Starity

Nagyobb melleket kapott VV Seherezádé

2012. április 11. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vége a szőkeség kálváriájának, amitől hetek óta zengett a bulvársajtó. Seherezádét végre megműtötték, vigaszdíjként pedig még nagyobb szilikonbetéteket kapott.

hirdetés
Nagyobb melleket kapott VV Seherezádé
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Seherezádé végre megszabadult veszélyessé vált PIP-implantátumaitól, amelyek már lassan az őrületbe kergették. Amikor a szilikonbetétek körüli botrány kirobbant a szőkeség még a luxusbörtönben élte gondtalan életét, csak később tudta meg, hogy sürgős orvosi beavatkozásra van szüksége, a műtétre azonban mindeddig várni kellett.

„A nyirokcsomóim még mindig meg voltak duzzadva, csak a műtőasztalon dőlt el, hogy a doki beülteti-e az újat. Szerencsére mindent rendben találtak, és megkaptam az új szilikonokat. Ezek egy kicsivel nagyobbak, mint a régiek, 350 köbcentisek. Most még nem látom a különbséget, mert egy szorító melltartó alá vannak préselve, de érzésre azért nagyobb a súlya” – mesélte boldogan Seherezádé a Borsnak a betegágyán fekve.

A valóságshow-hősnek nem sok ideje lesz pihenni, hiszen hétvégén folytatódnak a közönségtalálkozók, addigra pedig újra a toppon kellene lennie. Azonban ha össze is szedi magát péntekre, nagyon óvatosnak kell lennie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek