Starity

Hatalmas várakozás előzi meg a Paramore új albumát

2012. november 24. 23:11   |   Szerző: dijansalihu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre több információ lát napvilágot az eddig névtelen albummal kapcsolatban. Az együttes rendkívüli módon hallgat az albumról, de hiába, sorban jönnek az újabbnál újabb hírek.

hirdetés
Hatalmas várakozás előzi meg a Paramore új albumát

Először bejelentették, hogy új albummal készülnek, majd úgy látszott, hogy el is készültek vele, de ez kacsának bizonyult, hiszen a felvételek csak november elején fejeződtek be. Eddig csak azt tudhattuk, hogy a 4. albumon lévő számok közül az egyik a Daydreaming címet viseli, ám most egy újabb dalcímet is megtudhattunk Wendy Rollins, a Radio 104.5 bemondójától.

Az rádiós a Twitteren kotyogta el, hogy meghallgatta a legújabb Paramore-számot, a Now-t. A hozzászólásokból kiderül, hogy az album címe egyelőre ismeretlen.

A legkülönösebb az, hogy amilyen váratlanul napvilágot látott az információ, olyan hirtelen el is tűnt, hiszen Wendy törölte a tweetet. Ezt a hírt a Paramore tagjai nem erősítették meg, de nem is cáfolták, hiszen Wendy után a bandatagok napokig nem csiripeltek semmit.

A magukat parawhore-nak nevező rajongók szinte hetente világtrendekkel kedveskednek kedvenceiknek, akik várhatóan nemsokára ízelítőt adnak legújabb albumukból, mely biztosan csak a 2013-as év elején fog megjelenni, hiszen a banda hivatalos Instagram-profilján is ezt az információt közölték.

Akik viszont nem bírják ki az újabban újra vörös hajkoronával hódító Hayley hangja nélkül, azoknak nem kell szomorkodniuk, hiszen nemrégiben három dalban is közreműködött. A Gersberms igencsak furcsa dalában hallhatjuk vissza az énekesnőt, akinek hangja szinte felismerhetetlen, hiszen nem ezt a stílust szoktuk meg tőle.

A Domestikated dalában is közreműködött Hayley, aki először Becca néven szerepelt a dal címében, ám később bevallotta, hogy őt hallhatjuk a szintén furcsa, Hayley-től nem megszokott dalban.

A harmadik dal pedig Gotye világslágere, a Somebody That I Used To Know, melyet a fun. együttessel adott elő. A videóban nem szerepel Hayley, hiszen ő az albumon dolgozott egy másik városban.

Hayley-nek megszokása az efféle duettezés, hiszen a világslágerré vált Airplanes című számot is így vették fel. A videoklipben sincs közös jelenet B.o.B.-vel, hiszen sosem találkoztak addig élőben, míg elő nem adták a dalt az EMA-díjátadón.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

album zene paramore rock
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek