Starity

ScreamQueen profilja

ScreamQueen white red red white blue white  
 • Csatlakozott
 • 2016. január 06.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • Batman™
 • Születési idő
 • 2002. január 02.
 • Foglalkozás
 • tanulok
 • Zenei stílusom
 • Do you wanna talk about it?
 • Weblapom
 • - nem publikus -

when it's done, only our enemies leave roses

ScreamQueen
Utoljára aktív: Tegnap, 20:22Státusz módosítva: 2017.12.05. 05:05

Bemutatkozás


Me: I hate winter
The Sun: Hey
Me: Nope, too hot

Üdvözlök minden idetévedt kóborlót a semmi közepén, ahol más nem vár rád, mint unalom. Tudom-tudom, egy jó ideje nem volt normális bemutatkozásom, de csak azért, mert nem volt hozzá sem kedvelem, sem pedig ötletem. Mondjuk most sem nagyon van, de úgy érzem, hogy muszáj valamit összedobnom. Nos, a nevem Vivien, de az interneten jobban örülök a Tessa megszólításnak. Nagy örömmel tölt el, hogy kevesebb, mint két hónap múlva már a tizenhat éves korosztályba sorolhatom magam, mivel az osztályomból én vagyok az egyik a legfiatalabbak közül. Kinézetileg barna szemekkel, sötétbarna, már-már inkább fekete színű hajjal és szemüveggel rendelkezek. Mindig fekete színű ruhákat hordok, de ritkán megesik, hogy szürke vagy fehér színűt kapok fel magamra. Nagyon szeretem a bandás és sorozatos kiegészítőket, néhányat már be is szereztem. A bakancsok is a kedvenceim közé tartoznak, egyetlen egy, platformos drababot nekem is sikerült beszereznem. Szabadidőmben álltalában itt rontom a levegőt, olvasok, írok, fényképezek, zenét hallgatok vagy éppen sorozatokat/filmeket nézek. Személyiségileg kedvesnek mondanám magamat, viszont elég gyakran átmegyek egy idegbeteg, bunkó köcsögbe. Mindennek a rossz oldalát látom, nagyon régóta vagyok önbizalomhiányos és pont ezért nem tudok könnyen beilleszkedni egy társaságba sem és nehezen kötök új barátságokat. Számomra a neten sokkal egyszerűbb barátkozni, talán azért is, mert nem aggódok amiatt, hogy esetleg a külsőm miatt nem szeretnének velem barátkozni. Makacs természetem van, amit a fejembe veszek, abból a világért sem engednék. Néhányan viccesnek tartanak, de én jobban szeretem azt mondani magamra, hogy egy vérbeli idióta vagyok. Van egy jó értelemben vett perverz oldalam is, de az csak a barátaim előtt szokott eljönni. Imádom az éjszakai utazásokat; a gyertyákat; a naplementét és a napfelkeltét; a forró italokat, főleg a kávét és a teát; a rockzenét; az energiaitalokat; az étcsokit; a fekete humort; a paranormális dolgokat; az elhagyatott helyeket; a sötétséget; a könyvek illatát; az angol nyelvet; az internetet; a barátaimat; a fülhallgatókat; a könyvesboltokat; a képzeletbeli világomat; a plüssöket; a denevéreket; a kaktuszokat; a felnőtt színezőket, a tetoválásokat; a piercingeket; a fültágítókat és a színes hajakat. Utálom az elítélés minden formáját; a sorbanállást; a nagy tömeget; az iskolát; a legtöbb popzenét; a legtöbb ételt; a megfelelési kényszert - ami sajnos nekem is van -; a túlzottan lányos dolgokat; magamat; a kibeszélést; a beszólogatást; a veszekedést; a tejet; a divatot; az ölelkezést; ha rajtam lógnak; ha letiltanak egy videót; a helyesírási hibákat; a spoilereket és a magyar szinkront.

Sharing my cigarettes between…fifth and sixth period.

Egyik kedvencemről sem szeretnék ódákat zengeni, mert szerintem senki sem olvasná el, de annyit megteszek, hogy felsorolom őket.
Sorozatok és filmek: Supernatural, The Walking Dead, The Flash, Stranger Things, American Horror Story, Preacher, Outcast, Shadowhunters, Thirteen Reasons Why, Bunsen Is A Beast; Palo Alto, Edward Scissorhands, The Addams Family, Suicide Room, Suicide Squad, Terminator, The Expendables, City Of Bones, The 5th Wave, It, Cars, Split, A Dog's Purpose, Batman, Batman Returns, Batman Forever, Batman & Robin, Batman Begins, The Dark Knight, The Dark Knight Rises, Catwoman, Superman Returns, Man Of Steel, Watchmen, Jonah Hex, Green Lantern
Zene: My Chemical Romance, Bring Me The Horizon, AC/DC, Motionless In White, Slipknot, Asking Alexandria, Fall Out Boy, Gerard Way, Ray Toro, Electric Century, LeATHERMØUTH, Frank Iero And The Patience, Bullet For My Valentine, In This Moment, Against The Current, Iron Maiden, The Pretty Reckless, Nirvana, Panic! At The Disco, Sleeping With Sirens, Led Zeppelin, Black Sabbath, Linkin Park, Pierce The Veil, Falling In Reverse, Black Veil Brides, Guns N' Roses, Billy Talent, Avenged Sevenfold, System Of A Down, Breaking Benjamin, Three Days Grace, Hollywood Undead, Get Scared, Slash.
Könyvek: The 5th Wave, The Shadowhunter Academy, The Mortal Instruments, A Dog's Purpose, Paper Towns, Thirteen Reasons Why, Say Goodbye, The Bane Chronicles.

Rorschach's Journal: October 12th, 1985. Tonight, a comedian died in New York.Jingle bells, Batman smells
Robin laid an egg
The Batmobile lost its wheel
And the Joker fucked your mom!
Right in the ass

Elérkeztünk a profilom végéhez, most már táncolhatsz az örömödben. Sok taggal ellentétben, nekem nincsenek szabályaim, mivel feleslegesnek tartom őket. Hiába írnám le, hogy ne lopj vagy ne másolj, mert úgyis lenne olyan, aki megtenné. Ha meg akarsz ismerni, akkor nyugodtan megdobhatsz egy üzenettel, a szavazatok pedig 50-50%-ban visszamennek, ha nem csak annyit kapok, hogy "szia. szavaztam", mert ebből aztán meg nem tudom, hogy miért is kaptam. Barátnak jelölni nem tudsz, de mint már mondtam, nyugodtan rámírhatsz, nem vagyok kannibál, hogy embereket egyek. A profilomból tényleg bármit elvihetsz, már nem érdekelnek ezek a gyerekes dolgok, hogy "jajj, ellopta a sorelválasztómat, jajj, lemásolta a profilomat". Ezeket körülbelül annyira utálom, mint azt, amikor valaki úgy mondja magára, hogy grunge stílusú, hogy köze nincs hozzá. Nem célzás volt. Most már tényleg legyen elég ennyi, szerintem sikerült megutáltatnom magam, de i don't give a shit. So long, and goodnight. 

Üzenőfal

I love music 2001 De utálom az ilyeneket... Nálunk most az megy hogy van egy lány közölte velem hogy én milyen undorító meg gerinctelen vagyok mert hogy kérdezték a többiek hogy mi bajom van vele én meg elmondtam és hogy én nem mondtam meg a szemébe (akár hányszor össze vesztünk mindig megmondtam neki h mi bajom van vele) ezt persze nem nekem mondta hanem csak hallottam és amikor a látóterébe kerültem rögtön elhallgatott. Meg mindig leszólja az egyik lányt meg lehordja nekünk mindennek aztán meg mindig megy a nyali fali együtt mennek mindenhova.

2017.12.04. 16:04

I love music 2001 Nálunk is volt ilyen de általában nekem mondta akivel veszekedtem hogy reméli hogy elmegyek aztán többiek mindig mondták neki hogy ők meg azt hogy ő takarodik el xdd A kedvencem az amikor közli hogy milyen egy bunkó fasz vagyok mintha nem tudnám magamtól.xd Pedig akkor csak az igazat meg a véleményemet mondtam el róla.

2017.12.03. 14:02

I love music 2001 Örülök neki hogy nem vagyunk olyan sokan így is olyan veszekedések szoktak lenni nem még ha lennék vagy 11en mint a másik osztályokba. Meg az én csoportomba mivel elment 2 lány én vagyok egyedül és sokkal jobban elvagyok azzal a 6 fiúval mint a 6 lánnyal.

2017.12.03. 10:10

I love music 2001 Nálunk én vagyok a legmagasabb bár összesen 7en vagyunk

2017.12.02. 21:09

I love music 2001 Nekem is van ilyen osztálytársam de ő úgy kérdezgeti hogy én 170 cm vagyok szóval rohadtul nem az alacsony kategória ( amúgy mindig mást mérnek idén már voltam 173 másnap meg 168 szóval xdd a tanárom bolond). xdd Ő meg kb 210.

2017.12.01. 18:06