim van, szeretnék ennél azért többet, de majd csak a közeljövőben, jelenleg tökéletesen meg vagyok. Van egy pár kedvencem, de ezt is csak később fejteném ki. Azt hiszem nagyjából ennyi a személyes infoboxom, a többi mind-mind publikus.

Nos, a kérdés, hogy én mit szeretek csinálni? Talán erre a kérdésre tudom a legtöbb választ, nem is az érettségin elhangzott szóbeli kérdésekre. *lel - vedd poénnak* Szóval, hogy őszinte legyek talán a legnagyobb szenvedélyem az a videózás, de ezt ne úgy képzeld el, hogy fogom magam feldobok egy "kis" sminket aztán hablatyolok az élet nagy dolgairól, aztán semmit nem értek amúgy a dumámból. Nem, nem. Én már 7 éve csinálok fordításos videókat, ha megtetszik egy dal lefordítom és készítek hozzá egy szöveges videót. Szerencsére az évek során fejlődtem, szóval már egészen szépen összetudom őket dobni. Ezen kívül nagyon szeretek a kedvenceimről híreket olvasni, azért is jöttem erre az oldalra, sőt, még az sem áll messze tőlem, hogy én magam írjam meg róluk a híreket. Az utóbbi időben megkedveltem a sportot is, a kedvenc sportágam nem más, mint a kosárlabda - ez bármilyen formában jöhet. A divat iránt is érzek valami mélyebb kötődést, de talán az nem olyan mély és őszinte kapcsolat, így nagyon kibontakozni még nem tudott. Ugyanígy vagyok a sminkekkel, mármint szeretem magam sminkelni és igazán vonz ez a világ is, de még mindig előbb lennék producer, mint sminkmester. Mert igen, különböző kis videókat is szoktam vágni, ez is nagyon érdekel már nagyon régóta. Egyik nagy kedvencem ez - csak, hogy legyen egy kis önreklámozás.

| YouTube | YouTube 2 | YouTube 3 | YouTube 4 |

 Ha megkérdeznék tőlem, hogy kire nézek fel a leginkább, ki inspirál engem, habozás nélkül azt mondanám az illetőnek, hogy: Harry Styles. Nem érdekel, hogy akkor engem el ítélj egy tini csajnak, aki csak a divat kedvéért szereti, ezt a srácot, mert tisztában vagyok vele, hogy Harry iránt való érzelmeim valódiak. Úgy tekintek rá, mint egy félisten, aki azért van köztünk, hogy vezessen. Én ilyet még soha egyetlen híresség iránt nem éreztem, ehhez hasonlót már talán igen, Florencia Bertotti iránt, de ilyen mély, tiszta és egyenes érzéseim csak Harry Styles iránt vannak. Egyszerűen szavakba se tudom foglalni, hogy nekem e kereszt és vezetéknév mennyi mindent jelent, mennyi mindent köszönhetek neki.. Ha rosszul, szomorúnak érzi magát kapásból 200 tweetet küldők neki, csakhogy éreztessem a törődésemet. Most minden gondolatomat megpróbálom összeszedni és röviden leírni, hogy e fiú iránt mit is érzek. Kezdjük az elején, hogy mikor és hogyan ismertem meg. Még anno 2012 januárjában nagy visszhanggal megérkezett Magyarországon a One Direction-láz, és én nem tulajdonítottam nagy jelentőséget ennek a hóbortnak, mert gondoltam, amilyen gyorsan jött úgy olyan hamar is megy, és semmi értelme egy kevés figyelmet is fordítani rá. Nagy rádió-rajongó voltam/vagyok és éppen a What Makes You Beautiful című számuknak a végét csíptem el és nagyon tetszett, de nem tudtam, hogy ki énekli, mert Harry szólóját kaptam csak el. Aztán a YouTube ajánlgatta a videójukat, és egy nap szántam rá egy kevés időt és akkor esett le, hogy pár napja ezt a dalt hallottam a rádióban, mondtam magamnak, hát oké. Aztán egyre többet hallgattam a számaikat és teljesen beléjük habarodtam. Természetesen egyértelműen Harry lett a legeslegnagyobb kedvencem az öt srác közül, mondhatnám, hogy a külseje miatt imádtam meg, de akkor hazudnék, mert akkor számomra egyáltalán nem ő volt a pasi ideál, igazából egyik tag se jött be, engem Harry hangja fogott meg először, aztán teljesen belezúgtam a személyiségébe, az a boldogság, szenvedély ami belőle áramlott egyszerűen szavakba foglalhatatlan. Egyre több videót néztem róla, egyszerűen nem tudtam betelni vele, iskolába is egyfolytában ő járt a fejemben, állandóan a nevét firkálgattam a füzetembe, amikor órán untatott az óra anyaga, és alig vártam, hogy haza érhessek és foglalkozhassam vele. Teljesen a megszállottja lettem, pedig én nem voltam sosem az a tipusú lány, aki megszállottja lesz valakinek, de ő rabul ejtett. Csupa szív, ha fogalmazhatok így, ugyanis már nem egyszer adta jótékonykodásra a fejét. És számomra még az is példaértékű, hogy nem számít mennyi dicséretet, figyelmet kapott ő meg maradt ugyanannak az embernek, gondolok én itt arra, hogy nem ment el a józan esze, nem lett öntelt hólyag, mint egyesek. Hogy miért gondolom ezt, úgy hogy még nem is beszéltem vele? Hát, azért, mert a rajongóival mindig olyan kedves, egyszer sem hallottunk róla rosszat. Van miért szeretnem őt, te nem úgy gondolod?

Igazából én csak egy rövid profilt akartam produkálni, hosszabbat minek? Valaki még ezt a kis szösszenetet is lusta elolvasni nem még hosszabbat.. Szabályaim nincsenek, azokat is feleslegesnek találom, mert ha valaki "lopni" akar, úgyis megteszi, aki nem az meg nem. Tisztelet van, remélhetőleg kivétel is. Barátnak jelölhetsz, de nem olyan biztos, hogy vissza is igazolom, ha még egy árva szót sem váltottunk. Mert nekem csak azok a barátaim itt, akiket szeretek és tisztelek, igen, imádom őket. A sztáradatlapjaimtól szívesen megválok, bárkit elkérhetsz üzenetben. Azt hiszem ennyi, de ha jut eszembe még valami tuti kipingálom. Szijjó.

Barátok

FLORAMARILLA
FLORAMARILLA

visszatérő vendég

Florahh
Florahh

~ρяเи¢εss*~

Bettyke94
Bettyke94

#CherylBombshell™

Nyanyika
Nyanyika

visszatérő vendég

hengan norbert
hengan norbert

visszatérő vendég

DennyKeh
DennyKeh

King of series

Üzenőfal

Mary 23 ment a szavi

2021.03.17. 20:08

BloggerinaBella Szia :) tetszik a profilod, ment a szavazat ^^

2017.02.04. 15:03

emike00012345 Szia szavaztam mert tetszik a profilod

2016.12.11. 09:09

Szia, Nagyon szép profilod van, úgyhogy szavaztam.:) További szép napot!:)

2016.10.10. 18:06

szia ^^ szavaztam Marshall miatt :3

2016.09.17. 17:05

Kincses Bogi szavaztam

2015.08.31. 22:10

Sziaa :D Jáj, de örülök, hogy visszatértél! :D A profilodon az első képen körülbelül negyed óráig röhögtem egyébként. XD :')

2015.08.23. 22:10

Kelsey (L) Hát ezek a képek Harry-ről... Mami.

2015.08.21. 22:10

Emicike Szia szavaztam garatulalok nagyon szep profilod van :)

2015.06.22. 18:06

Szia szavaztam, nagyon szép a profilod!

2015.05.28. 18:06

Szia. Szavaztam!

2015.04.25. 17:05

Kelsey Szia lány, hogy vagy? ♥

2015.04.05. 14:02

Szia, nagyon boldog születésnapot kívánok! :)

2015.02.14. 17:05

BarbieFan Isten éltessen sokáig *-*

2015.02.14. 17:05

köszönöm,imádlak^^

2015.01.09. 14:02