perfect imperfection profilja

perfect imperfection  
  • Statisztika
  • 2 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 3 barátja van
  • 2 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2015. szeptember 06.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Utálom
  • Ha valaki megaláz valakit. Mert ehez semmi, de semmi joga nincs. Mind emberek vagyunk. Mindegyikünkben van hiba. Utálom azt is amikor megalázzák és leszólják az One Directiont. Mert ők erre nem szólgáltak rá..

perfect imperfection még nem állította be a státuszát

perfect imperfection
Utoljára aktív: 2016.06.04. 18:06Státusz módosítva: 2015.09.11. 19:07

Bemutatkozás

 " Néha szeretlek,néha utállak..néha gyűlöllek néha kívánlak,néha sírok azért amit tettél..néha nevetek azon,mit vesztettél."

Hello Kedves idegen!

Szóval az érdekelne téged, hogy ki is vagyok én?  Mit keresek én egyáltalán itt? Nos, ez jó kérdés. De nem tervezek semmi olyan információt elárulni ami nem publikus. De nem húzom tovább az időt, kezdjünk bele: Én is ezen a Föld nevű bolygón élek, ahogy mindenki más. Gondolom ez nem volt túl meglepő számodra. Teljes nevem, koro, tartózkodási helyem és egyéb ilyen személyes adatom rejtve marad a kíváncsi szemek elől. Ezzel védeném magánéletemet és privátszférámat.

 

Én egy mindig vidám, barátkozós, álmodozós, többségben optimista lány vagyok.

Sajnos van, hogy előbb beszélek mint gondolkodom, aminek köszönhetően

 elég furcsa helyzetekbe kerülök, dehát az élet túl rövid, hogy az ilyen

apróságok mellett leragadjak. Mindig, őszintén elmondom a véleményemet. Még

    ha azzal meg is bántok valakit. Igyekszem úgy formálni a véleményem szavakba, hogy

az ne legyen sértő, mert nincs ínyemre megbántani másokat.

 

Most pedig néhány kis információ rólam:

×Könyvek: A legtöbb ember nem szeret olvasni. Nos én mindig is szerettem. Nem tartom "cikinek" azt a tényt, hogy szeretek olvasni, éppen ezért nyilvánosan is felvállalom. De mindezek ellenére nem vagyok könyvmoly. Borzasztóan kevés könyvet olvastam eddigi életem során. Nehezen találok olyan könyvet ami felkelti az érdeklődésemet, mert nem szeretem sem a krimiket sem pedig ezeket a fantázia könyveket amik vámpírokról, szellemekről vagy démonokról szólnak.

×Filmek: A filmek. Na igen. Ebben is rettentően válogatós vagyok. Nem szeretem sem az akció filmeket, sem a horrort. Ami a filmek terén a legközelebb áll hozzám az a vígjáték. A sorozatokkal is elvagyok, de sosem voltam az a nagy sorozat függő. A sorozatok alatt nem a spanyol-olasz-brazil...stb szappan operákat értem, hanem a normálisabb sorozatokat.

 ×Állatok: Nos ez kicsit komplikált. Ha kedvenc állatot kéne választanom akkor a madárra vagy a pillangóra tenném a voksomat. Imádom a pillangókat mert annyira gyönyörűek. A madarak is szépek és szabadok. Hisz oda repülnek ahová akarnak, és azt csinálnak amit akarnak

×Virágok: Imádom a virágokat. Olyan szépek és ártatlanok. A kedvenc virágaim közé sorolhatom a gerberát, a tulipánt, a fehér rózsát és az orchideát.

 

×Évszakok: Melyik a kedvenc évszakom? Nehéz kérdés. Mert imádom a nyarat. De a telet is. Szóval a nyár és a tél. Miért pont ez a kettő? Egyszerű. Nyáron szabadok vagyunk. A hangulat is jobb, felszabadultabbak vagyunk, Az egész nyár egy buli, mindenkire rá ragad a fesztiváli hangulat. Nyáron szerezzük a legjobb emlékeinket. Minden színes és tökéletes. Egyszerűen nem bírom nem szeretni a nyarat. De ott van a tél. A téli tájról csak egy szó jut eszembe: elképesztő. De ez az egy szó jócskán le van maradva a valóságtól. A tél árassza magából az ünnepi hangulatot. Tele van szeretettel és meghittséggel. A hóesés el varázsol, a kivilágított, feldiszített város elkápráztat. Lehet jégkorcsolyázni, szánkózni, síelni, de aki nem rajong a tél sporttokért az egy bögre forrócsoki és egy jó könyv társaságában is elvan a kandalló mellett.

 

¤És most jöjjön néhány sor arról a brit fiúbandáról aki az én szívembe is be lopta magát:

Aki még nem jött rá annak el árulom, hogy az One Direction-ról van szó.  Most, hogy tudod, hogy én is Directoner vagyok nyugodtan minősíthetsz. Ja, csak vicceltem. Nem teheted meg. Ugyanis semmi jogod nincs hozzá. Hisz miért is lenne? Én nyíltan felvállalom azt amit szeretek. Ez még nem bűn. Én csak egyszerűen élem az életem, úgy ahogy mások nem merik. Kimondom hangosan is: Szeretem az One Directiont. Mert nem "ciki" bevallani. Hisz ők nagyon jók. Most nem fogom itt fejtegetni a gondolataimat, hogy miként gondolkodom a srácokról, a rajongókról, vagy a gyűlölködőkről. Ehez most nincs kedvem. De csak az mondja, hogy rossz a zenéjük, aki letett valamit az asztalra és aki jobb zenét írt és énekel mint ők. Csak az minősítse őket akik elérték azt amiről a többség még csak gondolni sem mer. De addig nem.