Starity

Gabe Logan profilja

Gabe Logan white red blue white white red  
  • Csatlakozott
  • 2013. augusztus 27.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Prince of Playstation Platinum♛
  • Születési idő
  • 1998. július 23.
  • Lakhely
  • Kanada
  • Foglalkozás
  • dolgozom
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Video games (Ps), music, Fußball (játszani és nézni egyaránt), filmnézés, alvás
  • Zenei stílusom
  • Rap, pop, rock, latin (sokoldalú vagyok, ezért több stílusban és nyelven is hallgatok zenéket)
  • Imádom
  • a kedves és bájos nőket
  • Utálom
  • Inkább nem kezdem el felsorolni
  • Kedvenc sztárjaim
  • Ronaldo Antonia Annalisa Kelly Clarkson Philippe Coutinho Ronaldinho Roberto Carlos Nina Nesbitt Kiefer Sutherland Troy Baker Laura Bailey Taylor Swift Jennifer Lopez Thierry Henry Francesco Totti Marcelo Vieira Andra Becky G J Balvin Farid Bang Luis Suárez Rivaldo Raúl González Sean Paul

Playstation for the Gamers

Gabe Logan
Utoljára aktív: Tegnap, 20:31Státusz módosítva: 2023.04.16. 15:03

Bemutatkozás


Az elkövetkezendő részben a legfontosabb dolgokat írom le magamról. Kedvenc időtöltéseim: futball (nézés, játszás egyaránt), videójátékok (Playstation), zenék és filmek. 

 

Futballisták

Ronaldo

Ronaldo-t még Real Madrid játékosként láttam először, mert még nagyon fiatal voltam ahhoz, hogy a pályafutása kezdetétől követni tudjam. Azóta többször is feldolgoztam az életrajzát és rengeteg dolgot megtudtam róla. A játéka egyszerűen lenyűgözött, mert rendkívűl technikás és nagyon gólerős. Nála összetetebb csatár nem létezik, hiszen mindenben kimagasló volt. Ő a legnagyobb kedvencem és ez így is marad örökre.

Roberto Carlos 

Roberto Carlos-t szintén a Real Madridos karrierje során ismertem meg. Elképesztő adottságainak köszönhetően minden idők legjobb balszélső védőjének tartom, mert benne minden megvolt, ami kell ehhez a poszthoz, a rúgótechnikája pedig egyszereűn döbbenetes volt.

Ronaldinho

Ronaldinho-t természetesen a Barcelona labdarúgójaként csodálhattam meg először. Szenzációs játéka miatt hamar megkedveltem, azóta pedig már a legnagyobb kedvenceim közé tartozik.

Philippe Coutinho

Coutinho-t már akkor ismertem, amikor még az Inter játékosa volt. Látszott rajta, hogy óriási tehetség. Látványos játéka miatt hamar megkedveltem és azóta az egyik legnagyobb kedvencemmé vált.

Eden Hazard

Hazard-t még Lille játékosként fedeztem fel. Mikor a Chelsea-hez került rövid idő alatt nagy kedvencemmé vált. Nagyon szeretem a játékstílusát és a mentalitását is.

Luis Suárez

Suárez-t még Ajax játékosként ismertem meg, és már akkor éreztem hogy világklasszis csatár lesz belőle. A hollandia sikerei után a két legnagyobb bajnokságban is megmutatta, hogy valóban világsztár.

Raúl

Raúl-t természetesen még a Real Madrid színeiben láttam először. Rengeteg kedvencem van a spanyolok között, de ő egy kiemelkedő karakter, ezért is szeretem ennyire.

Thierry Henry

Henry-t leginkább már csak a Barcelonaban láttam élőben játszani, de persze a legnagyobb Arsenalos megmozdulásait, góljait megnéztem videókban. Hihetetlen amit művelt a labdával, egyszerűen minden téren kimagasló volt.

Francesco Totti

Totti-nál nagyobb klublegendát nem lehet elképzelni sem, kár hogy a Roma soha nem nőtt fel hozzá, és így nem hódított el olyan sok trófeát, mint amennyit nyerhetett volna a képességei alapján.

Sergio Agüero

Agüero-t még Atlético Madrid játékosként ismertem meg. Hamar bizonyította, hogy kimagasló adottságokkal rendelkezik.

Zenészek

Kelly Clarkson

Kelly nevével a Stronger számában találkoztam először, és mivel az nagyon megtetszett, ezért jobban elkezdtem belemerülni a zeneiparba. Rengeteg dalát imádom, kedvencem tőle a Mr. Know it all, amely az egyik valaha volt legnagyobb favoritom mindent zenét figyelembe véve. Számomra ő a legjobb előadó, ugyanis káprázatos hangja és változó stílusa lenyűgöz.


 

 

 

 

 

 

 

 

Antonia

Antonia-t a Pleaca című dalában fedeztem fel, ami rendkívűl megtetszett, ráadásul azóta is az a személyes kedvencem tőle. A hangja egyszerűen hatalmas és több műfajú dalban is csodálatosan énekel. Imádom, hogy változó stílusú dalokat készít, amelyek közül a legtöbb pazar lett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taylor Swift

Taylor-t a We Are Never Ever Getting Back Together dalban ismertem meg, ami azóta is a kedvencem tőle. Nagyszerű a hangja van és a stílusa is elég változatos, ami egy nagy előny, mert szeretem, ha egy előadó több féle műfajban is készít zenéket, hiszen valamikor ilyen stílust valamikor olyant van kedvem hallgatni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nina Nesbitt

Nina-t a Way in the World videóklipjében láttam először. A lenyűgöző hangja miatt már elsőre megszerettem, ráadásul azóta már az egyik legnagyobb kedvencem, de nem csak a hangja remek, hanem a stílusa is változó,aminek örülök. A személyes kedvencem a Boy című száma. 

Jennifer Lopez

JLo-t még a Play című dalában ismertem meg. Nagyon megtetszett a stílusa, valamint a hangja is, ezért már elsőre megszerettem őt is. Személyes kedvencem nincs tőle, mert a sok kiváló száma között nem tudtam választani. A kedvenceim: Same Girl, Follow the Leader, Play. 

                                                               

Farid Bang

Farid nevével a Teufelskreis zenéjében találkoztam először. Egyedi stílusa miatt egyből megkedveltem ezt a számát, később pedig még több szerzeményét hallgattam meg. Egy idő után a kedvencem lett a rapperek között.

Egyéb információk rólam:

Kedvelt dolgok:

-Kedvenc videójátékaim:

Sok mindent szeretek, ezért nehéz lenne mindent felsorolni, mert nagyon régóta benne vagyok ebben az iparágban, de megpróbálok jó néhányat, leginkább franchisokat:

Syphon Filter és Tenchu (ezek még PS1-es és PS2-es generációból), Resident Evil (leginkább a klasszikus részeket kedvelem, de a 4 és az 5 is nagy favorit, valamint az Outbreak is), Silent Hill, Prince of Persia (sajnos PS3-as generációban ez a sorozat is befejeződött, de talán egyszer majd még visszatér), The Last of Us, GTA sorozat (SA, V és VC stories), Tekken (4-7), Uncharted, Tomb Raider, The Evil Within (az 1 még nem volt az igazi, de a 2-öt nagyon eltalálták), Quantic Dreams kiválóságai (Detroit Become Human, Heavy Rain) és az Until Dawn.

-Kedvenc film kategóriáim: Horror, thriller

-Kedvenc sorozatom: 24

-Kedvenc állataim: macskák