Starity

VV Annamari is új kebleket kapott

2012. április 13. 22:10   |   Szerző: pixie1013

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Annamari félbeszakadt modellkarrierjét szeretné újra elindítani, ezért kés alá feküdt és látványos átalakuláson esett át.

hirdetés
VV Annamari is új kebleket kapott
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A villa egykori fura lányára ma már rá sem lehet ismerni. Megszabadult kilenc kiló súlyfeleslegtől, meghosszabítatta és kiszőkítette a haját, most pedig új kebleket kapott, hogy úrja elindíthassa az egykor félbeszakadt modellkarrierjét.

„Bár bevallom, a műtét előtt rettentően izgultam, még az is megfordult a fejemben, hogy hazamegyek. De sajnos nekem nem adta meg a természet, hogy szép keblem legyen, ezért a doktor úr segítségét kértem, és nagyon elégedett vagyok a mérettel” – mesélte a Blikknek Annamari, aki a villában még Attilát riogatta nem túl formás idomaival.

A lány azt is hozzátette, hogy egyelőre nagyon óvatos, még a barátja se merte megfogni az új kebleket, de amint kiszedik a varratokat, alaposabban szemügyre fogják venni.

Fotó: Blikk / Korponai Tamás

Lassan az összes VV5-lány átalakul, hiszen a héten Seherezádé is lecseréltette kebleit nagyobb impantátumokra, igaz, őt most egészségügyi okok vezérelték. Kinga a Playboy-fotózás miatt nyerte vissza régi alakját, VV Verára pedig rá sem lehet ismerni, annyira megváltoztatta külsejét, hogy a villában sárba tiport önbizalmát. A Cristofel által csúnyán felpofozott Veronika pedig orrműtéten esett át.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek