Starity

Agüero10 profilja

Agüero10 red blue red  
 • Csatlakozott
 • 2013. augusztus 27.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • Playstation platinum king
 • Születési idő
 • 1996. augusztus 24.
 • Lakhely
 • Spanyolország
 • Párkapcsolat
 • nem vagyok foglalt
 • Foglalkozás
 • dolgozom
 • Kedvenc időtöltéseim
 • Labdarúgás (játszani és nézni egyaránt), zene, film, playstation, alvás
 • Zenei stílusom
 • Rap, pop, rock, latin (sokoldalú vagyok, ezért több stílusban és nyelven is hallgatok zenéket)
 • Imádom
 • Playstation, a bájos nőket
 • Utálom
 • Inkább nem kezdem el felsorolni
 • Kedvenc sztárjaim
 • Ronaldo Kelly Clarkson Antonia Roberto Carlos Taylor Swift Farid Bang Ronaldinho Nina Nesbitt Philippe Coutinho Jennifer Lopez Eden Hazard Francesco Totti Marcelo Vieira Raúl González Thierry Henry Andra Becky G Annalisa Luis Suárez Sean Paul J Balvin Iggy Azalea Qveen Herby Faydee

Playstation for the players, XBOX is crap!

Agüero10
Utoljára aktív: 2019.10.14. 16:04Státusz módosítva: 2019.07.16. 12:12

Bemutatkozás


Én imádom a labdarúgást és a zenét. Egyik fő célom, hogy népszerűsítsem a német rapet. Mindenkinek ajánlani tudom, aki szereti a rap műfajt, mert véleményem szerint ér annyit, mint az angol nyelvűek, de mivel nem a német a világnyelv, ezért nem olyan ismertek. Egy pár előadót és zenéit sorolom most fel. Sido:  (Herz,Carmen,Endstation,Bilder im kopf). Bushido: (Das alles ist Deutschland,Panamera Flow,Alles wird gut,Von der Skyline zum Bordstein zurück). Farid Bang:  (Teufelskreis,Dein Weg,Stiernackenkommando,Drive by,Du kennst den Westen,Jebemti Majku).  Fard:  (Reich und schön,Seine Geschichte,Der Junge ohne Herz,Madar). Ha valakinek felkeltettem a kívácsiságat az hallgassa meg ezeket vagy írjon nekem nyugodtan, ha még többet szeretne tudni az előadokról vagy ha még több zenét szeretne meghallgatni. Most pedig jöhetnek a legnagyobb kedvenceim, akik közül néhányat ki is emeltem.

 

 

Labdarúgók

Ronaldo Nazário

Ronaldo-t még Real Madrid játékosként ismertem meg először, mert még nagyon fiatal voltam ahhoz, hogy a pályafutása kezdetétől követni tudjam. Azóta többször is feldolgoztam az életrajzát, és rengeteg dolgot megtudtam róla. A játéka egyszerűen lenyűgözött, mert rendkívűl technikás és nagyon gólerős. Nála összetetebb csatár nem létezett, hiszen mindenhez értett. Ő a legnagyobb kedvencem és ez így is marad örökre.

Roberto Carlos 

Roberto Carlos-t szintén a Real Madridos karrierje során ismertem meg. Elképesztő adottságainak köszönhetően minden idők legjobb balszélső védőjének tartom, mert benne minden megvolt, ami kell ehhez a poszthoz, de a rúgótechnikája az egyszereűn döbbenetes volt.

Ronaldinho

Ronaldinho-t a Barcelona labdarúgójaként ismertem meg igazán. Szenzációs játéka miatt hamar megszertem, azóta pedig már a legnagyobb kedvenceim közé tartozik.

Philippe Coutinho

Coutinho-t már akkor megismertem, amikor még az Inter játékosa volt. Látszott rajta, hogy óriási tehetség. Látványos játéka miatt hamar megkedveltem és azóta az egyik legnagyobb kedvencemmé vált.

Eden Hazard

Hazard-t még Lille játékosként ismertem meg. Mikor a Chelsea-hez került, akkor rövid időn belül nagy kedvencemmé vált. Nagyon szeretem a játékstílusát és a mentalitását is. Összességében nagyon hasonlítok rá.

 

Thomas Müller

Müller-t a 2010-es világbajnokságon fedeztem fel, ahol szenzációs teljesítményének köszönhetően az egyik kimagasló játékos volt, nem hiába söpört be több díjat is. Később aztán egyre jobban megszerettem, azóta pedig az egyik legnagyobb kedvencem. Ő nem csak egy sztár a labdarúgás világában, hanem egy igazán humoros ember is. 

Luis Suárez

Suárez-t már Ajax játékosként ismertem és éreztem hogy világklasszis játékos lesz belőle. A hollandia sikerei után a két legnagyobb bajnokságban is megmutatta, hogy valóban világsztár.

Raúl

Raúl-t természetesen még a Real Madrid színeiben ismertem meg. Rengeteg kedvencem van a spanyolok között, de ő egy kiemelkedő karakter, ezért is szeretem ennyire.

Gareth Bale

Bale-t természetesen már Tottenham játékosaként megismertem. A kimagasló tudása miatt pedig hamar megszeretem. 

Sergio Agüero

Agüero-t még Átletico Madrid játékosként ismertem meg. Hamar bizonyította, hogy mekkora képességei vannak. Később a Manchester City-nek főként miatta szurkoltam.Tehát igen nagy kedvencem ő is. 

 

Zenészek

Kelly Clarkson

Kelly-t a Stronger dalában ismertem meg, mert előtte nem igazán hallgattam zenéket, de az hihetetlenül megtetszett és főként ennek köszönhetően kezdtem el zenéket hallgatni. Rengeteg számát imádom, a kedvencem tőle a Mr.Know it all, amely a világ összes zenéje közül a legjobb számomra. Számomra ő a legjobb énekes,ugyanis az óriási hangja és a változó stílusa lenyűgöz, ráadásul egy gyönyörű nő.


 

 

 

 

 

 

 

 

Antonia Iacobescu

Antonia-t a Pleaca című dalában ismertem meg, ami rendkívűl megtetszett, ráadásul azóta is az a személyes kedvencem tőle. A hangja egyszerűen hatalmas és több műfajú dalban is csodálatosan énekel. Imádom, hogy változó stílusú dalokat készít, amelyek közül mindegyik szenzációs, nem mellesleg rendkívül csinos. Számomra ő a legszebb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taylor Swift

Taylor-t a We are never ever getting back together dalban ismertem meg, ami azóta is a kedvencem tőle. Nagyszerű a hangja és a stílusa is változó, ami egy elég nagy előny, mert szertem hogy ha egy előadó több féle műfajú zenében is remekül helyt áll, hiszen valamikor ilyen stílust valamikor olyant van kedvem hallgatni. Ő egyszerűen egy kiváló előadó és még gyönyörű is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nina Nesbitt

Nina-t a Way in the World című dalban láttam először. A lenyügözően káprázatos hangja miatt már elsőre megszertem, ráadásul azóta már az egyik legnagyobb kedvencem, de nem csak a hangja remek, hanem a stílusa is változó,aminek örülök. A személyes kedvencem a Boy című száma. Mindemellett külsőre is elég szép.

Jennifer Lopez

Jenny-t még a Play című dalában ismertem meg. Nagyon megtetszett a stílusa, valamint a hangja is, ezért már elsőre megszerettem őt is. Személyes kedvencem nincs tőle, mert a sok kiváló száma között nem tudtam választani. A kedvenceim: Same Girl,Follow the Leader,Play. Külsőre pedig rendkívül szép, ráadásul idősebb korában is jól tartja magát, mert még mindig elbűvölő.

                                                               

Farid Bang

Farid nevével a Teufelskreis című zenéjében találkoztam először. A kitűnő stílusa miatt egyből megtetszett ez a dala és később még több számát meghallgattam, majd egy idő után a kedvencem lett a rap műfajban. A személyes kedvencem tőle a Stiernackenkommando.

Egyéb információk rólam:

Kedvelt dolgok:

-Kedvenc színem: világoszöld,amilyen a bemutatkozásom háttere is.

-Kedvenc ételeim: Chilis bab,gomba (többféle formában is),lecsó

-Kedvenc márkám: Adidas

-Kedvenc film kategóriáim: Horror és thriller

-Kedvenc klubom: Liverpool

-Kedvenc állataim: macskák

-Kedvenc országaim: España,Deutschland,Italia és England

Utált dolgok,melyet bárkivel megosztók:

-Legjobban gyűlölöm a világon a dohányzást,mert az olyanoknak is káros,mint pl. én,aki soha nem próbálta még ki.

-Utált zenei stílusok: mulatós,opera és a rock némelyik változata.

-Utált film kategóriák: Sci-fi,vígjáték (persze nem rossz ha van egy filmben poén,de mikor az egészet elhülyéskedik azt ki nem állhatom)

-Angela Merkel