Starity

caramell. profilja

caramell.  
  • Statisztika
  • 0 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 0 barátja van
  • 0 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2012. október 23.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

gintonik :)) (L)

caramell.
Utoljára aktív: 2012.11.04. 19:07Státusz módosítva: 2012.10.23. 11:11

Mi újság nála?

Még nem történt vele semmi.

Bemutatkozás


I'm Csingiling! 

 

 


Sziasztok kedves rajongóim, én egy úgynevezett álomvilágból származok ;) 14 éves, drámai, álmodozó, sírós, életvidám csaj lennék, aki hatalmas nagy Deutschland fan :) Imádom Németországot, sportban, kultúrában, zenében. Kedvenc előadóim és sportolóim is innen kerülnek ki. Imádom Andrea Berget, Dj Ötzi-t, Helena Fischert, és még rengeteg német énekest. De ezenkívül csípem a mai popelőadókat is, nem említenék meg senkit közülük. Életemben legtöbbször németben jártam, és gondolkozok a kiköltözésen is a közeljövőben. De ha nem is jön össze, mindenképpen ilyen területen akarok dolgozni ahol közrejátszik a német nyelv, és az utazások. Lassan 10 éve tanulom a németet, óvodás koromban is tudtam már egyet s mást. 

 

Hogy hogyan is kezdődött a deutsch-rajongásom? Érdekes módon egyik rokonom sem német, így magamtól szerettem bele ebbe a csodás "dologba". Egyszer, elég régen meghallottam egy német számot, még talán óvodás koromban. Megkérdeztem valakitől, hogy mi ez, mert akkoriban nem nagyon tudtam idegen nyelveket. Azt mondták, hogy ez egy híres német énekes dala. És akkor: mi az a német? Hát természetesen egy nyelv. Nőttem, nőttem, a nagymamám tanított nagyon sok német dalt, és szinte jobban tudtam németül mint az anyanyelvemen. Megint csak nőttem, és elkezdtem németet tanulni. Nem is kell mondanom, megimádtam a nyelvet, a varázsát, és ráakadtam rengeteg német előadóra, hírességre, dologra, souvenirre, ételre, hagyományra, zenére, kultúrára. Azóta járok ki szinte minden 2. évente Németországba, azóta hallgatok rendszeresen német zenét, azóta eszek csomó német kaját, azóta nézek rengeteg német műsort. És elmondjak nektek valamit? Büszke vagyok rá. Ugyanis én ezt szeretem és nem hiszem hogy minden tini ennyire érdeklődne és nyitott lenne új dolgokra. Ez olyan mint sokaknál a K-pop mánia. Nekem is van ilyen mániám, csak németbe. Na de mindegy is, ha többet akarsz tudni, nem állok az utatba a papolással ;) 

 

Einen Stern der deinen Namen trägt
Hoch am Himmelszelt
Den schenk ich Dir heut Nacht
Einen Stern der deinen Namen trägt
Alle Zeiten überlebt
Und über unsere Liebe wacht 

 

Divat, Fashion, Mode, minden ami divatos. Mivel lánynak születtem, imádom a ruhákat, és mindent ami csini és szép. A divat világa magához vonzz, mint lepkéket a fény. Ha éppen márkás cuccokra vágyok, minden jöhet. Chaneltől kezdve Gucciig, imádok mindent. Kedvenc modelleim közé tartozik a magyar szépség Palvin Barbara természetesen hiszen ő magyar, és rengeteg mindent elért már. Adriana Lima, pár gyönyörű VS-angyal, és akit megemlítenék még külön, az Tyra Banks. Szupermodell, televíziós személyiség, műsorvezető, színész- és énekesnő. Komolyan, mi kell még? Szép nő, és tehetséges abban amit csinál. Filmek: imádom őket, leginkább a drámai, tanulságos, tanító szándékúakat. Félszemű, a Ragadozó, Bud Spencer-és Terence Hill féle filmek, vígjátékok, csajos filmek( Dear John),  szerelmes filmek, sci-fi, horrorok, kalandfilmek. Az akciófilmekhez nem állok annyira de nagyon közel, habár ami jó, az jöhet. Igazi filmnéző vagyok, minden filmet kiszemelek és megnézek. Ha jó, akkor beleszeretek. A sorozatokban kevés jót találni, de a Vámpírnaplók, vagy a régi sorik mint a You Rang M'lord? vagy a Hallo, Hallo? nyerik el a tetszésemet. Gossip Girl, Glee, vagy Doctor who? is nagy zsánerem. Zene.. hát ez igen érdekes fogalom számomra. A zene megnyugtató, elősegíti az önkifejezést, és sokszor rohadtul igaz. Őszinte, és ez a legfontosabb benne. Amint mondtam előnyben részesítem a német zenéket, de kedvelem még a Maroon 5-öt, Christina Perrit, Ron Pope-t, Rihannát, de nekik is inkább az érzelmes számaikat. Mindent meghallgatok, nincs kedvenc előadóm. A szomorkás, szerelmes dalokat szeretem. Kifejezni magam a zenében, sokkal jobb mint szóban, tettekben. Ez sokkal őszintébb, és igazabb. Lelkis, tudom, de én már csak ilyen vagyok. Am nincs igazam? :) 

 

Családom, rokonaim, szeretteim mind háttérbe szorulnak ha a barátaimról van szó. Egyszerűen imádom őket, mert amikor azt hiszem összedől a világ és szomorú vagyok, ők megvigasztalnak. Ha bunkó vagyok mindenkivel és egy paraszt, ők tapintatosabbak mint mások. Ha döntök valamiben, ha van valamilyen célom, ők támogatnak. Ha a világ utál, és mindenki ellenem fordul, ők mindig mellettem vannak. Ha senki más, ők mindig elfogadnak olyannak amilyen vagyok! És ezért ezer hála és köszönet nekik, mert nem vagyok egyszerű eset... de ők annak kezelnek és így az is vagyok :) Ha ők nincsenek, és idegroncs vagyok. De ilyen sose lesz, mert ők a világ legjobb barátai, és mindig ott vannak velem!!!! :)  Ha pedig a haverokról van szó.. hát, ők is ugyan ilyenek. =) Imádlak titeket, forevör !! ♥ 

 

We might be apart but I hope you always know
You'll be with me wherever I go
Wherever I go 


Van két ékszerteknősöm, egy Yorkshire Terrierem, és egy fehér, apró kis nyuszim. Ezek közül a terriert németországban vettük egy tenyésztőtől. Ezenkívül imádom az állatokat. Lovagolok, immáron 6 éve, és van egy saját lovam is, egy fríz. Szeretek sportolni, és kondizni is. Sokszor járok ki síelni természetesen németbe. Szeretek olvasni, hogy fejlesszem a szókincsem, fantáziám, és élvezetes is a sok külömböző történet. Mondhatni jól tanulok, habár én vagyok a suli "rosszkislánya". Mármint abból már kinőttem, általánosban rengeteg rosszaságot csináltam, és nagyrészt fiúkkal haverkodtam/haverkodok máig is. Most a suli szépkislánya vagyok .. xd meg a suli egóskislánya is.. Jelenleg szabad vagyok, minden nyomuló pasit lerázok:utálom az ilyeneket. Koromhoz képest kissé idősnek nézek ki, illetve néztem ki, ugyanis 6.os koromban elnézhettek 8.osnak is. Mostmár koromhoz megfelelően nézek ki.:) Utálom a zsibongó nagyvárosokat, a zajukat, habár a szép nagyvárosok látnivalóit, és az azokban uralkodó életet eléggé csípem.Szeretem a kis falukat, farmokat, tanyákat, ezek számomra abszolút hangulatosak. Építtettünk is egy kis istállót a házunk mellé, ahova a család lovait szállásoljuk el. Igen, lórajongó család vagyunk. Kishúgom(10 éves) is lovagol 3 éve, anyukám is már középiskolás kora óta imádja a lovakat. Apukámat pedig kb. 8 éve sikerült rávenni arra hogy lóra üljön. Ő a lovakhoz 100x jobban ért, mint maghoz a lovagláshoz. Imádja őket, és nagyon megérti őket. Tehát 4 lovunk van, és én mindjüket imádom.   utálom a hisztis p*csákat,a gyerekes kislányokat. Igazi nagyszéjú, belevaló csajnak tartommagam. Aki tn. éjjel-nappal hülyül. :) 

 

Find light in the beautiful sea
I choose to be happy
You and I, you and I
We’re like diamonds in the sky 

 

Nyugodtan írj, és csak azután jelölj! Ne kérdd vissza a dobott szavazatot, hiszen ha jónak és szimpinek talállak, kérés nélkül visszamegy. Ennyi lenne az össz-vissz szabály, remélem megérted és elfogadod őket ;) 


Bye: Csingiling 

Üzenőfal

Még nem írt senki az üzenőfalára. Legyél Te az első!