Starity

Vevus profilja

Vevus  
  • Statisztika
  • 0 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 0 barátja van
  • 0 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2012. szeptember 03.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

Vevus még nem állította be a státuszát

Vevus
Utoljára aktív: 2012.09.28. 10:10Státusz módosítva: Ma, 00:29

Mi újság nála?

Még nem történt vele semmi.

Bemutatkozás


Szia, Olá, Cső, Helló!


üdv!  Ez a profil nem olyan mint a többi, gondolom észrevetted. Ez a profil sokkal több egy profilnál. Oké, Vivien a nevem, születési dátumot nem említek meg, mert tök fölösleges, sőt, nem is érdekel téged, szal csak annyit mondok, hogy egy kisvárosi tinédzser vagyok, aki utálja magát és a nevét, és nagyon tömegembernek képzeli magát. Imádok mosolyogni, erőt és kedvet ad mindenhez. Nagyon fontosak számomra a barátaim, és a családom, mert rajtuk kívül nincs nekem senki. Szeretem a zenét, olyan számomra mint a mosolygás :))  Igazából sokszor érett nő helyett kislányos tiniként viselkedek. Pedig 15 évesen ami közelít a tizenhat felé, inkább kéne éretten viselkednem, nem? Egyébként nagyon mocskos a szám, mindig borzasztó csúnyán beszélek, és nagyon sokat hülyéskedek. A pasik az ellenségeim, viszont sokak a haverjaim, páran pedig a szerelmeim közülük, szóval a pasik ellentétes érzelmeket váltanak ki belőlem :) Legkedvencebb előadóm, énekesnőm, Demi Lovato, szeretem még Taylor Swiftet, Adele-t, vagy a One Direction, de sok mindenkit. VIVI #

Mosoly.. a kedvenc szavam. Remélem neked is! Egyébként csak arra kérlek a profilom során, hogyha ezt olvasod, mosolyodj el. Bárhogy néz ki egy ember, a mosoly erőt ad, és felvidít xD Imádok hülyülni, felszabadító, és utálok szomorú lenni.. de ki nem?! Ha valakit megnevettetek, attól én is felvidulok. Angolból is először ezt tanultam meg a me, you, stb szón kívül: smile. Nemzetközi szó :) Sokkal jobb mosolyogni látni egy embert, mint lelombozva. Sokkal jobb benyomást tesz valaki azzal ha mosolyog. A mosoly csak jót tesz, ez nem nagy dolog, szóval most húzd el kétoldalra a szád, képzelj magad elé egy olyan szituációt, amin elmosolyodtál az életben, gondolj arra, hogy az élet ajándék, és a mosolyod megszépíti a világot! Ha ez megvan, már egyenes az út a vigyorgáshoz :))

Elég életvidám, barátságos lénynek tartom magam, aki bárkit fel tud vidítani a puszta jelenlétével is :$ Nagyképű volt? Ez csupán azért van, mert elég hülye vagyok, minden pillanatban dilis, és már ha ott vagyok, már azon nevetnek az emberek, mert visszagondolnak a sok hülyeségemre :) A családom, barátaim, állataim nagyon sokat jelentenek nekem, ahogyan sztm másnak is. Próbálom mindig a pozitívumokat keresni a dolgokban, habár nem leszek bölcsész, vagy valami jelentős felvidító ember (xd) attól még elég optimista vagyok...

A barátaim♥ Imádnivalóak, hülyék(mint én), és imádom őket. Olyan lány vagyok aki nagyrészt fiúkkal is barátkozik, mert sokkal jobb egy igaz fiú barát, mint 100 kétszínű barátnő. Habár nekem is van vagy 100 barátnőm, mindegyiket imádom, egyik sem kétszínű, de azért ez tényleg igaz. Van egy csomó srác, akiket nem külömböztetek meg a csaj barátnőimtől. Természetessé vált, hogy pasikkal is haverkodok, mert sztm igy is kialakulhatnak életre szóló barátságok. Egyébként szeretek barátkozni, interneten is, de inkább a való life-ban.!!

Az álmaim nagyon fontosak nekem, van sok apró álmom, de semmi komoly, semmi olyan amit már kezdtem megvalósítani. Eléggé szeretek gitározni, énekelni, de legjobban festeni. Rajzolni is szerettem régebben, de mostmár inkább vászonra pacázok. :)) Komolyan gondolom a festés járom szakkörre és a vagyonom nagyrészét is a kellékekre költöm. Portrékat is festek, de inkább tájképeket, állatokat, stb. Nem absztrakt műveket készítek, nem szeretem az absztrakt művészetet.. inkább az egyediségre pályázok. :Đ Szeretek a színekkel játszani, vagy csak úgy ami az eszembe ötlik, spontán festegetni.. nekem ez az egyik álmom :))

Fesön(L) Love. Imádom a divatot, és a ruhákat. A táskák a mindeneim. (L) Mindig nézek divatmagazinokat, vagy a kedvenc modelljeim legújabb képeit a facebookon. Szoknya, vagy nadrág,mindegy csak divatos legyen. Itt nem a csőnadrágot, az amerikai zászlós pólót értem, hanem a komolyabb mai divatot. A táskákat is imádom, legjobban a malaclopókat, xd A nagyobb márkákat is szeretem mint a Chanel, Vuitton. Satöbbi. A divat számomra nagyon fontos és az hogy mindig jól nézzek ki :))

 

Demetria Devonne Lovato azaz Demi a kedvenc énekesnőm. Mindig is szerettem, szeretni fogom. Nagyon tehetséges, nem olyan mint a többi dizni sztár. Imádom a számait, a stílusát, és hihetetlen erős lánynak tartom., Abban a korszakában sem itéltem el, sőt, tiszteltem,még akkor is. Nagyon imádom a mosolyát, azt a széles vigyort, ami mindig ott van az arcán :) SZerintem ragyogó személyiség. Nagyon jó a hangja és a számai is. A Rock Táborban ismertem meg, ,még annak idején, és elbűvölt már akkor is. Szerintem igazi barátság volt az övéké Selenával. Örökre imádni fogom(L)

 

Taylor Swift a második nagy kedvencem. Szerintem nagyon szép a hangja, és jók a számai. Szerintem nagyon kedves, és tündérke kinézetű :)) Egyszerűen imádom. Nem nagyon emlékszem, hogyan ismertem meg, de arra igen hogy már először elvarázsolt. A legújabb száma( We are never ever getting back together) eleinte nem tetszett,de mostmár mindig azt fújom :) Nála nincs olyan hogy rosszul sikerült! Nagyon szeretem Taylort, és 1# rajongója vagyok :D (L)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Üzenőfal

Még nem írt senki az üzenőfalára. Legyél Te az első!