Starity

Kaho Na... Pyaar Hai (2000) - Dil Ne Dil Ko Pukara

Kaho Na... Pyaar Hai (2000) - Dil Ne Dil Ko Pukara

A Kaho Na... Pyaar Hai (Mondd,... hogy szeretsz, 2000) című bollywoodi film betétdala + egy rövid részlet a címadó dalból is.
Raj Chopra (Hrithik Roshan) követi Soniát (Ameesha Patel) Indiába, bár a lány látni se bírja, annyira hasonlít Rohitra (ő is Hrithik Roshan). Mikor azonban többen is a fiú életére törnek, rájönnek, hogy Rohit nem balesetben halt meg, és a gyilkosok összetévesztették vele, hiszen a teste sosem került elő. Rohit barátaival együtt elhatározzák, hogy elkapják a gyilkosokat, ezért megrendezik azt a koncertet, amely az énekes halála miatt maradt el.
Tudom, kicsit zavaros, és szerintem a készítők is belezavarodhattak. A jelenetben ugyanis egyvalamire nagyon nem figyeltek: Rohit (a természet gyermekeként) nem használta a borotvát, és nemcsak az arcán :), Raj Chopra viszont gazdag és ápolt ficsúrként rendesen borotválkozott... mindenhol :) Kicsit vicces, hogy az egyik pillanatban még szőrös a hónalja, a következőben meg nem :DDDD (Dil Ne Dil Ko Pukara szabad fordításban: A szívem a szíved után hívott)

Sztárok a videóban: Hrithik Roshan

Feltöltötte: e-batta

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Nézd meg ezt is!

Hozzászólások

Még senki nem írt hozzászólást. Legyél te az első!