Starity

2012 legjobban várt lemezei

2011. december 31. 07:07   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2012 is sok meglepetést tartogat majd a zeneiparban, mivel rengeteg előadó készül új albummal az új évre. Az MTV nemrég megerősítette, hogy Lady Gaga, Madonna, Justin Bieber és Nicki Minaj is új korongot jelentet meg jövőre.

hirdetés
2012 legjobban várt lemezei

2012 sem lesz unalmas év a zeneiparban, mivel a visszatérők mellett több olyan előadó is készül albummal, aki idén már megjelentetett egy lemezt. Az már biztos, hogy többek között Christina Aguilera, Nicki Minaj, Madonna, Cher, Kanye West, Justin Bieber és Lady Gaga is új anyaggal jelentkezik jövőre.

Christina Aguilera 2010-es, várva várt visszatérése nem úgy sikerült, ahogy várták, mivel sem a Bionic című album, sem annak kislemezei nem teljesítettek túl jól. Az aranytorkú énekesnő ennek ellenére nem csügged, és 2012-ben hatalmas dobással készül. Az új korong valószínűleg elkészült már, és az első kislemez – állítólag Love Your Body címmel – akár pár nap múlva is megjelenhet.

Lady Gaga 2011 májusában jelentette meg az idei év egyik legtöbb példányban elkelt albumát, a Born This Way-t. A munkamániás énekesnő nemrég elárulta, hogy az új korong hamarabb érkezik mint gondolnánk, mivel már dolgoznak rajta és a címe is megvan, de még teljesen nincsen kész. A lemez valószínűleg 2012 végén fog majd megjelenni, a Born This Way turnéja közben. Azt egyenlőre még nem lehet tudni, hogy – a The Fame Monsterhez hasonlóan – a legutóbbi lemez kiegészítése, vagy egy teljesen új album lesz-e.

A több év után visszatérő legendás énekesnők, Madonna és Cher is új lemezzel érkezik 2012-ben. Madonna a Nicki Minaj és M.I.A. közreműködésével készült – idő előtt kiszivárgott – Give Me All Your Love című dallat tér vissza, míg Cher Lady Gagával készült a visszatérésre, de még semmit sem tudni a szeptember óta várt The Greatest Thing című szám megjelenéséről.

Nelly Furtado is új albummal készül 2012-ben egy nagyobb kihagyás után. 2009-ben jelent meg az énekesnő Mi Plan című lemeze, melyet jövőre fog követni a T.S.I. című korong. Az album egyik fő producere Darkchild lesz, akivel már több dalt is felvettek.

A 2009-ben berobbanó vadóc énekesnő, Ke$ha második nagylemeze várhatóan jövő tavasszal jelenik majd meg. A Tik Tok előadója 2010-ben adta ki első nagylemezét, a nagy sikerű Animalt, amelyet a Cannibal című EP követett.

A 2011-ben nagyot taroló rapper, Nicki Minaj sem tétlenkedik és jövő februárban új korongot jelentet meg, Pink Friday: Roman Reloaded címmel. A Super Bass előadója eddig két promóciós kislemezt mutatott be a hamarosan megjelenő albumról.

Az fiatal countryénekesnő, Taylor Swift születésnapja alkalmából elárulta, hogy 2012 második felében új lemezzel érkezik. Az album a nagy sikerű Speak Now című albumot fogja követni, amely annak ellenére, hogy tavaly jelent meg, idén a második legtöbb példányszámban elkelt album volt Amerikában. A hatalmas népszerűségnek örvendő gyönyörű énekesnő elárulta, hogy 25 dalt írt már meg a jövőre megjelenő lemezre.

A nemrég apasággal vádolt népszerű tinikedvenc, Justin Bieber idén karácsonyi albummal lepte meg rajongóit, jövőre pedig rögtön új lemezzel érkezik majd. A 2012-es Believe című korongon feltűnik majd Kanye West és Drake is.

Az idei év egyik legnagyobb felfedezettje, Lana Del Rey jövő januárban adja ki debütáló albumát Born To Die címmel. Az albumról már októberben megérkezett az első kislemez, a Video Games, mely igen sikeres lett, többek közt az Egyesült Királyságban és Németországban is top 10-es lett a dal. A korong második kislemeze a címadó dal lesz, melynek már a videoklipje is megjelent.

Kanye West nemrég jelentette be, hogy a G.O.O.D. Music című nagylemeze 2012 tavaszán érkezik majd. Az albumon a rapper – a koronggal azonos nevű – kiadójának előadói fognak közreműködni.

Rihanna 2009 óta minden év novemberében új lemezzel érkezett, hogy sikere töretlen maradjon, így valószínű, hogy 2012-ben is új albummal jelentkezik a szexi énekesnő. Rajta kívül lehetségesnek tűnik, hogy Eminem is új lemezt ad ki jövőre, és az is lehetséges, hogy a pletykák ellenére Katy Perry is új albummal érkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek