Starity

Jessy profilja

Jessy white blue blue blue white  
  • Csatlakozott
  • 2007. augusztus 23.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • ♥F1♥ addict
  • Születési idő
  • 1990. május 06.
  • Lakhely
  • Borsod-Abaúj-Zemplén megye
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • a kutyámmal foglalkozni,fényképezni,sorozatokat nézni ^^
  • Zenei stílusom
  • vegyes,majdnem minden stílusból van kedvenc számom

Jessy még nem állította be a státuszát

Jessy
Utoljára aktív: 2018.01.06. 21:09Státusz módosítva: 2013.06.19. 00:12

Mi újság nála?

2016.11.12. 17:05Jessy új témát indított a fórumon.

2016.05.05. 01:01Jessy új témát indított a fórumon.

2016.04.28. 02:02Jessy új témát indított a fórumon.

2016.04.28. 02:02Jessy új témát indított a fórumon.

2016.04.28. 01:01Jessy új témát indított a fórumon.

Bemutatkozás


Sorozatfüggő.F1 addict.Műkorcsolya imádó.Társastánc rajongó.Amatőr fényképész.Kutyabolond.Természet szerető.

Sok sorozatot nézek: Arrow,Grey's Anatomy,Hart of Dixie,Pretty Little Liars,Sherlock,Supernatural,
Switched at Birth,The Vampire Diaries,
Once Upon A Time,The Originals,Flash

  Már nem futó szériák: BunheadsDesperate Housewives, Gossip Girl, Greek, Private Practice, 7th Heaven, Glee, White Collar

(guilty pleasures csakis szinkronnal a tv-ben:Dr.Csont,Gyilkos elmék)

 

Régebben szinte minden hétvége főszerepében a Forma-1 volt,de mióta Kimi abbahagyta már én se nézem.Viszont nagyon szép volt az a 8 év,amíg figyeltem a száguldó cirkuszt. :)
update: 2012-től újra nézem :D Welcome Back Kimi ♥

Még régebb óta vagyok oda a műkorcsolyáért.Egyetlen bánatom,hogy egy évet kell várni rá. :( Jevgenyij Plushenko -> King of the ice

Egy viszonylag újabb szenvedélyem a társas tánc,egyelőre csak,mint néző. ^^ Hatalmas kedvenc a Dancing With The Stars című műsor,ezen belül is Maksim Chmerkovskiy az örök favorit.

Szabadidőmben szeretek fényképezni.Akármit:személyek,állatok,táj stb.Még nagyon kezdő vagyok,de elég lelkes is. :D

Mondhatni születésemtől kezdve odavagyok az állatokért,főleg a kutyákért.A világ legcsodálatosabb fajtája számomra a berni pásztorkutya.8 éves koromtól imádom,18 éves koromtól pedig nekem is megadatott egy ilyen gyönyörűség.

A csillagjegyem bika,talán ezért,talán csak úgy alapjáraton nagyon szeretem a természetet.Kedvenc évszakom a tavasz,és a május a kedvenc hónapom. (Ekkor van a szüli- és névnapom is :P) Nagyon szeretek kint lenni a jó levegőn,sétálni a kutyusommal,feküdni a fűben és az eget nézni. :)

Egyéb szenvedélyem még a zongorázás,amit 8 éves koromtól űzök.Ha zongorázok akkor az megnyugtat,jobb kedvem lesz tőle,feltölt.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Kedvencek

Jessica Biel a legnagyobb kedvencem. Imádtam kamaszkoromban a Hetedik Mennyország című sorozatot és ott Mary azaz Jesse karaktere volt a kedvenc szereplőm. Aztán egy idő után már nem adták itthon, de 2005-ben megláttam az újságban, hogy ő lett az Esquire magazin szerint a legszexibb nő. Akkor még nem volt itthon netünk, úgyhogy Jessicáról se tudtam sok mindent, szóval eléggé meglepődtem, hogy 23 éves. Aztán pár hónappal később netem is lett és elkezdtem utánanézni Jesse-nek. Még jobban megszerettem, mint a sorozatban, csodálatos ember. <3 Szinte minden filmjét láttam már, kivéve 1-2-t amik horrorok, mert nem igazán bírom azt a műfajt, nekem túl sok a vér. Rengeteg féle alkotásban megmutatta már tehetségét és engem mindig elvarázsol. :) Szerintem az egyik legszebb színésznő, de a személyisége még fantasztikusabb. Nagyon sokat jótékonykodik, de nem "csak" pénzt adományoz, hanem saját két kezével is segít például házat építeni, vagy éppen képes megmászni a Kilimandzsárót, hogy a tiszta víz fontosságára hívja fel a figyelmet. Sportos, aktív életet él, imádja a kutyákat, vicces, úgyhogy tényleg ő az abszolút kedvencem. ♥

Kimi Räikkönen a kedvenc Forma-1-es pilótám. Amikor elkezdtem nézni a száguldó cirkuszt, akkor még nem volt kifejezetten senki akinek szurkoltam volna, csak tetszett a hangulat és maga a sport. De nem kellett sok idő, hogy feltűnjön Kimi kivételes személyisége, stílusa. Hihetetlen színfoltja az F1-nek. Hosszú éveken át abból álltak a hétvégi délutánok, hogy teljes szívemből és erőmből drukkoltam Kiminek. Olyan sokszor volt majdnem meg neki a világbajnoki cím, de valami mindig közbeszólt. Hiába, rá nem igazán lehet mondani, hogy Fortuna kegyeltje lenne. Ami megtörténhet egy verseny alatt, az szinte minden meg is történt vele. Azért a sok munka és a kiemelkedő tehetség meghozta gyümölcsét, 2007-ben ő lett a világbajnok! Máig emlékszem mennyire boldog voltam, sírtam is örömömben. Az egyik netes barátnőmmel órákig beszéltünk erről, nagyon fel voltunk dobódva. Aztán sajnos a 2009-es idény végén nagyot csalódtam, mikor a Ferrari képes volt elküldeni őt. Tudtam, hogy Kiminek is borzalmas, mert tőle szokatlan módon, többször is kiemelte mennyire szereti a csapatot és ő úgy érzi ez lesz az utolsó helye, innen fog visszavonulni. Mikor 2010-ben nem indult, akkor nagy üresség lett az F1 helyén a szívemben. Örültem, hogy boldog, mert rallyzhat, de nagyon szerettem volna, ha visszamegy a száguldó cirkuszba. 2012-ben ez az álmom valóra vált, azóta újra "benzingőzösek" a hétvégéim. :))

Jensen Ackles egy hihetlenül jó színész. Jó pár évvel ezelőtt kezdtem el nézni a Supernaturalt az RTL Klubbon. Nagyon szerettem, annak ellenére, hogy eléggé félelmetesnek tartottam. :D Az első résztől kezdve imádom a Winchester tesókat, a nagy favorit azért egyértelműen Dean. Amíg adták addig néztem a sorozatot, egy idő után viszont levették a műsorról. Valahogy ki is ment a fejemből, míg egyszer csak rájöttem, hogy be kéne hozni a lemaradást. 2 évadot láttam itthon, de Amerikában akkor már az 5. ment. Nyáron pár hét alatt ledaráltam, még az öcsém is csatlakozott . :) Ugyanolyan remek volt a sorozat, mint amire emlékeztem, bár egy idő után már kevésbé volt olyan sötét és baljós a hangulata, mint az első évadokba. Én ezt egyébként annyira nem bánom, ugyanúgy imádom a részeket és a 7. évaddal is meg voltam elégedve, de elismerem, hogy lehetett volna jobb is. Dean karaktere mintha Jensenre lett volna 100%-ban írva, szinte összeforrtak ők ketten. Igaz, hogy Jensen nagyon helyes, gyönyörű szeme és nagyon különleges szája van, de ő ettől sokkal-sokkal több. Az, amit az arcával tud művelni valami eszméletlen, mindig szakadok a nevetéstől amikor előveszi egy-egy grimaszát. :D

 OTPs♥ 

Elena+Stefan

Blair+Chuck

Aria+Ezra

Zoe+George

Legjobb karakterek

Dean

Neal 

Sherlock  

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Kedvenc sztárok

1 Jessica Biel
2 Kimi Raikkönen
3 Evgeni Plushenko
4 Jensen Ackles
5 Maksim Chmerkovskiy
6 Sandra Bullock
7 Jennifer Aniston
8 Anne Hathaway
9 Ryan Reynolds
10 Blake Lively
11 Leighton Meester
12 Ed Westwick
13 Paul Wesley
14 Nina Dobrev
15 Justin Timberlake
16 Julian McMahon
17 Misha Collins
18 Ashley Olsen
19 Mary-Kate Olsen
20 Drew Barrymore
21 Ian Somerhalder
22 Alyssa Milano
23 Teri Hatcher
24 James Denton
25 Eva Longoria
további kedvencek

Barátok

joe_r
joe_r

Tündérke™ Addict

Mia
Mia

lostgirl
lostgirl

visszatérő vendég

RoseAnn
RoseAnn

ϟ Death Eater ϟ

Üzenőfal

ryku Szia! Szavazam. Tetszik a profilod :)

2017.03.27. 19:07

Emily Burton Szia :) Szavaztam mert szimpi vagy!^^ Nagyon sok a közös és Jensen^^ ❤

2015.09.26. 22:10

Viry Szia szavaztam tetszik a profilod ;)

2015.05.31. 20:08

dtsz Szia szavaztam mert jó a profilod.

2015.04.11. 17:05

szia szavaztam

2015.01.27. 13:01