Starity

Mi újság a magyar topmodellekkel?

2011. szeptember 14. 12:12   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A következő összeállításunkban hazánk három legsikeresebb modelljéről olvashattok bővebben.

hirdetés
Mi újság a magyar topmodellekkel?

Hazánk reménységei továbbra is sikert sikerre halmoznak külföldön. Jó néhány cikkünkben írtunk már a lányok legfrissebb kampányairól, ezúttal viszont egy összefoglaló anyag keretében taglaljuk ez évi munkásságukat.

Palvin Barbara

Barbi ezt az esztendőt egy a Chanel-kampánnyal indította, melyet egy Vogue-fotózás és egy koreai kampány követett. Március közepén hazánkban is megrendezésre került a Glamour Women of the Year 2011-es partija, ahol az év modellje díját vehette át. Pár nappal később friss képekkel örvendeztetett meg minket, hiszen nyilvánosságra hozták Tommy Hilfiger tavaszi kollekciójának képeit, és Stella McCartney C&A-nak tervezett kollekciójának fotóit is. Április első hetében ismét hatalmas lehetőséget kapott a Calzedonia-katalógusban, amelyet Cartier legújabb illatának promóciós fotója és a French Revue de Modes magazin tavaszi számának címlapja követett. Nyár közepén újabb sikert könyvelhetett el magának, hiszen a Express-farmerek arcává választották. Egy hónappal később debütált Calvin Klein legújabb parfümje, melynek kampányában szintén főszerepet kapott. Természetesen az őszi szezon sem múlthat el Barbi gyönyörű pózai nélkül: a Stradivarius Chic Twist névre keresztelt kollekciójához állt modellt, ezután pedig a H&M legújabb ruháit öltötte magára.


A kollekció további darabjait a Glamour magazin honlapján lehet megtekinteni

Mihalik Enikő

Enikő ebben az évben is remekül rajtolt. Év elején Madridban tartózkodott, ahol Tom Ford partiján is részt vett, emeltett rengeteg külföldi magazin felkérésének tett eleget, miközben Vincent Casselt is elcsábította az Yves Saint Laurent új illatának reklámfilmjében. Májusban a Mango szexis darabjaiban kapták lencsevégre, egy hónappal később viszont már Hugo Boss kreációiba bújt, s a New York-i Saks Fifth Avenue áruház által kölcsönzött jachton folytatta tovább munkáját. Ugyanebben a hónapban a párizsi Vogue-nál vállalt fotózást, a végeredmény pedig a 90-es évek topmodelljeinek képeire emlékeztette a kritikusokat. A lány a rengeteg casting és felvétel után továbbra sem mehet szabadságra: a Nordstrom legújabb katalógusának hasábjain bűvöli el az embereket világszerte, ezt a fantasztikus ajánlatot pedig az érzékiségükről is híres Chantelle-fehérneműk kampányával koronázta meg.

Ebben a hónapban a mexikói Vogue címlapjára került, ahol ismét szexis, fekete csipkében vette le az olvasókat a lábukról.


Mihalik Enikő – Vogue México

Srej Zsófia

Sophie – ahogy külföldön ismerik – nem szépségével, sokkal inkább hosszú lábaival és különleges arcával hódítja meg a szakma fejeseit. Az évet végzet asszonyaként kezdte az Amaica magazinban, melyet újabb szexis fotózások követtek a francia L’Officiel és az All magazin számára. Februárban az Indie magazin készített képeket Zsófiról, amihez egy szintén hazai fotóst, Baráti Vincét kértek fel. Márciusban az angol Harper’s Bazaar Beauty mellékletében jelentek meg képei. Áprilisban helyet kapott a japán Vogue-ban, a Frenchben és az olasz Velvet magazinban is. Májusban Rajzák Kingával és Palvin Barbival hódították meg a Chanel Cruise kifutóját. Június elején egy új lap, a Virgine hasábjain találkozhattunk „Secret Garden” című divatanyagával. Pár héttel később érkezett a hír: Zsófi a japán Ambient Duras arca lett (az általa reklámozott ruhák a bohém és elegáns vonalat követik). Júliusban ismét a Chanel kifutójáról mosolygott vissza ránk, hiszen Haute Couture-kollekciójuk egyik meghatározó modellje volt. Hónap végén az olasz Glamour új fotókat prezentált Zsófiról, melyeken a 70-es évek divatját idéző vörösben, platinaszőkére festett hajjal, falfehérre sminkelt arccal pózol. Augusztus elején a BCBG Max Azria piacra dobta legújabb kiegészítőit, így honlapjuk 90%-át Zsófinak szentelték. A magyar lány ezelőtt sem volt ismeretlen számukra, hiszen két kampányukban – 2010 tavasz–nyár, 2010 ősz–tél – is főszerepet kapott.

Sophie decemberre újabb meglepetéseket tartogat hazai és nemzetközi rajongói számára, hiszen a glamouronline-nak elárulta, hogy a cég vele készítette el ready-to-wear resort kollekciójuk promóciós anyagát, és az AOL-nak is modellt állt.


Srej Zsófia – BCBG Max Azria

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek