Starity

kirababa31 profilja

kirababa31  
  • Csatlakozott
  • 2014. május 08.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Lakhely
  • Dánia
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • ♣Music♣Utazás♣Rajzolás♣Haverok ♣Könyvek♣
  • Zenei stílusom
  • ↨Küldd, és én megmondom a véleményem↨
  • Imádom
  • ♥Avril♥AFC♥FOB ♥Nasi ♥SZJG ♥Bábel♥
  • Utálom
  • ☼Beképzeltség ☼1D ☼Justinka ☼Kibeszélés ☼Ízlésficamosok ☼Ribizlik:$...☼
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -
  • Kedvenc sztárjaim
  • Ian Somerhalder Pete Wentz Patrick Stump Cooky Andy Hurley Joe Trohman István Dániel Leiner Laura Csobot Adél Nathaniel Buzolic Matthew Davis Nina Dobrev Paul Wesley Candice Accola Kat Graham Michael Trevino Joseph Morgan Sara Canning Avril Lavigne Phoebe Tonkin Claire Holt Daniel Gillies

I walk this empty street On the Boulevard of Broken Dreams...

kirababa31
Utoljára aktív: 2014.10.28. 17:05Státusz módosítva: 2014.10.24. 16:04

Bemutatkozás


  FIGYELEM! Agykárosodásra alkalmas tartalom! Szülői jelenlét szükséges!

épzelj el egy platinaszőke hajú lányt, ami szinte már-már fehér és a szemei pedig tengerkékek. Azt is képzeld hozzá, hogy imád shoppingolni, csicseregni a barátnőivel, és azokat kibeszélni a hátuk mögött, és diétázik. Na, sikerült? Pompás. Akkor most képzeld el ennek az ellentettjét. Sötétbarna haj, ami már szinte fekete, pocsolyabarna szemek.

Ez lennék Én.

Térjünk is rá az első pontra, ami a "Könyvek" címmel lesz ellátva. 

 Imádok olvasni, hajnalokig képes vagyok a könyv fölött ücsörögni, és "inni" magamba a betűket. A kedvenceimet most meg is fogom említeni. Az első, illetve második számú kedvencem a Szent Johanna Gimi és a Bábel. Leiner Laura könyvei egyszerüen fantasztikusak. Mind a kettő igazán magával ragadott, kezdve Ricsi raszta tincseitől, Cortez szótlanságától, Virág bolondságától, egész a végtelenségig. Egyszerűen imádom. Jelenleg is arra gyűjtök, hogy az egész Szent Johanna Gimi könyvsorozatot meg tudjam venni.:)  Amióta kiolvastam az össze részt, nagy SZJG-er vagyok. Egyszer biztosan eljön majd értem az én "Cortezem" is.♥ Azt hiszem, eleget beszéltem a SZJG-ről és a Bábelről, így bemutatom a harmadik számú kedvencemet, ami nem más, mint a Hűvösvölgyi suli. Az egész történetet magaménak érzem, hiszen - minő meglepő - én is tanuló vagyok, sőt! Képzeld, iskolába is járok! Ugye milyen meghökkentő fordulat? Nem is gondolhattuk volna...  Nagyon szeretem ennek a könyvnek az íróját, a történetét, a szereplőit... Magyarra fordítva a szót, röviden; mindent.Valóságos csoda volt, amikor az író összerakta a Nóra&Dóra párost, és ahogy Dóra megismerkedik egy lánnyal az interneten, majd elmondja neki az élete történetét.... Egyszóval; imádom!♥

 A következő pont: a zene. Igazából nem is tudom megmondani, hogy milyen fajta zenéket kedvelek, hiszen mindenből hallgatok egy keveset. Legyen az pop, rock, metal, alternative, klasszikus (najó, az nem), vagy akár electro. Nagyon sok előadótól hallgatok nagyon sok féle/fajta zenét, ezért nem tudom neked leírni, hogy kiket hallgatok. Hát, mondjuk kezdjük az énekesektől. Nos, a kedvencem, nem más, mint.... *dobpergééés*.... 

 

Avril Lavigne!☺

 

A kedvenc száma tőle a Rock'n'Roll. Egyszerűen imádom!A szőke hajkoronát a pink tincsekkel, a füstös, fekete szemeit, és a hangját.....!♥ Nagyjából így az egyéni előadók listája véget it ért. Tudom, hogy nem sok, de inkább együtteseket szoktam hallgatni, mint egyéni alőadókat. Szóval, hogy ne raboljam tovább az idődet, rá is térek a dologra. Első számú kedvencem; a Fall Out Boy.:)

A srácokat ugyan nem ismerem 2001 óta, mégis nagy fannak mondhatom magam, a legjobb barátnőmnek hála. én csupán 2012 óta ismerem őket, bár előtte is hallottam már róluk, de akkor még sosem hallgattam őket. 

Az új albumuk, a Save Rock and Roll egyszerűen fantasztikus, nem tudok betelni vele. Erről az albumról a kedvencem a Phoenix. De ugyan úgy szeretem a Young Volcanoes-t, a Jus OneYesterday-t, de akár a Where Did In The Party Go-t is. Az én kedvencem a bandából személy szerint Patrick és ha bár nem akarom, hogy feleségül vegyen, és két gyerekkel éljünk Chicagoban, attól még úgy szeretem, mint bármelyik fan lány.:D De nem csak a most megjelnő albumjukat imádom, hanem a többit is. Vegyük például a második kedvenc albumukat tőlük, ami nem más, mint a Folie Á Deux. Onnan pedig az első számú kedvencem (ami szinte a legnépszerűbb), az I Don't Care.

Hogy tudjunk végre tovább haladni, megmutatom neked a második kedvenc bandámat, ami mindig is örökzöld marad, az pedig a Green DayUgye, érted, hogy örökzöld?:D Ez egy fantasztikus banda, és megveszek Billie hangjáért.

Kedvenc számuk tőlük a Holiday és az American Idiot. Ezek lennének a kedvencek, de még emellett megemlítek még egy-két együttest, akik nem a kedvenceim, hanem amolyan "pár slágeres csoda".... Az első, akit megemlítek, az az  Anti Fitness Club. Az én kedvenc dalom tőlük, a "Bárhogy szeretnéd". 

"Jó a kérdés, hogy te meg én meddig lopjuk egymás idejét, nálam tele a pohár, sőt, több is ez már, mint ami belefér...♫♪"

A következő pedig a Korn. Nagyon szeretem az énekest, Jonathan Davist. Rajongok azokért a raszta tincsekért.♥ De főleg azt szeretem benne, hogy azokat a tincseket semmi, ismétlem: SEMMI pénzért sem vágatná le. A kedvenc számaim a Never és a Twist.  Azt hiszem, ennyit akartam...Uff, nem,  még egy együttes van, amit meg akartam említeni, és azután fejezem be ezt a részt. Szóval, a következő a Red Hot Chili Peppers. Tőlük a kedvenc számom pedig a Adventures of Raindance Maggie. Kedvenc bandatagom különösen nincs, mert az összes fiút kedvelem egyaránt. Nos, azt hiszem, most már TÉNYLEG eleget beszéltem a zenéről, a zenei stílusomról, és arról, ami minket a zenével összeköt, és életben tart.♥

Rá is megyek a következő témára, ami pedig a filmek / sorozatok... A kedvenc filmeim között ott van a Titanic, ami szinte minden lánynak a kedvence, hisz Leonardo Di Caprio fantasztikus színész, és nagyon jól adja elő Jack szerpét és a Rose-zal való kapcsolatát és szerelmét. És bár Jack a végén meghal, Leonardo Di Caprio tovább él, és bezsebelhette a neki járó, és a jól megérdemelt   Oscart. Ez a film egyszerűen fantasztikus. A következő kedvenc filmem A Kör. Tudom, kicsit fura, hogy a Titanic után ez jön, de nem én tehetek róla, jó? Így alakult. Ezt a filmet a barátnőmmel néztem meg, és egyáltalán nem visítottunk a félelentől. Inkább vísítottunk a röhögéstől. Nem tudom, te hogy vagy vele, de mi csak röhögtünk rajta, és azt mondtuk: "Nézd már, az a csaj kimászik a kútból...! Nem röhejes?"  Igen, tudjuk, ezen még maga, Samara is kiakadna, de hát ez van. Mind a kettőnk nevében én kérek elnézést a színésznőtől. A harmadik kedvenc filmem, ami egyben az utolsó is a kedvencek listáján, a Made In Hungária. Szabó Kimmel Tomi elképesztő színészi képességével alakítja Mikit, de Fenyő Ivánt sem hagyhatjuk ki, aki pedig Karcsit, alias Reenét, aki az úgy mond "Csókkirály"... Ez egy fantasztikus kedvenc, ráadásul nekem Tomi hangja jobban is tetszik, mint a valódi Hungária énekesének, Fenyő Miklósnak a hangja. Ez a film egyszerűen maga a mennyország. Ennél jobb zenés filmet igen nehéz találni, és én nem is bánom, hogy eddig nem találtam. Ez egy örök best.

Most pedig jöjjenek a sorozatok. Az én leges-leges legnagyobb kedvencem a Vámpírnaplók. 

  Egyszerűen imádom Damont, vagy a megtestesítőjét,  Ian Somerhaldert.  Ian a világ legdögösebb embere, akit eddig valaha láttam. Csábos mosolyával nem csak engem, hanem a többi tinilányt is meghódított, nem is hiába. Valóságos "isten" lett a tinilányok körében, és nem csoda, hogy ő az első a listán, itt, a -n. Nagyon jó érzéke van a színészethez, és a kamera elé álláshoz. De hiába is mesélem Neked, hogy Ian mennyire fantasztikus, elbűvölő egyéniség, hiszen valld be, ezt te sem tudod mivel megcáfolni. 

A következő sorozat, ami egyben az utolsó (és most nem azért mert nincs több, hanem azért, mert több nem jut az eszembe), az a Heartland. A leges-leges legjobb évad (szerintem) a harmadik. Ja, és a kedvenc szereplőm pedig Ty. De Neked is hiába ecsetelem, hogy mennyire jól néz ki (mint Iannél), hiszen ezt mindenki tudja. Nagyon tetszik ez a sorozat, és régen néztem is, bár ma már nem adják igazából sehol, s ha mégis, akkor pedig olyan csatornán, amit én nem tudok nézni. Számomra ez a világ leges-leges-leges legjobb sorozata, és én ezt nem tudom, és nem is akarom elfelejteni... 

 

 

 

 

Szerkesztés alatt áll!

Randomképek

<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3

Üzenőfal

e.maros Szia! Szavaztam;) Imádlak, pussz:*<3

2014.05.09. 21:09