Starity

Vad Fruttik - Lehetek én is | videoklip

Vad Fruttik - Lehetek én is | videoklip

https://www.facebook.com/vadfruttik

Információk a klipről :

http://www.artvader.hu/?r=hu%2Fblog%2Flehetek_en_is

Közepesen hosszú ötletelés után, április 30-n forgattuk le a klipet. Trost Ádám operatőr és Kiss Norbert Ádám az RTL Klub riportere kapta a feladatot: segítsen a zenekarnak elkészíteni legújabb videóját.
Egy fényképezőgéppel, két profi objektívvel és egy derítőlappal láttunk neki.

"Egy gerillaklipet találtuk ki, amely valamelyest szimbolizálja a zenekar útját is. Veszprémből indultunk, Budapestre érkeztünk, közben a szimpatikus helyszíneken megálltunk, és forgattunk. Nem egy egyszerű image-klipet akartunk készíteni, hanem ennél azért többet. A klip szimbólumrendszere a szöveg analógiájára épül. A piros fotel (szív), a dal végén a rádió-adótorony (rádiós sugárzás) olyan dolgok, amik jelentéssel bírnak a zenekar számára. Ahogy Pesthez közeledtünk, úgy lett egyre népesebb a táj, mégha nem is direkt módon, ez is a Fruttik karrierjét szimbolizálja.
Koncepció volt, hogy a zenekar tagjai ne playbackeljenek semmitmondóan a kamerába, és ugyanígy próbáltuk kerülni a képi közhelyeket is. Csöngető Csaba végezte az effektezést, neki köszönhetően lesz színes Marci vagy Gergő, ha beül a fotelbe. A legvégén lepleztük csak le, hogy hova is jutott a Várpalotáról indult zenekar: a főváros fölé."

Kerekes Gergely - gitár
Hock Zoltán - basszusgitár
Hock Attila - dob
Győrffy Gyula - billentyűs hangszerek
Likó Marcell - ének, gitár

Csöngető Csaba - utómunka
Kiss Norbert Ádám - rendező
Trost Ádám - operatőr

Sztárok a videóban: Likó Marcell

Feltöltötte: RavenShadowy

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Nézd meg ezt is!

Hozzászólások

Még senki nem írt hozzászólást. Legyél te az első!