Starity

Vans profilja

Vans yellow white yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2015. szeptember 05.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • game on
  • Születési idő
  • június 03.
  • Lakhely
  • Antarktisz
  • Kedvenc időtöltéseim
  • nyelvtanulás // olvasás // fordítás // filmnézés // evés
  • Imádom
  • the fifth wave // (old)magcon // nick robinson // egyesült államok // chloe moretz // könyvek // utazás // évszakok
  • Utálom
  • homofóbok // rasszisták // állatkínzók // nők elnyomása // beképzelt emberek
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Kedvenc sztárjaim
  • Nick Robinson Brooklyn Peltz Beckham Cameron Dallas Madison Beer

don't say a word while we dance with the devil

Vans
Utoljára aktív: 2016.04.04. 19:07Státusz módosítva: 2016.04.02. 20:08

Bemutatkozás

,,Élj  úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész!"

ciao. na új profillal jelentkezem - ismét. eléggé meguntam, hogy csak simán cserélgetem a képeket már elég hosszú ideje, így most, hogy van egy kis időm gondoltam lecserélek mindent. tehát kezdjük azzal, hogy reginának hívnak, lassan már - hónapok kérdése - és 15 leszek bár nem hiszem hogy ilyen adatok valakit is érdekelnének. külsőleg egy vékony és magas lány vagyok hosszú barna hajjal és barna szemmel. külsőleg mi mást lehetne még elmondani? előnyben részesítem a sötét ruhákat, és ellentétben a tizenéves populáció 99%-val, én soha a büdös életben nem viselek se mellkidobós (mert nincs mit kidobni, sad story or nah) pólókat, nem is követem a tömeget és még csak sminket se hordok. egyébként szeretek olvasni, mindennél jobban. majd áttérek a kedvenc részeknél a kedvenc írókra/könyvekre, hobbira meg minden másra. vagy annak itt a helye? voltaképpen mindegy, leírom inkább ide. tehát az olvasáson kívül szeretek még tanulni (igen, jól olvastad, tanulni) főleg nyelveket. szeretek sétálni egyedül, szeretek filmeket és sorozatokat nézni és enni. kezd elég hosszúra sikeredni ez a rész szóval inkább befogom a pofám és lépek tovább. 



szerintem jó lesz, ha a filmekkel, sorozatokkal, színészekkel kezdem. tehát akkor, kedvenc sorozatom a pretty little liars már évek óta. nem igazán vagyok az a nagy sorozatfüggő, inkább filmpárti vagyok, bár a pll-n kívül szeretem még a humanst és néha még a the originalst is megnézem. a pll nagyon megfogott engem, odáig vagyok magáért a történetért is, de a színészek is csodás munkát szoktak alakítani. na és a filmek. tehát rengeteg filmet szoktam nézni, gyakorlatilag megszállott vagyok. jelenlegi legnagyobb kedvencem az ötödik hullám, elsők között néztem meg a mozikban és gyakorlatilag teljesen szerelmes lettem. már az elején. tehát annyit fűznék hozzá, hogy a legcsodálatosabb film. nagyon szeretem még a kék lagúnát, az if i stayt, a csillagainkban a hibát, a vírust és még egy csomó mást. kedvenc színésznőm lucy hale és brooke shields. tavaly ismertem meg jamie blackley oldalán az if i stayben és ez hozta a nagy rajongásom kezdetét. másik kedvencem marine vacht, a másik-másik pedig brooke shields. kedvenc színészem ofc hogy nick robinson, aki iránti érzelmeim az ötödik hullám vetítésének körülbelül 5. percében kezdődtek. miért tudok ilyen szarul fogalmazni?:Ddd jó, rendben, szerintem nézzük el a nyelvhelyességgel kapcsolatos szellemi hiányosságaimat és folytassuk. második kedvenc színészem adam sandler, már kiskorom óta odáig vagyok érte, harmadik pedig keegan allen.

jöjjön a zene. először mindent egybe le akartam tudni de akkor megint az lenne a probléma, hogy túl hosszú egy rész és az meg égeti sok ember retináját, szóval így oldottam meg. nagyon kusza a zenei ízlésem, de tényleg. mikor mit hallgatok. nagyon szeretem kiiarat, rayet, justin biebert, zara larssont, adelet, shawn mendest, halseyt és még lana del reyt is. bandák közül is mikor mit hallgatok, szeretem a 5sost, a nirvanat, az echosmithet és a haimet, ám a legnagyobb kedvencem az oh wonder. magyarok közül utóbbi időben megszerettem a halottpénzt, elég meglepő módon mert nem igazán vagyok odáig a magyar zenéért. a zenekarban szereplő márk hangja csodálatos, odáig meg vissza vagyok érte, legjobb hangú férfi énekes akit valaha hallottam. tehát a zenei ízlésem tényleg eléggé összetett, én tényleg az a fajta ember vagyok aki akármit meghallgat, de a sok tömeg cuccért nem igazán vagyok oda. példaképemnek jen seltert, és  brigette lundy-painet tartom, de felnézek még gigi hadidre, madison beerre és kylie jennerre

könyvek. mint már említettem, nagyon szeretek olvasni. és ez még enyhe kifejezés is rá. konkrét kedvenc íróm nincs, viszont nagyon szeretem richard preston, gayle forman és john green műveit. rengeteg könyvet olvastam már, bár a legnagyobb kedvencem az richard prestontól a halálzóna. nagyon érdekel a kutatóorvosi téma, így nem is volt kérdés, hogy elolvassam-e. imádom még a papírvárosokat, a csillagainkban a hibát, az itt voltamot, a ha maradnékot, a nyomozást és még sok más könyvet is amit most holnapután hajnalig sorolhatnék. gondoltam, itt még kiegészítem az érdeklődési körömet: szinte minden érdekel. érdekelnek a természetfeletti lények, a latin és germán nyelvek, a paranormális jelenségek, az orvostudomány, különböző kultúrák and so on

ennyi voltam, remélem azért pár sort elolvastál. nálam nincsenek szabályak, úgysincs semmi jelentőségük. a szavazatokat általában visszaadom, kivéve, ha üres a bemutatkozója valakinek. ha emellett egy illető még szimpatikus is, valószínűleg írok még mellé, bár beszélgetések elkezdésében eléggé szerencsétlen vagyok, de utána meg be nem áll a szám. ja, és rengeteget káromkodok, szóval remélem ez senkit se zavar. most így bemutatkozógyártásnál visszafogom magam általában. barátnak ne jelölj, egy az, mert nem is tudsz, kettő meg mert úgy sem jelölök vissza senkit sem, csak olyat, akivel már régóta beszélgetek. további szép napot és életet.