Starity

ViryKrisztaa profilja

ViryKrisztaa  
  • Statisztika
  • 4 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 0 barátja van
  • 2 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2013. március 07.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1999. augusztus 21.
  • Lakhely
  • Erdőkertes, Pest megye
  • Párkapcsolat
  • foglalt vagyok
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Kutyákkal játszani, sétálni, Szerelmemmel lenni 2-ben...
  • Zenei stílusom
  • Trance (minden mennyiségű), Rock, Funky, Rnb
  • Imádom
  • Az egyetlen kicsi életem szerelmét , Manót <3 Ja meg a legjobb barátnőmet, Kittyt!!! :D <3
  • Utálom
  • -.-" csúfolódást, kiabálást, bunkóságot, ha valaki flegma velem ok nélkül, ha megbánt valaki de nem is tudja hogy megbántott...stb, stb.
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -

Keep Calm and...Fuck You! :P :D

ViryKrisztaa
Utoljára aktív: 2013.05.23. 10:10Státusz módosítva: 2013.03.08. 20:08

Mi újság nála?

2013.03.09. 15:03ViryKrisztaa új kedvence Conor Maynard

2013.03.08. 20:08ViryKrisztaa új képeket töltött fel a fotóalbumába.

2013.03.08. 19:07ViryKrisztaa új kedvence Rihanna

2013.03.07. 15:03ViryKrisztaa új képeket töltött fel a fotóalbumába.

2013.03.07. 14:02ViryKrisztaa és mostantól barátok

Bemutatkozás


Hello mindenki!

A nevemből rájöhettetek hogy mi az igazi nevem de azért elmondom :) Virág vagyok, 13 éves múltam, 14 leszek. Párkpcsolatban élek 9 és 1/2 hónapja. Szeretem az állatokat. Van 3 kutyám, 6 papagájom, és 3 nyuszim. Az életem a zene, és egy igazi zeneőrűlt oldalát nézed. Imádom a trance zenét, de sokfélét hallgatok. Gyűlölöm a metal, hard rock, punk, és egyéb kemény rock zenét. A kedvenc együttesem a Children of Distance. Imádom őket. Még csak 1 pár éve léptek be a zeneiparba mégis nagyot aratnak akárhányszor új klipet vagy zenét adnak ki a médiába. Kicsit bővebben a zenei ízlésemről kicsit később írok. Nem vagyok egy maximalista egyéniség, de próbálom mindig mindenből a legjobbat kihozni. Talán egy ici-picit egoista, és flegma vagyok, de így is sokan szeretnek. Aki meg nem az így járt... Azt viszont rühellem ha valaki a családomat ocsmárolja, és nagy a pofája. Ha valakinek valami nem tetszik az ne szavazzon, ne írjon. Aki meg beleköt az életembe, és ennyire unja az övét, akkor csak egyet ajánlhatok: SZEDEGESSEN BOXKESZTYŰBEN HANGYÁT!!! Hát ennyit rólam...Most irány a sztárvilág, és írok a kedvenceimről.

2 kedvenc együttesem van:

Az egyik a Children of Distance.


Children of Distance

A csapat 2006. június 2-án alakult. 2007-ben a hiphop.hu által évente megrendezett díjátadó gálán a Beforratlan sebek bekerült az év öt legjobb dala közé, 2008-ban ez az Emlékezz rámnak sikerült. Valamint az év csapata és év albuma kategóriában is jelölték őket. 2010-ben az Év együttese díjat megnyerték. Az Emlékezz rám a youtube-on több mint 6 milliós nézettséggel rendelkezik. A Csapó kettő lemezük összesen pedig több mint 13 millióval. Eddig négy albumuk - és egy kislemezük - jelent meg, a legutóbbi 2012-ben IV. Felvonás címmel.

Shady (polgári neve: Nyári Roland) (1980.06.25.). Kiszomboron él, Csongrád megyében. Megváltoztatta az életét a zene. Visszahúzódó volt, nem szerette a nyilvános szerepléseket, a zene bár segített valamennyit, de jellemét nem változtatta meg. Szabad idejében szeret videojátékokkal játszani, illetve focizni hobbi szinten. Nagyon nagy szerepet játszik a csapat minden napi életében, érett gondolkodásával sok probléma megoldásában segített már. Többnyire ő tartja a kapcsolatot a rajongókkal.

Horus (polgári neve: Somogyi Péter) (1988.09.19.). Szűcsiben él, Heves megyében. A zene az élete, a csapat mozgatórugója. Énekel, rappel, zenéket készít. Autodidakta módon tanulja a zenét. Ezen kívül grafikai és egyéb vizuális dolgokra kiterjedő szakképesítése is van.

Őzi MC

Őzi (polgári neve: Főczény Márk). Gyöngyösön él, Heves megyében. Horus és a csapat nagyon jó barátja, de nem a csapat tagja. Ettől függetlenül rendszeresen együtt zenél az együttessel, részt vett nagyon sok fellépésen. Sokszor kisegítette a csapatot a nehéz helyzetekben.

Ladányi Patrícia

Ladányi Patrícia Szigetszentmiklóson él, Pest megyében. A csapat immár állandósult énekese, de ő sem csapat tag. A harmadik nagylemezen több dalban is közreműködik.

Kolláth Zsolt

Kolláth Zsolt Budapesten él. A Cultus Digital nevű stúdió tulajdonosa. A csapat hangmérnöke, és nagyon jó barátja.

David Hodges

David Hodges Montrealban él, Kanadában. 2007-ben kerültek kapcsolatba vele, és azóta is rendszeresen közreműködik a csapat lemezein.

  • Ismertebb számok : A karjaidban meghalni, Ha sírsz, Egyedül a világ közepén, Négy keréken, Emlékezz rám, Búcsúlevél,Beforratlan sebek, Megtettem, Te vagy az te voltál, Emlékezz rám 2, Kedves naplóm, 333 km, Ha hallasz, Súgd meg, Örökké, Hajnal, Még utoljára

Díjak, elismerések : 2007 – HIPHOP.HU Zenedíj: "Az év dala (Beforratlan sebek)" (jelölés)
2008 – HIPHOP.HU Zenedíj: "Az év dala (Emlékezz rám)" (jelölés)
2008 – HIPHOP.HU Zenedíj: "Az év csapata" (jelölés)
2008 – HIPHOP.HU Zenedíj: "Az év albuma (Csapó kettő)" (jelölés)
2010 – HIPHOP.HU Zenedíj: "Az év magyar koncertje" (jelölés)
2010 – HIPHOP.HU Zenedíj: "Az év csapata" (jelölés)
2010 – HIPHOP.HU Zenedíj: "Az év albuma (333 km)" (jelölés)
2010 – HIPHOP.HU Zenedíj: "Az év videoklipje (Emlékezz rám 2)" (jelölés)
2011 – BRAVO OTTO – Az év felfedezettje (jelölés)
2011 – VIVA Comet – Legjobb együttes
2011 – VIVA Comet – Legjobb új előadó (jelölés)
2012 – Transilvanian Music Awards – Az év legjobb magyar hip-hop csapata
2012 – BRAVO OTTO – Az év együttese
2012 – VIVA Comet – Legjobb együttes



A 2. kedvenc együttesem az Evanescence.


Evanescence

Az Evanescence egy amerikai rock együttes, az Arkansas-beli Little Rock-ban alakult 1995-ben. Alapítói Amy Lee énekes/billentyűs és Ben Moody gitáros. Az első privát felvételek után a banda elkészítette a Fallen című albumát, melyek a Wind-up adott ki 2003-ban. A Fallen több mint 17 millió példányban kelt el világszerte és ez az album segítette hozzá a bandát a Grammy-díjhoz. Egy évvel később az Evanescence első élő felvételes albumát az Anywhere but Home-ot több mint 1 millió példányban értékesítették a világon. 2006-ban a banda bemutatta második stúdióalbumát a The Open Door-t, mely 6 milliónál is több példányban kelt el.
A banda felállása gyakran változott: David Hodges 2002-ben, az alapító Moody 2003-ban, Will Boyd basszusgutáros 2006-ban hagyta ott a bandát. Őket követték John LeCompt gitáros és Rocky Gray dobos 2007-ben. Az utóbbi két távozás hézagokat hagyott a banda soraiban, melyeket ideiglenes tagokkal pótoltak. Az Evanescence 71. helyezést kapott a Decade Legjobb Előadók (Best Artists) kategóriáján.
2009-ben kihirdették az Evanescence végleges felállását, a harmadik stúdióalbumuk készítését 2011. október 11-én adtak ki. A lemezeladások alapján (127 ezer kelt el belőle az első héten) a Billboard 200-on az 1. helyen nyitott. Az Examiner.com közzétette, hogy négy másik Billboard kategóriában is első helyen debütált: Rock Albums, Digital Albums, Alternative Albums, Hard Rock Albums. Az első dalt a "What You Want"-ot 2011. augusztus 9-én mutatták be. A második számot a "My Heart Is Broken"-t 2011. október 31-én küldték el a rádióknak. Az együttes jelenleg az új felvételek előkészítésként közös turnén vannak a The Pretty Reckless és a Fair to Midland bandákkal. 

Formációk : 

1995–2001

Az Evanescence-t Amy Lee zongorista, dalszövegíró, énekes és Ben Moody szólógitáros, dalszövegíró alapította. 1994-ben találkoztak egy ifjúsági táborban, Little Rock-ban. Moody ekkor hallotta Lee-t zongorán játszani az "I'd Do Anything for Love (But I Won't Do That)" című dalt a Meat Loaftól. Az első közös daluk a Solitude és a Give Unto Me, amit Lee írt, a My Immortal és Understanding pedig Moody szerzeményei. A dalokat közösen adták ki és osztoztak a bevételen.
Lee és Moody dalai közül kettőt játszott egy helyi rádióállomás, növelve ezzel a banda hírnevét és az igényt egy koncertre. A banda végül fellépett élőben, és az egyik legnépszerűbb együttes lett a környéken. Több kísérleti név után, mint a Childish, Intentions és Stricken, végül az Evanescence nevet kapta a banda, melynek jelentése "eltűnés", "elhalványulás" (az evanesce szóból ered, jelentése "eltűnni").
Két EP anyagot adtak ki. Az első egy a saját nevüket viselő Evanescence EP (1998), amiből 100 példányt készítettek és adtak el a banda korai, élő fellépésein. A második a Sound Asleep EP, amit Whisper EP (1999)-ként is ismerhetünk. Mindkét EP a Bigwig Enterprises által került kiadásra. Az első teljes hosszúságú demo CD-jük az Origin. 2500 példányt készítettek és adtak el a koncertjeiken. Egy rádióinterjú közben Lee és Moody a régebbi számaik letöltésére bátorította rajongóit.

2002–2005

2003 elején az együttes kibővült Amy Lee és Ben Moody barátaival, John LeCompt-tal, Rocky Gray-jel és Will Boyd-dal. Mindegyikőjük dolgozott az Evanescence korai számain. Közben aláírták az első lemezszerződésüket a Wind-up Records-szal, és elkezdték az első stúdióalbumuk, a Fallen munkálatait. Miközben kiadót kerestek, az Evanescence elfogadta a Nintendo játék vállalat ajánlatát, hogy lépjenek fel a "Nintendo Fusion Tour"-on.
A Fallen 43 hétig volt a Billboard Top 10-es listáján, 7-szeres platina lemez lett az USA-ban, és több mint 15 millió példányt adtak el belőle világszerte, ebből 7 milliót az USA-ban. 104 hétig szerepelt a Billboard 200-as listáján, és egyike lett annak a 8 albumnak, melyek legalább 1 évet töltöttek a Billboard Top 50-es listáján.
2003. október 22-én Moody elhagyta az együttest az Európai Fallen turné alatt, személyes eltérések miatt. Pár hónappal később Amy Lee ezt nyilatkozta egy interjúban: "...elérkeztünk ahhoz a ponthoz, hogyha nem változtatunk, nem tudtunk volna még egy albumot elkészíteni." Ez egy kicsit zavaró lehet, mivel a Fallen album kiegészítőjében az szerepel, hogy Moody és Lee a legjobb barátok voltak. Lee azt mondta, hogy nagy megkönnyebbülés volt, hogy Moody elment, mivel csak feszültséget keltett az együttesben. Egy interjú alkalmával Lee azt mondta: "Nem tudom, hogy pontosan miért vártam tőle többet, mint a popkultúra hatását és sablonosságot. Ez alatt azt értem, hogy ő a lemezek eladására koncentrált, az emberek igényeit akarta kiszolgálni, és ebből sok vita volt. Én valami sokkal művészibb és furcsább zenét, ő pedig az emberek ízlésének megfelelő zenét szeretett volna alkotni."

  • Jelenlegi tagok :  

Amy Lee - ének, billentyű, hárfa (1995-től)
Terry Balsamo - basszus gitár (2003-tól)
Troy McLawhorn - szóló gitár (2007-ben, valamint 2011-től)
Tim McCord - basszus gitár (2006-tól)
Will Hunt - dob (2007-ben, valamint 2010-től)

Stúdióalbumok:  Fallen (2003)
The Open Door (2006)
Evanescence (2011)



Hát ennyit  zenéről, és rólam...Köszi hogy benéztél, és szavazz ha tetszett! :)

Kedvenc sztárok

1 Rihanna
2 Conor Maynard
további kedvencek

Randomképek

127484_160x160_f7aGax.jpg
keep_calm_and_grow_a_moustache_by_manishmansinh-d4k9l64.jpg
Purple Monster.jpg
kiszyy.jpg

Üzenőfal

ViryKrisztaa Köszönöm szépen! :)

2013.03.08. 19:07

Szavaztam Viryy <3

2013.03.08. 14:02