Starity

Tragédia! Lekapcsolták Usher mostohafiát a gépekről!

2012. július 21. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Usher és volt felesége, Tameka Foster számára szörnyű tragédiával kezdődött a mai nap, mivel a 11 éves Kyle-t lekapcsolták a gépekről.

hirdetés
Tragédia! Lekapcsolták Usher mostohafiát a gépekről!

Usher mostohafia, a 11 éves Kyle Glover ma reggel távozott az élők sorából, miután az orvosok lekapcsolták az őt eddig életben tartó gépekről – számolt be a tragédiáról a TMZ.

A kis Kyle július 8-án szenvedett jet-ski balesetet Georgiában, ami miatt kómába esett, és agyhalált diagnosztizáltak nála. Egészen a mai napig gépek tartották életben, de már a hét elején arról esett szó, hogy hamarosan lekapcsolják, mivel a biztosító számára megterhelő az anyagi támogatás. Úgy tűnik, eddig tartott a türelmük, és Tameka hatalmas dilemma után végül úgy döntött, hogy enged a biztosító akaratának, de egyes források szerint nagyon feldúlt a történtek miatt, ami teljes mértékben érthető.

A Twitteren felhasználók hada nyilvánította már részvétét Ushernek és az egész családnak, köztük sztárok is, mint például az énekes barátja, Justin Bieber.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek