Starity

KaterinaPetrova profilja

KaterinaPetrova  
  • Statisztika
  • 4 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 3 barátja van
  • 13 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2013. augusztus 24.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Lakhely
  • Bulgária

Az élet túl kegyetlen.

KaterinaPetrova
Utoljára aktív: 2014.04.23. 00:12Státusz módosítva: 2013.08.24. 21:09

Bemutatkozás


Hello.Ha már idetévedtél a promilomra legyél annyira értelmes, és olvass...Nem foglak olyan dolgokkal untatni, amit más profilon is megtalálsz, mert ez nálam nem játszik. Először is nem azért regisztráltam, hogy mindenféle emberkékkel barátkozzak. Nem fogok minden 2. embert bejelölni, ha szavazok, azt okkal teszem, és nem azért hogy visszajöjjön. Sőt, inkább ne is szavazz. Ó, és ne lopj, mert ez eléggé kiakaszt. Nos ezekből a szavakból azt gondolod rólam, hogy egy hisztis r*banc vagyok,holott ezt nem lehet együtt említeni, mert értelmetlen. Minden 15-19 éves lánynak van példaképe, nekem is. Nekem Nina Dobrev. Oh, dear azt gondolsz róla amit akarsz, félhullára hidegen hagy. Haha. Aztán ha nem szereted Nina-t, Ian-t, Daniel-t, Paul-t, Arielle-t, Joseph-et, vagy a többi kedvencemet, szerintem semmi keresnivalód a profilomon.Bármilyen nevetségesnek gondolod, én hiszek a természetfeletti lényekben. Vámpírok;vérfarkasok;szellemek stb. Általában elég nagy a szám, kiállok az igazamért és megvédem magam. Nem vagyok kedves a legtöbb emberrel, mert nem érdemlk meg. Okosnak tartom magam, de emiatt ne tarts beképzeltnek. Kösz. Ha akarok tudok ravasz lenni, szóval velem ne csessz ki, úgyis te húzod a rövidebbet.

  

 

 

Tehát a csodás Nina Dobrev. Avagy a példakép. Rengeteget nézem a The Vampire Diaries-t, és tűkön ülve várom azt ötödik évadot. Nina már az első részektől a kedvencemmé vált, tehetséges színésznőnek tartom. A sorozatban is ellentétes karaktereket alakít, és milyen fantasztikusan. Jobb színésznőt keresve se találhattak volna Katerina/Elena szerepére. Nagyon remélem hogy még sokáig nézhetem a Tvd-t, és még lesz legalább...sok évad. Imádom amikor mosolyog/nevet, az olyan őszinte, és ahogy a rajongóival bánik... Wow. Az interjúkból ítélve nagyon aranyos, és kedves, bár szerintem a valóságban sincs ez másképp. Számomra ő a tökéletes példakép.

A Vámpírnaplók-at azt hiszem az egyik barátnőmnek köszönhetően ismertem meg, akivel azóta is imádjuk a sorozatot. Beszereztem már egy két könyvet, és eléggé eltér a sorozattól, de a történet akkor is fantasztikus. A műsort már az első pillanatoktól kezdve néztem. A kedvenc karakterem, akit annyian r*bancnak tartanak, Katerina. Aztán ott van még Elena, Damon, és Lexi, Caroline és Stefan, Mikaelson family,  Jeremy és még egy páran.  Azonban azt már az első résztől kezdve nem tudtam eldöteni, hogy Delena, vagy inkább Stelena. Talán mindkettő. Még imádom a Beremy és a Forwood&Klaroline párost. Ez nem afféle unalmas, vagy gáz sorozat, midenkinek ajánlom, aki nem nézi, mert nem lehet lepattanni róla, egyszerűen fantasztikus. Elképesztően várom már az ötödik évadot, nem tudom mihez kezdjek míg október nem lesz. Talán újranézem az egészet... Kétszer. 

 

 

 

 

- Katerina Petrova. 2013-08-24

Kedvenc sztárok

1 Nina Dobrev
2 Ian Somerhalder
3 Paul Wesley
4 Daniel Gillies
5 Joseph Morgan
további kedvencek

Barátok

Camille R
Camille R

visszatérő vendég

T-Swizzy
T-Swizzy

új tag

BonnieBennett
BonnieBennett

új tag

Üzenőfal

Norcsiii szavazok mert látom te is imádod a tvd-t!! :)

2013.08.25. 21:09

Köszi! Te is. :D

2013.08.24. 20:08

Szóval, azért jelöltelek, mert szerintem megvan a sajátos stílusod, ami nekem tetszik. Szavaztam is, mert legalább neked is pont úgy, mint mindenkinek megvan a véleményed, és azt nem rejted el. Ha nem szavazol vissza, vagy nem jelölsz vissza, azt megértem, és nem haragszom, vagy nem tartalak érte l*bának.

2013.08.24. 20:08