Starity

Rowan Blanchard - Adatlap Pályázat!

Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2017. március 12. 13:16 #1
funny18
funny18
epiphany
 
StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 09.09.11.
Hozzászólás: 12096
Csatolások: 196383
Azonosító: 107508
Offline offline
A pályázatra szombat délig várjuk az értelmes, saját szavaiddal megfogalmazott, nem webfordítós és nem másolt életrajzokat. Légy kreatív! Szavazatokat még mindig csak az erre kijelölt tagoktól, illetve maguktól a pályázóktól fogadjuk el! A pályázók se felejtsenek el szavazni! Az elnyert lapot 3 hónapig nem cserélheted! Sok sikert!
4 felhasználónak tetszik: Selz1992, ScreamQueens, lucymharding, Emeloverr.
2017. március 17. 18:05 #2
- törölt felhasználó -    
Köszönöm a lehetőséget, sok sikert a további pályázó(k)nak is! smileeee.gif meghajolo.gif
AMIT TUDNI KELL RÓLA
Rowan Blanchard amerikai származású színésznő. 6 évesen kapta első színészi munkáját, szerepelt egy Advil reklámban. 2013-ban futott be igazán, megkapta a Girl Meets World című sorozatban a főszereplő, Riley Matthews szerepét. 2015-ben újabb Disney-műsorban kapott főszerepet, az Invisible Sisters-ben. Közelgő filmje A World Away, ami 2017-ben jelenik meg és édesapja rendezte.

KEZDETEK
Rowan Eleanor Blanchard 2001. október 14-én született, Los Angeles-ben, Californiában, az Amerikai Egyesült Államokban. Szülei, Elizabeth és Mark Blanchard-Boulbol a show business terein dolgoznak, így nem furcsa, hogy lányuk is színésznő. Nagyapai (apai) ágon örmény, libanoni, marokkói és szír felmenőkkel rendelkezik. Édesanyja negyed része portugál, valamint német és angol. Apai nagymamája ereiben angol, dán és svéd vér is csordogál. A The Witching Hour Anne Rice-jeként is ismerhető. Rowan-nek két fiatalabb testvére van, Carmen és Shane.

KARRIER
Rowan már 4 évesen táncbemutatón szerepelt. Később elkezdte a modellkedést. Már 5 évesen belekóstolt a színészetbe. 6 éves korában szerepelt egy Advil reklámban. 2010-ben a The Back-up Plan-ben Mona lányát alakította. A filmben egyébként Jennifer Lopez játszotta a főszereplőt, Zoe-t. Abban az évben a Disney Junior Original Series Dance a lot Robot című sorozatában Caitlin-t szinkronizálta. A The Forgotten-ben is hallhattuk a hangját. 2011-ben a Little in Common egyik szerepére castingolt, sikertelenül, nem is készült belőle sorozat. Még abban az évben a Spy Kids: All the Time in the World című filmben megkapta Rebecca Wilson szerepét. Október 04-én hivatalos YouTube-csatornájára feltöltött egy videót, amiben Adele "Someone Like You" című slágerét dolgozta fel. Több, mint 1 millió 752 ezren nézték már meg. 2012-ben jelölték a Young Artist Award-on, Rebecca Wilson szerepe átnyújtásáért.

Áttörés:
2013-ban kapta élete legnagyobb szerepét, a Disney Channel 2013-tól 2017-ig tartó sorozatában, a Girl Meets World-ben. A sorozatban 3 évadon át szerepelt, Riley Matthews-ként. A szereplő a régebbi Boy Meets World sorozatból is megismert Cory és Topanga lánya. Az első évad 20, a második 30, a harmadik 21 részes, így kin lehet következtetni, hogy 71 részen keresztül játszott a sorozatban. Egy különkiadás is készült belőle, amit Magyarországon 2015. október 24-én mutattak be. A Girl Meets World lezárását 2017. februárjában jeleltették be. Riley-ról: Riley vidám és felelősségtudó, nagyon szereti családját és barátait. Az iskolában szorgalmasan tanul, és mindig azon van, hogy helyesen cselekedjen. Édesapja egyben a történelemtanára is. A sorozat betétdalát, a Take on the World-öt együtt énekli a másik főszereplővel, Sabrina Carpenter-rel.
A sorozat Amerikában is nagy sikert aratott, így nem meglepő, hogy őt is meghívták a LA Live The Show egyik részébe. A Disney Channel Circle of Stars zenei társulat aktív tagja.
2015-ben újabb főszerepet kapott, szintén egy Disney-produkcióban, az Invisible Sister-ben, Cleo-t alakította, Paris Berelc mellett. A film egy amerikai testvérpárról szól, Cleo-ról (Rowan Blanchard) és Molly-ról szól. Cleo-nak egy tudományos kísérlete félresikerül és láthatatlanná teszi nővérét. Magyarországon 2016. február 19-én mutatták be, sikerrel.
Egy pár epizód erejéig feltűnt a Best Friends Whenever című sorozatban is. 2017-re várható filmje A World Away, melyet édesapja rendezett. 2016-ban bejelentették, hogy Rowan szerepelni fog a 2018. áprilisára várható (USA) A Wrinkle in Time című filmben.


ÉRDEKESSÉGEK
- Van egy Wilson nevű kutyája.
- Van egy Chelsea nevű cocker spániel kuytája is.
- Kedvenc színe a kék és a levendula.
- Jó barátjai: Sabrina Carpenter, Amandla Stenberg, Kiernan Shipka, Yara Shahidi és Olivia Stuck.
- Kedvenc könyvei: Blue Baliet-től a Chasing Vermeer, Lois Lowry-tól a The Giver, valamint Sarah Weeks-től a So B. It.
- Szereti a Brodway-t (esemény).
- Édesanyja elkísérte a Teen Choice Awards-ra, 2011-ben.
- Robert Rodriguez személyesen közölte a színésznővel, hogy megkapta a Spy Kids: All the Time in the World-ben Rebecca Wilson szerepét.
- Már 4 évesen érdeklődött a divat iránt. Édesanyja divatmagazinjaiból kitépte a neki tetsző ruhákat.
- Kedvenc színésznői: Emma Watson, Elle Fanning.
- Éjjelente nem tudott olvasás nélkül elaludni.
- Családja száműzte a vörös húsokat az étrendből.
- Beceneve: Row.

MAGÁNÉLET
Rowan fel meri vállalni véleményét olyan témák terén, mint pl. feminizmus, emberi jogok, pisztoly, erőszak. Míg a legtöbb lány közzéteszi Twittere vagy Tumblr-ra, ő felszólalt az UN Woman rendezvényén, feminista kampány érdekében. (#TeamHeForShe) Furcsának találja, ha valakinek mindkét nem tetszik.

Idézet
"Azt hiszem, hogy az én stílusom a filozófia lenne, ami soha nem határozza meg a stílust. Amit csak akarsz!"

DÍJAK ÉS JELÖLÉSEK
2017... Nickelodeon Kids' Choice Awards - Kedvenc tévés színésznő kategóriában... jelölt
2016... Teen Choice Awards - Legjobb nyári televíziós színésznő kategóriában... jelölt
2012… Young Artist Award - Legjobb tévés színésznő… jelölt

CSALÁD
Elizabeth Blanchard ~ édesanya
Mark Blanchard ~ édesapa
Carmen Blanchard ~ lánytestvér (kor: 13)
Shane Blanchard ~ fiútestvér (kor: 11)

AUTOGRAMM CÍME
Rowan Blanchard
Untitled Entertainment
350 S. Beverly Dr.
Suite 200
Beverly Hills, CA 90212
USA
ELÉRHETŐSÉGEK
Instagram-profilja
Twitter-oldala
Hivatalos Facebook-oldala
IMDb-adatlapja

FILMOGRÁFIA
2018... A Wrinkle in Time... ?
2017... A World Away (forgatás alatt)... Jessica
2016...The Realest Real... Paige
2014-2017... Girl Meets World (sorozat)... Riley Matthews
2015... Invisible Sister (film)... Cleo
2015... Best Friends Whenever (sorozat)... Riley Matthews (pár epizód erejéig)
2014... Frozen: On Ice... táncos
2013... LA Live the Show (sorozat)... önmaga
2011... Spy Kids: All the Time in the World (sci-fi/akciófilm)...Rebecca Wilson
2010... The Back-up Plan (film)... Mona lánya (7 éves)
2010... Dance-a-Lot Robot (sorozat)...Caitlin (szinkronhang)

DISZKOGRÁFIA
2014... Do You Want to Build a Snowman? (Disney Channel Circle of Stars)
2014... Take On The World (Ft. Sabrina Carpenter, Girl Meets World főcímdal)

Elnézést kérek, kihagytam pár dolgot.
Ez a KARRIER részhez menne:
2014-ben a Frozen: One Ice-ben egy táncost játszott. 2016-ban egy rövidfilmben szerepelt, melynek címe The Realest Real. 2017-ben feltűnt a The Goldbergs című sorozatban, egy epizód erejéig.

Ez a FILMOGRÁFIA részbe:
2015... Disney 365

Ezek pedig az ÉRDEKESSÉGEK-be:
- Van kabalája, egy plüssmaci.
- Imádja idejét utazgatással tölteni, felfedezni a nagyvilágot.
- Nem szereti a horrorokat.
- Kedvenc csokoládéja az étcsokoládé, egyszerűen imádja.
- Kutya párti.
- Rajong a Halloween-ért, szereti az ősz évszakot.
- Szereti a The Beatles-t, rajong értük.
- Joel McHale (a Spy Kids: All the Time in the World-beli Wilbur Wilson, Rowan karakterének édesapja) már régóta ismeri Rowan-t.
- Súlya körülbelül 50 kg körül ingadozhat.
Köszönöm a javítási lehetőséget! meghajolo.gif

Profilképe:
2017. március 17. 22:13 #3
- törölt felhasználó -    
Rowan Blanchard

http://www.kephost.com/images/2017/03/14/ezgif-2-8ddd76d248.jpg

Amit tudni kell róla:
Rowan Blanchard egy amerikai színésznő. Több televíziós szerepben is kipróbálhatta már magát,mint például a Kémkölykök 4D: A világ minden ideje című filmben is. Az igazi áttörést viszont a Riley a nagyvilágban című sorozat hozta meg neki,amiben 2017-ig alakította Riley Matthews karakterét.

Kezdetek:
Rowan Blanchard 2001. október 14.-én látta meg a napvilágot Los Angelesben,az Amerikai Egyesült Államokban, Elizabeth és Mark Blanchard-Boulbol lányaként,akik jelenleg is jógát oktatnak. Amerikai felmenőin kívül rendelkezik még angol,dán és svéddel is. 2 fiatalabb testvére van,Carmen és Shane.

Karrier:
Rowan 5 éves korában kezdte meg a színészi karrierjét,egy fejfájás csillapító reklámban. 2010-ben szerepelt a ' The Back-up Plan' című filmben, a Mona nevű szereplő lányaként,valamint a Disney Junior egyik mesefilmjében, a 'Dance-a-Lot Robot'-ban,mint Caitlin. 2011-ben megkapta első híresebb szerepét a 'Kémkölykök 4D: A világ minden ideje' filmben,amiben Rebecca Wilsont formálta meg. Ebben az esztendőben szerepelt még a Little in Common vígjátékban is,mint Raquel Pacheco. Később 2013-ben kaphatta meg Riley Matthews szerepét,a sikersorozatban a Riley a nagyvilágban című sorozatban. 2015-ben ismét kipróbálhatta magát egy Disney Channeles filmben amiben főszerepet játszott. A címe: Invisible Sister, (A láthatatlan tesó) amiben Cleot formálta meg. 2016. november óta forgatja a legújabb filmjét,amiben főszerepet fog játszani.

Filmográfia:
Filmes szerepek
2010: The Back-up Plan~Mona lánya
2011: Little in Common~ Raquel Pacheco
2011: Spy Kids: All the Time in the World~ Rebecca Wilson
2018: A Wrinkle in Time~Folyamatban

Televíziós szerepek
2010:Dance-a-Lot Robot~Caitlin
2014-2017:Girl Meets World~Riley Matthews
2015: Best Friends Whenever~Riley Matthews
2015: Invisible Sister~Cleo
2017: The Goldbergs~Aliza

Díjak,jelölések:
Jelölt
2012-Young Artist Awards: Best Performance in a Feature Film — Young Actress Ten and Under~ Spy Kids: All the Time in the World c. film
2016-Teen Choice Awards: Choice Summer TV Star: Female~Girl Meets World c. sorozat
2017: Nickelodeon Kids' Choice Awards: Favorite Female TV Star~Girl Meets World c. sorozat

Elérhetőségei:
Facebook oldala
Twitter oldala
Instagramja
IMDb oldala

Érdekességek:
-állítása szerint van egy plüssmedvéje,ami mindenhová megy Rowannel.
-szereti a csokoládét
-allergiás a kagylókra
-nem kedveli a macskákat
-kedvenc ünnepe a Halloween
-kedvenc étele a sushi
-nem szereti a horror filmeket
-szeret utazni
-165 cm. magas és 50 kg.

Autogram címe:
Rowan Blanchard
Untitled Entertainment
350 S. Beverly Dr.
Suite 200
Beverly Hills, CA 90212
USA

köszönöm a lehetőséget:)
2 felhasználónak tetszik: Lena0, Lisanne
2017. március 17. 22:36 #4
Selz
Selz
leighade™
 
Státusz" I'm still here bitches. And I know everything. -A "
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 11.07.20.
Hozzászólás: 3254
Csatolások: 45762
Azonosító: 155975
Online online
Köszönöm a lehetőséget! blush.gif

AMIT TUDNI KELL RÓLA
Rowan Blanchard amerikai származású színésznő. Szerepelt a Kémkölykök 4D: A világ minden ideje című filmben, a világhírnevet azonban a Riley a nagyvilágban című sorozat hozta meg számára, ahol a főszereplő, Riley Matthewst alakította.

ÉLETE
Rowan Eleanor Blanchard 2001. október 11-én született Los Angelesben, Californiában, az Egyesült Államokban. Szülei Elizabeth és Mark Blanchard-Boulbol, akik jógaoktatók, valamint van egy húga, Carmen és egy öccse, Shane. Nagyszülei révén többek között brit, svéd és dán felmenőkkel is rendelkezik. Nevét Anna Rice alkotásának, a The Witching Hournak egyik szereplője után kapta. Négy éves korában kezdett el táncolni.

KARRIER
Rowan öt évesen kezdett el színészkedni. Kezdetben még csak kisebb reklámokban kapott szerepet. Első komolyabb szerepét a Dance-A-Lot Robot című sorozatban kapta 2010-ben, ahol Caitlin karakterét formálta meg. Szintén ebben az évben az Ilyen a formám című filmben alakította Mona 7 éves lányát. 2011-ben a Little in Commonban mellékszereplőként láthattuk, valamint megkapta Rebecca Wilson szerepét a Kémkölykök 4D: A világ minden ideje című filmben, ami már elindította a hírnév felé.
2014-ben elérkezett a nagy áttörés, mikor megkapta a főszereplő, Riley Matthews szerepét a Riley a nagyvilágban című Disney-sorozatban. A széria egészen 2017-ig futott a képernyőn. 2015-ben A láthatatlan tesó című filmben alakíthatta Cleo-t. 2017-ben feltűnt az A Goldberg család című sorozatban. Szintén erre az évre várható egyik új filmje az A World Away, 2018-ban pedig az A Wrinkle in Time-ban láthatjuk viszont.

MAGÁNÉLET
Rowan mindig is nyíltan vállalta véleményét a világ kényesebb témáiban, mint a feminizmus, az emberi jogok, az erőszak vagy a más nemhez vonzódás. 2016. januárjában közétette, hogy míg eddig csak a fiúk után érdeklődött, most már nyitott bármelyik nem felé.

KEDVENCEK
- Banda: The Beatles
- Színésznők: Elle Fanning és Emma Watson
- Könyvek: Blue Balliet: Chasing Vermeer, Sarah Weeks: So B. It, Lois Lowry: The Giver
- Színek: kék és levendula
- Évszak: ősz
- Ünnep: Halloween

ÉRDEKESSÉGEK
- Odavan a Broadway-ért
- Imádja az étcsokoládét
- Imádja a hullámvasútakat
- Utálja a horror filmeket
- Van egy Chelsea nevű cocker spánielje
- Az egész családja nem eszik vörös húst
- Imád utazni és szereti a különböző kultúrákat
- Kiskorában volt egy képzeletneli barátja
- Jobban szereti a kutyákat, mint a macskákat
- Sok könyvet kell olvasnia este, hogy el tudjon aludni
- A Kémkölykök 4D-beli édesapja már születése óta ismeri

FILMOGRÁFIA
Filmek
2018: A Wrinkle in Time (utómunkálatok)
2017: A World Away ... Jessica (utómunkálatok)
2016: The Realest Real ... Paige
2015: A láthatatlan tesó ... Cleo
2011: Kémkölykök 4D: A világ minden ideje ... Rebecca Wilson
2011: Little in Common ... Raquel Pacheco
2010: Ilyen a formám ... Mona's Kid

Sorozatok
2017: A Goldberg család ... Jackie
2014-2017: Riley a nagyvilágban ... Riley Matthews / Rosie McGee
2015: Öribarik ... Riley Matthews
2015: Disney 365
2010: Dance-A-Lot Robot ... Caitlin

DISZKOGRÁFIA
2014: Riley a nagyvilágban ... Take On The World
1 felhasználónak tetszik: lucymharding
2017. március 18. 02:43 #5
- törölt felhasználó -    
Köszönöm a lehetőséget, sok sikert mindenkinek! meghajolo.gif
http://kepkezelo.com/images/kcx4gzxg0rzr7fjcz9k4.jpg


AMIT TUDNI KELL RÓLA:
Rowan Blanchard amerikai színész. 2013-ban megkapta karrierje eddigi legnagyobb lehetőségét, a Girl Meets World című Disney-sorozat főszerepét, amivel szerezte a legnagyobb hírnevet. De ismerősen csenghet a neve továbbá a Kémkölykök 4D: A világ minden ideje című filmből is. Nagyon várt filmje a Wrinkle in Time.

KORAI ÉVEK ÉS MAGÁNÉLET:
Rowan Eleanor Blanchard néven látta meg a napvilágot az Amerikai Egyesült Államokban, Los Angelesben 2001. október 14.-én Elizabeth és Mark Blanchard elsőszülött gyermekeként. Később két kisebb testvére született: Carmen, 2003-ban illetve Shane nevű kisöccse. Apai nagyszüleinek köszönhetően örmény, dán, svéd és brit vér csörgedezik az ereiben. A nevét szülei Anna Rice egyik, a The Witching Hour című alkotása egyik szereplője után választották.

Rowan eléggé őszinte embernek mondható, hiszen nyíltan, bármiről elszavalja a véleményét, legyen szó erőszakról, feminizmusról illetve ehhez hasonló érzékeny témákról. A rajongók legnagyobb meglepetésére a múlt évben bevallotta, hogy nem csak az ellenkező nem felé mutat érdeklődést.

KARRIER:
Rowan elsőként hat éves korában próbálta ki magát. Egy Advil reklámban lépett színre, amit elmondása szerint nagyon élvezett, de akadt egy kis nehézsége is: meg kellett tanulnia bicikliznie, ami a sok nehézség ellenére végül sikerült neki.

Miután több reklámban is remekelt, 2010-ben elnyerte Caitlin szerepét a Dance-A-Lot Robot című sorozatban. 5 epizódon át játszotta ezt a karaktert, akit nagyon sokan szerettek. Ebben az évben emellett a kisebb szerep mellett megkapta első filmszerepét is, az Ilyen a formám című filmben, Jennifer Lopez mellett, és ugyan itt sem volt túlzottan felkapott a karaktere, de Rowan ennek nagyon örült, hisz fejlődni akart, hogy később jó és híres színész váljon belőle. A következő évben ismét egy filmben, a Little in Common című komédiában kapott szerepet. Raquel Pacheco karaktere nagy előrelépést jelentett számára, ugyanis még szintén ebben az évben megkapta máig az egyik leghíresebb szerepét, Rebbeca Wilsonét a Kémkölykök 4D: A világ minden ideje című gyerekfilmben. És ezzel is bekövetkezett a várva várt, és már jól meg is érdemelt áttörés.

2014-ben megkapta Riley Matthews szerepét a Riley a nagyvilágban című sorozatban. Ez a legjelentősebb szerepe a mai napig, ebből az igen sikeres sorozatból ismerik a legtöbben. Ez a sorozat sok gyermeknek a kedvence, ugyanis 2 legjobb barát életét mutatja be, és van itt minden: dráma, szerelem, vidámság és minden ami kell. Pontosan 72 epizódon át láthatjuk ezt a mosolygós lányt a képernyőn. Érdekesség azonban, hogy a sorozatban nem csak Rileyként tűnt fel Rowan, hanem Rosie McGee karakterét is ő alakította. A sorozat főcímdalát, együtt vették fel Sabrina Carpenter-rel, aki a sorozat másik főszereplőjét, Maya Hartot alakította, Riley legjobb barátnőjét.

A Riley a nagyvilágban című sorozat forgatása közben egy kisebb szerepet is kapott, valamint egy főszerepet, A láthatatlan tesó című filmben. Ez egy testvérpárról szóló film, amiben Rowan karaktere, Cleo tudományos projektet hajt végre, mire azt már nem tudja írányítani, így testvére, a népszerű Molly láthatatlanná válik. Ezen kívül feltűnt az Öribarik című sorozatban mellékszereplőként, valamint meghívták őt a LA Live the Show egyik epizódjába. Egy évvel később 2016-ban a The Realest Real című rövidfilmben kapott szerepet. 2017-ben szerepelt A Goldberg család címűs sorozat egyik epizódjában, valamint hamarosan megtekinthetjük Jessica karakterében is A World Away című filmben, amelyen jelenleg utómunkálatok folynak. Valamint A Wrinkle in Time is egy nagyon várt filmje.

ÉRDEKESSÉGEK:
- Kedvenc színei a kék és a levendula.
- Az egész családja kiiktatta a vörös húst az étrendjükből.
- Kedvenc könyvei a Chasing Vermeer Blue Balliettől, a So B. It Sarah Weekstől és a The Giver Lois Lowrytól.
- Van egy Chelsea nevű cocker spániele.
- Szereti az étcsokoládét.
- Szeret utazni.
- Kedvenc színésznője Emma Watson, de odavan Elle Fannigért is.
- Odavan a Broadway-ért.
- Kedvenc bandája a The Beatles.
- Nem szereti a horrorfilmeket.
- Kedvenc évszaka az ősz, és odavan a Halloween-ért is.

AUTOGRAM-CÍME:
Rowan Blanchard
Untitled Entertainment
350 S. Beverly Dr.
Suite 200
Beverly Hills, CA 90212
USA

FILMOGRÁFIA
Filmek:
2018: A Wrinkle in Time
2017: A World Away - Jessica
2016: The Realest Real - Paige
2015: A láthatatlan tesó - Cleo
2011: Kémkölykök 4D: A világ minden ideje - Rebecca Wilson
2011: Little in Common - Raquel Pacheco
2010: Ilyen a formám - Mona lánya

Sorozatok
2017: A Goldberg család - Jackie
2014-2017: Riley a nagyvilágban - Riley Matthews / Rosie McGee
2015: Öribarik - Riley Matthews
2015: Disney 365
2010: Dance-A-Lot Robot - Caitlin

DISZKOGRÁFIA
2014: Riley a nagyvilágban - Take On The World - feat. Sabrina Carpenter
4 felhasználónak tetszik: _ToTo_, LexiCobain, Lindsay019, duracell
2017. március 18. 11:58 #6
lucymharding
lucymharding
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.07.22.
Hozzászólás: 1524
Csatolások: 14577
Azonosító: 229927
Offline offline
Köszönöm a lehetőséget! blush.gif meghajolo.gif

AMIT TUDNI KELL RÓLA
Rowan Blanchard amerikai színésznő. Első szerepét 2010-ben kapta a The Back-up Plan című vígjátékban. Az ismeretséget a Disney csatorna nagysikerű sorozata, a Girl Meets World hozta meg számára, amelyben Sabrina Carpenter oldalán láthatjuk, mint Riley Matthews.

ÉLETE
Rowan Blanchard 2001. október 14-én született Los Angelesben. Szülei Elizabeth és Mark Blanchard-Boulbol, akik jóga oktatók voltak. Apai nagyapja bevándorló volt a Közel-Keletről, aki részben örmény származású, míg apai nagyanyjának angol, dán és svéd felmenői voltak. A nevét Anne Rice The Witching Hour könyvének egyik karakteréről kapta. Két fiatalabb testvére van, Carmen és Shane.

KARRIER
Rowan 5 éves korában kezdett el színészkedni. 2010-ben Mona lányát alakította a "The Back-up Plan"-ban és Caitlin szerepében főszerepet játszott a Disney Junior Original Series "Dance-A-Lot-Robot" sorozatában. 2011-ben a Spy Kids: All the Time in the World-ben szerepelt Rebecca Wilson-ként, és a Little in Common-ban is szerepet kapott, ahol Raquel Pacheco bőrébe bújhatott. 2013 januárjában megkapta Riley Matthews sezrepét a Disney Channel Girl Meets World sorozatában, a karaktere Cory és Topanga lánya a Boy Meets World sorozatból. A főcímdalt is ő énekli a sorozat másik főszereplőjével, Sabrina Carpenterrel. Aktív tagja a Disney Channel Circle of Stars-nak. 2015 januájrában ő játszotta Cleo szerepét a Disney Channel Invisible Sister filmjében. 2016-ban bejelentette, hogy főszerepet kapott egy film adaptációban, az A Wrinkle in Time-ban, a filmet várhatóan 2017 novemberében kezdik el forgatni.

MAGÁNÉLET
Rowan Blanchard elszánt aktivista olyan területeken mint a feminizmus, az emberi jogok és a fegyveres erőszak. Míg a legtöbb megjegyzését ezekkel a problémákkal kapcsolatban Twitteren vagy Tumblr-on posztolja, felszólalt az UN Women-en és az US National Committee évi konferenciáján is a #TeamHeForShe faminista kampány tagjaként. 2016 januárjában egy sor tweetben azt állította, hogy míg a múltban "csak a fiúkat kedvelte" mostantól "nyitott arra, hogy bármilyen nemet kedveljen".

LEGJOBB BARÁTNŐ
Rowan Blanchard és Sabrina Carpenter között hihetetlenül szoros kapcsolat van. A lányok 2013-ban találkoztak először, és természetesen azonnal jó kapcsolatba kerültek. Azóta mindig megemlékeznek erről a napról. 2014-ben Rowan így emlékezett vissza egy Instagram posztban: "Egy évvel ezelőtt még csak egy meghallgatáson voltunk, de szinte azonnal egymásra találtunk. Most egy évvel később, nem is lehetne jobb legjobb barátnőm, mint te. Annyira szeretlek." A tavalyi évben több híroldalon is arról lehetett olvasni, hogy a lányok barátsága véget ért, ugyanis hosszú ideig nem látta őket senki együtt, azonban ezt mindketten megcáfolták, és elmondták, hogy rettentően elfoglaltak, de mindennap beszélnek FaceTime-on, és mindkettőjüknek nagyon sokat jelent a barátságuk.

JÓTÉKONYSÁG
Rowan támogatja a The American Society for the Prevention of Cruelty to Animals (ASPCA) szervezetet. A szervezet célja, hogy védjék az állatokat, szükség esetén menedéket találjanak neki. "Úgy hisszük, hogy az állatok jogosultak a kedves és tiszteletteljes bánásmódra az emberi kezek között a törvény védelme alatt."

STÍLUSA
Elmondása alapján szívesen visel feltűnő és különleges ruhadarabokat, szeret kitűnni a tömegből. Őt az inspirálja, ha minél merészebb és extravagánsabb ruhadarabokat viselhet. Hatalmas cipőkollekcióval rendelkezik, egyszerűen fanatikusan rajong értük.

ÉRDEKESSÉGEK
- 4 éves korában volt az első tánc fellépése.
- Nagy rajongója a Jégvarázs című mesének.
- Imádja a palacsintát.
- Audrey Hepburn a példaképe.
- Időről időre megosztja az Instagramon, milyen pozitív gondolatok díszitik szobája falát.
- Egyszer bántották a Twitteren.
- Van egy kutyája, Chelsea, aki egy angol cocker spániel.
- Szeret olvasni.
- Feminista.
- Kedvenc színe a kék és a levendula.
- Szereti a csokoládét, elmondása alapján ez örömet ad neki.
- Hatodik osztályban gyűlölte a szemöldökét, mert a többi lányé vékony volt, míg az övé vastag.
- A Beatles az egyik kedvenc zenekara.
- Kedvenc állata a zsiráf.
- Emma Watson inspirálja őt.
- Imádja a Harry Pottert.

HIVATALOS OLDALAK
Instagram
Twitter
Facebook
IMDB

AUTOGRAM CÍME
Rowan Blanchard
Untitled Entertainment
350 S. Beverly Dr.
Suite 200
Beverly Hills, CA 90212
USA

DÍJAK ÉS JELÖLÉSEK
Jelölt
2012: Young Artist Awards - Legjobb fellépő játékfilmben (Spy Kids: All the Time in the World)
2016: Teen Choice Awards : Kedvenc nyári televíziós színésznő (Girl Meets World)
2017: Kid's Choice Awards - Legjobb televíziós színésznő (Girl Meets World)

FILMOGRÁFIA
2018: A Wrinkle in Time
2017: A World Away - Jessica
2017: A Goldberg család - Jackie
2014-2017: Riley a nagyvilágban - Riley Matthews
2016: The Realest Real - Paige
2015: A láthatatlan tesó - Cleo
2015: Öribarik - Riley Matthews
2015: Disney 365
2011: Kémkölykök 4D: A világ minden ideje - Rebecca Wilson
2011: Little in Common - Raquel Pacheco
2010: Ilyen a formám - Mona's Kid
2010: Dance-A-Lot Robot - Caitlin
6 felhasználónak tetszik: Christo, Glamster, funny18, kurrek, Grace Benning, Selz1992
2017. március 18. 11:59 #7
- törölt felhasználó -    
Köszönöm a lehetőséget! blush.gif meghajolo.gif

Profilkép

http://6.t.imgbox.com/mFt43MlB.jpg

Alapadatok
Született: 2001. október 14. (életkor 15), Los Angeles, Kalifornia, Egyesült Államok
Magasság: 165 cm
Állampolgárság: Amerikai
Szülők: Elizabeth Blanchard, Mark Blanchard
Testvérek: Carmen Blanchard, Shane Blanchard


Amit tudni kell róla: Rowan Blanchard 2006 óta foglalkozik a színészettel, de csak 2010-ben kapta meg első komolyabb szerepét a Dance-A-Lot Robotban, ahol Caitlin-t alakította.Legtöbben a Girl Meets World-ből ismerhetjük, ahol Riley Matthews-t alakította.Szerepet kapott még két Disney- sorozatban/filmben: Láthatatlan tesó (Clio) és az Öribarikban szintén Riley-t alakította.
Biográfia

Karrier, Élet, Család
Rowan Californiában, Los Angelesben született 2001. október 14.-én.Szülei, Elizabeth és Mark Blanchard jógaoktatók.Az apai nagyapja bevándorló volt Közel-Keleten, akinek örmény származású felmenői voltak, és az apai nagyanyja angol, dán és svéd származású.A nevét az Anne Rice's The Witching Hour-ból kapta. Blanchardnak van két testvére: Carmen Blanchard, aki 2003.szeptember 8.-án jött világra és Shane Blanchard.

Rowan 5 évesen kezdett el színészkedni, de csak 9 évesen, azaz 2010-ben szerepelt komolyabb szerepben, amely nem más volt, mint a The Black-up Plan, ahol Mona lányát alakította, ezt a televíziós műsort a Disney Junior Original Series vetítette.Megkapta még a Dance-A-Lot Robot-ban Caitlin szerepét.2011-ben, 10 éves korában Rebecca Wilson szerepében mutathatta meg magát a Spy Kids: All Time in the World-ben és a Little in Commonban, ahol Raquel Pacheco-t alakiította. 2013-ban megkapta az egyik Disney Channel-sorozatban, a Riley a Nagyvilágban című sorozatban a főszereplő, Riley Matthews szerepét, ő énekli a főcímdalt is Sabrina Carpenterrel együtt.A Girl Meets World (Riley a Nagyvilágban) a Boy Meets World (Kis gézengúz) folytatásban, Rowan Cory És Topanga lányát alakította. 2015-ben a Láthatatlan tesóban Clio szerepében mutathatta meg, hogy milyen tehetséges.2016-ban be lett jelentve, hogy a Wrinkle in Time-ban fog szerepelni.2017-ben is kapott szerepet a The Goldbergs-ben.

Magánélet

Blanchard aktivista olyan területeken, mint a feminizmus, emberi jogok és a pisztoly erőszak.Míg a többi lány felteszi a kérdéseket Twitteren és Tumblr-n, ő az UN Womennel beszélget és az Amerikai Nemzeti Bizottság éves konferenciáján is részt vesz.

Filmográfia


2018 A Wrinkle in Time
2017 A World Away
Jessica
2017 A Goldberg család
Jackie
2014-2017 Riley a nagyvilágban
Riley Matthews / saját maga / Rosie McGee
2016 The Realest Real
Paige
2015 A láthatatlan tesó
Cleo
2015 Öribarik
Riley Matthews
2011 Kémkölykök 4D: A világ minden ideje
Rebecca Wilson
2011 Little in Common
Raquel Pacheco
2010 Ilyen a formám
Mona gyereke
2010 Dance-A-Lot Robot
Caitlin

Diszkográfia
Girl Meets World - Take On The World feat.Sabrina Carpenter

Elérhetőségek:
Twitter: rowanblanchard
IMDb: 3688576
Facebook: https://hu-hu.facebook.com/rowanblanchardofficial/
2017. március 18. 12:09 #8
funny18
funny18
epiphany
 
StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 09.09.11.
Hozzászólás: 12096
Csatolások: 196383
Azonosító: 107508
Offline offline
A pályázási lehetőséget lezárom. Lehet szavazni a nektek tetsző életrajzokra. A pályázók se felejtsenek el szavazni! Győzzön a jobbik!
4 felhasználónak tetszik: lucymharding, kurrek, Selz1992, Callieh
2017. március 19. 12:08 #9
funny18
funny18
epiphany
 
StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 09.09.11.
Hozzászólás: 12096
Csatolások: 196383
Azonosító: 107508
Offline offline
A szavazást lezárom! Mindenkinek köszönöm a részvételt! A lapot szoros versenyben Bontorendo nyerte! Gratulálok neki! beer.gif
2017. március 19. 12:13 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2017.03.19. 12:08)
A szavazást lezárom! Mindenkinek köszönöm a részvételt! A lapot szoros versenyben Bontorendo nyerte! Gratulálok neki! beer.gif

Gratulálok! smileeee.gif
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!