Starity

Újabb trailert kapott A hobbit: Váratlan utazás

2012. augusztus 07. 08:08   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rég várt filmnek újabb előzetese jelent meg, habár sok újat nem mutat, mivel csak az előző bővített változata, a rajongókat még nagyobb izgalomba hozta ez is.

hirdetés
Újabb trailert kapott A hobbit: Váratlan utazás

A rajongók már tűkön ülnek, hogy láthassák A hobbit: Váratlan utazás filmet, ami a nagy sikerű Gyűrűk Ura-trilógia történet előtti eseményeket mutatja be Peter Jackson rendezése által. Nem rég napvilágot látott az a hír is, miszerint A hobbit nem két, hanem három részes lesz. Eredetileg Jackson csak két részesre tervezte, de túl sok felvétel lett, mivel nem csak az alap könyvet használta, hanem Tolkien jegyzeteit és a Gyűrűk Ura-függeléket is.

Az Új-Zélandon debütáló első részhez pár napja kikerült egy új trailer. Az alternatív előzetes, nem sokban tér el az előzőtől, csupán néhány új képkockával bővítették ki, és vettek el néhányat. Az új előzetesben olyan jelenetek vannak, mint például, amikor 0:23-nál Bilbó reakcióját mutatják, Gandalf érkezésére. Vagy pedig 1:57-nél Bilbó a Bakacsinerdőben bujkál, de két másodperccel később Gandalfal és a törpékkel rohan az erdőben.

Természetesen ebben a filmben is azok alakítják a jól ismert karaktereket, mint a Gyűrűk Urában, annyi változás van, hogy a fiatal Bilbót Martin Freeman viszi filmvászonra. Bár az is újdonság, hogy Christopher Lee, Elijah Wood, Cate Blanchett, és Orlando Bloom is feltűnik, mivel a könyv szerint nincsenek benne az általuk eljátszott karakterek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek