Starity

BlancaSuárez24 profilja

BlancaSuárez24 white white  
  • Csatlakozott
  • 2013. július 09.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1999. augusztus 30.
  • Lakhely
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Éneklés
  • Zenei stílusom
  • pop
  • Imádom
  • Violetta, Jorge Blanco, Tini Stoessel, Jortini ♥♥♥♥
  • Twitterem
  • - nem publikus -
  • Kedvenc sztárjaim
  • Martina Stoessel Jorge Blanco Blanca Suárez Selena Gomez

https://www.youtube.com/channel/UCilI7mqnYN0KB2p2T_yWCbQ a csatornám ♥

BlancaSuárez24
Utoljára aktív: 2017.03.04. 21:09Státusz módosítva: 2016.03.28. 22:10

Bemutatkozás

Sziasztok!!!! Egy 16 éves Violetta imádó lány vagyok. Az életem az éneklés. Mindegy hol vagyok vagy éppen kik vesznek körül, csak énekelek a szívemből.

♫♫♫♫♫A zene az én vagyok.♫♫♫♫♫ 

Martina Stoessel

Ő a példaképen. Amióta ismerem Tinit megváltozott az életem. Ő az egyik leginspirálóbb ember az életemben. Inspirál arra hogy énekeljek, hogy táncoljak, hogy harcoljak az álmaimért. Tini egy csodálatos ember. A rajongóit sohasem hanyagolja el, mindig bátorítja őket. 18 éves és annyi mindent letett az asztalra és megmaradt ugyanannak a normális lánynak mint amilyen a hírnév megszerzése előtt volt. Az új albumát már nagyon várom és az hogy a világ legtehetségesebb fiújával ☺ (Jorgéval) is lesz egy duett az albumon még boldogabbá tesz engem. Tini stílusa és személyisége is hasonlít az enyémhez, ami miatt még jobban megszerettem őt. Gyönyörű hangja van és fantasztikus szinésznő is. Nagyon büszek vagyok rá minden miatt amit csak elért az életében. Egy csodálatos élet és karrier vár rá. 

Tinistas ♥♥♥♥♥♥ Para ♥♥♥♥♥♥ Siempre ♥♥♥♥♥♥

Jorge Blanco

Egy fantasztikus srác. Ő a másik leginsprilább személy az életemben. Inspirál arra hogy énekeljek, hogy táncoljak, hogy harcoljak az álmimért. Jorge a legtehetségesebb fiú számomra. A hangja hihetlen, fantasztikus szinész, nem mellesleg nagyon jóképű és óriási nagy szíve is van. A rajongókkal szintén páratlanul bánik. A humora és a videó pedig mindig jobb kedvre tudnak deríteni, még ha nagyon rossz kedvem is van. Tudom hogy egy napon az ő lemezét is hallhatjuk majd és láthatjuk ahogy már szóló énekesként a színpadon énekel. Nagyon büszke vagyok rá is. 

Jorgista♥♥♥♥♥♥Para♥♥♥♥♥♥Siempre♥♥♥♥♥♥

Jortephie vs. Jortini 

Mindenki azt mondja hogy Jorge és Tini sokkal jobban összeilennének, és hogy Stephie ronda és még egyéb jellzőkkel illetik az emberek úgy hogy nem is imerik őt. Természetesen nekem is szimpatikusabb a Jortini párosítás, de Jorge Stephie-t szereti. Mindenkinek ezt el kell fogadni. Ha Jorge boldog akkor én is boldog vagyok, a mosolya az én mosolyom, a bánata az én bánatom, és amíg ő boldog Stephievel addig többet nem is kívánhatnék. 

Clara Alonso 

Clari egy csodaszép énekesnő és színésznő. A tehetsége páratlan, a hangja is káprázatos. Számomra egy nagyon elbűvölő személyiség. Diegoval tökéletesek, remekül kiegészítik egymást. Remélem még szokszor fogom őt viszontlátni a képernyőn és az életben is majd egyszer. 

Clarináticas♥♥♥♥♥Para♥♥♥♥♥Siempre♥♥♥♥♥♥

Mercedes Lambre 

Fantasztikus szinésznő és énekesnő. Imádom a hangját és nagyon gyönyörű. Ahogy Ludmilát alakítja a Violettában az elképesztő. Szerintem neki lehet a legnehezebb feladata abból a szempontból hogy valójában ő egy kedves és aranyos lány mégis egy a szöges ellentetjét alakítja. Remélem ő felőle is fogok még hallani, mert nagy tehetség van a birtokában. 

Mechistas♥♥♥♥♥♥Para♥♥♥♥♥♥Siempre♥♥♥♥♥♥

Selena Gomez

Egy gyönyörű tehetséges nő. A dalai fantasztikus és a hangját is nagyon imádom. Lehet élőben nem a legjobb de fejlődik, és most már egyre jobb és jobb lesz. Szinésznőként is nagyon szeretem, láttam az összes filmjét és nagyon jól játszotta a szerepét. 

Selenator♥♥♥♥♥♥Forever♥♥♥♥♥♥

Miranda Cosgrove

Nagyon szép és tehetséges. Minden számát nagyon szeretem, és a hangja is fantasztikus. Az iCarly-t a mai napig imádom. 

 

SOROZATOK

Violetta

Y vuelvo a despertar en mi mundo

 

iCarly

So wake up the members of my nation

 

DALOK

Nuestro Camino

pues amor el lo que siento
eres todo para mi  

 

Podemos

Ser la letra en mi canción,
Y tallarme en tu voz.  

 

Underneath It All

Oh baby
i wish i could tell you
How i fell but i can't
'cause i'm scared to  

Amor En El Aire 

Solo el destino que
a nosotros nos unió,
para siempre, para siempre...  

Cómo Quieres

Cómo quieres que te quiera,
si te quiero y tú,
no quieres que te quiera
como yo quiero quererte 

Voy Por Tí

Es por lo menos que parezco invisible
y solo yo entiendo lo que me hiciste
mirame bien,
dime quien es el mejor  

Te Creo

Ahora sé que la tierra es el cielo,
Te quiero,
Te quiero.  

 

Abrázame y Verás 

Leonetta

Őket még az isten is egymásnak teremtette. Sajnálom hogy mindig jön valaki aki tönkreteszi a kapcolatukat.

 

Éneklés 

Az éneklés a legnagyobb szenvedélyem. Számomra mindent jelent. Amikor énekelek, úgy érzem mindenre képes vagyok és senki sem állíthat meg engem. Énekelek amikor szomorú vagyok, énekelek amikor boldog vagyok, az ének az életem részévé vált. Egy napon én is szeretnék egy hírés énekesnő lenni, megérinteni az emberek szívét és lelkét a dalaimmal. A zene a legjobb gyógyír mindenre. Szeretném ha egy napon a dalaim tudnák inspirálni az embereke valami újra és szebbre. 

 

VIOLETTA LIVE


Életem legszebb napja volt 2015.08.29 amikor is megtekinthettem ezt a csodálatos show-t. A táncosok, a zenekar a szereplők, mind kitettek magukért hogy egy felejthetetlen show-t adjanak elő, ami sikerült is nekik. A hangjuk tökéletesen szólt és a mozgásuk is káprázatos volt, és biztosan mondhatom hogy playback használata még szóba sem jöhet!!!!!!! Az estét még az is megkoronázta hogy a show után Tini és Samuel ottmaradtak autogrammot osztogatni és sikerült őket elcspínem ♥☺. 


Ha tetszik profilom szavazz visszamegy.