Starity

thorne. profilja

thorne.  
  • Statisztika
  • 9 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 1 barátja van
  • 1 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2012. október 06.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

thorne. még nem állította be a státuszát

thorne.
Utoljára aktív: 2012.11.04. 19:07Státusz módosítva: Ma, 09:53

Mi újság nála?

2012.10.28. 08:08thorne. és mostantól barátok

2012.10.06. 15:03thorne. és Fánika11 mostantól barátok

Bemutatkozás


Say'hola!

 

 

Üdv a profilomon! Igyekszek szépre, jóra csinálni mindent,  de azért elárulnám, hogy nem fogsz velem mindenben egyetérteni. 15-16 éves leány vagyok, szeretem a régi korok dolgait, csak éppen én nem vagyok az. Kedvenc sztárjaim is többé-kevésbé nem mai gyerekek már, de azért tűrhető. Szeretem a zenét, mindennapjaim egy része. Ahogy a kockulás, filmnézés, facebookozás, csavargás és természetesen a tanulás is. Nem vagyok rossz tanuló, érett vagyok és véleményem szerint komolyabb is a koromnál. Néha úgy néz ki mintha nem ezt a csoportot erősíteném, hiszen manchmal rámjön az ötperc, de ha tízig tart, akkor az tényleg szántszándékú hülyülés nálam. Szeretem a divatot, a simnkeket, a szépségápolás csínjait-bínjait is el szoktam sajátítani. Gimnazista vagyok, egy kissé eldugott falucskában élek a Mátrában. Imádok a természetet, régebben sőt még néha most is szoktam túrázni, pedig a tenyeremet sem ismerem jobban mint ezt a helyet, mondani szokás. Kedvenc/best színem a rózsaszín és a szürke kombinációja, de még sok szolíd színt szeretek, ilyen a türkizkék, drapp, fehér... Kedvecn/best sztárjaimról lejjebb szándékozok beszámolót írni. Ennyi lenne! 'Hola, vándor! 

 

 

 

Összetett egyéniség vagyok, sértődékeny, és kissé hülye, okos, komoly, és gyáva, de a barátaim szeretnek. Lehet, hogy éppen ezért, nem tudom, de én is szeretem őket, szóval nincs gond. Ők azok, akik mindig kiállnak mellettem. Inkább nem lelkizek, hanem sorolom jó s rossz tulajdonságaimat vegyesen. Ahogy mondtam, sértődékeny, humoros, mindent elviccelő személyiség vagyok, de emellett szorgalmas, magabiztos, talpraesett, okoskodó vagyok, és nem hagyom hogy kioktassanak. Sosincs szükségem mások segítségére, és azt vallom, hogy a nők is lehetnek erősek, és ezt tökmindegy hogy értem. Egyenjogúság híve vagyok, de szeretem ha biztonságban érezhetem magam egy pasi mellett de sosem leszek a játékszerük. Nagy álmaim vannak, amik remélhetőleg meg is valósulnak a közeljövőben. Elszánt vagyok és természetesen "optimista" is. Olyan, aki a hegy hátán is meg tudna élni, sosem kellett eddig félteni. Reménytelenül romantikus vagyok, és lelkizős is. Szeretem a legfontosabb dolgoknak azokat betudni, amik sosem múlnak: amiket nem lehet egykönnyen megoldani. Szeretek írni, történeteket, sztorikat. Hobbijaim közé leginkább a sport(tenisz), a zene(cselló, gitár), és a netezés tartozik. Nagyjából ez lenne dióhéjban amit tudnotok kell RÓLAM!

 

 

 

Kedvenc hírességem Phoebe Tonkin. Mert nagyon tehetséges, és nagyon jó színésznő. Nem csak a H2O-ban láttam, de azzal nyerte el a tetszésemet. Nagyon meglepő és megnyerő is volt egyben hogy egy esetlen kislányból egy érett, határozott lánnyá, szinte nővé lett a sorozat végére. Nem hazudok, ha azt mondom, hogy mindent láttam ami vele kapcsolatos. Gyönyörű, tehetséges, és a személyisége is elbűvölő. A mosolya is varázslatos, rá kell nézni, és beleszeretsz! Phoebe törődik nem csak a rajongóival, de a világgal is, és nagyon örülök, hogy én is a rabja lettem, mert imádom őt! 

 

 

Sokaknak ellenszenves mind az alakításával és az egyéniségével. De szerintem mesés kisugárzása van, és tehetséges is. Rajta kívül még szeretem Adele-t, a Beatles-t, Pinket, Natalie Portmant, Johnny Deppet, pár VS-angyalt, Orlando Bloomot, Rihanna-t, Katy Perry-t, Nina Dobrev-et, Adam Lambertet, Beyoncé-t, Christina Aguilera-t, Jennifer Lopez-t, Jennifer Anistont, a One Direction-t, Taylor Swiftet, Pierce Brossnan-t, Anne Hathaway-t, de higgyétek el, hogy még rengeteg embert kedvelek a sztárvilágból

 


Starships were meant to fly
Hands up, and touch the sky
Can't stop, 'cause we're so high
Let's do this one more time 

 

Örülnék, ha visszatérnél, mindenesetre:

szia! 


thorne.

 

 


Barátok

Fánika11
Fánika11

új tag

Üzenőfal

Még nem írt senki az üzenőfalára. Legyél Te az első!