Starity

Kilenc sztár a leggyűlöltebbek listájáról

2013. április 18. 14:02   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány sztár talán nem ismeri a megbánást vagy a bűntudatot, mások tiszteletet tanulhatnának – íme, kilenc sztár a Star magazin legutóbbi listájáról.

hirdetés
Kilenc sztár a leggyűlöltebbek listájáról

Nemrég számoltunk be a leggyűlöltebb sztárokról Hollywoodban, akik más és más okokból kerültek fel a listára. Ettől a listától úgy ódzkodik minden híresség, mint a rossz szájszagtól. Most lássunk kilenc sztárt, miért is kerültek fel a listára?

Gwyneth Paltrow – a rossz anya

Ha még emlékeztek, a lista legelső helyére a szőke színésznő került. Mi sem egyértelműbb ok erre, mint hogy Gwyneth egészségmániájában odáig süllyedt, hogy gyermekeit sem táplálja koruknak megfelelő módon, inkább éhezteti őket.

Mikor mindez kiderült, hatalmas port kavart a médiában, így nem csoda, hogy rászolgált az első helyezésre, s azóta nincs tudomásunk arról, hogy változtatott volna ezen.

Kristen Stewart – a csalfa

A dobogó második helyén a Twilight-széria által híressé vált Kristen áll – nem elég, hogy a Hajnalhasadás tarolt az Arany Málna-díj-kiosztón. Egyértelmű, miért kapta az ezüstérmet a szégyenteljes listán, hiszen hetekig hangos volt a sajtó: megcsalta párját, Robert Pattinsont egy házas emberrel, aki két gyermek édesapja.

Bár sokszor bocsánatot kért már azóta a lány, mégsem valószínű, hogy tanult volna az esetből, hiszen a Twilight két főhőse a híresztelések szerint ismét egy párt alkot.

Jennifer Lopez – a sikeres

Miért került a latin szépség a harmadik helyre a rettegett listán? Talán azért, mert 43 évesen még mindig gyönyörű, a haja ragyogó, a feneke akár egy 20 évesé, sikeres és gazdag, hiszen a hangja lenyűgöző, a barátja pedig egy adonisz.

Mindezek mellett két elképesztően édes gyermeket nevel, s az élet minden területén megállja a helyét. Bizony, az irigység és a gyűlölet gyakran alkot egy párt.

Madonna – a magamutogató

A popdíva ebben az évben a hetedik helyre csúszott, s ennek is megvan az oka. Az énekesnő hogy-hogy nem, folyton a címlapokon szerepel, amiért kebleit mutogatja a nagy nyilvánosság előtt.

Justin Bieber – a botrányhős

Az alig 19 éves kanadai sztár kapta a nyolcadik helyet, ami igen meglepő lehet annak tudatában, hogy igazán megosztó személyiség: vagy őrülten szeretik, vagy mélységesen megvetik. Még igen fiatal volt, mikor felfedezték, s pillanatok alatt a csapból is az ő dalai szóltak.

Mindeddig egészen jól viselte mindezt, ám az utóbbi időben meglehetősen sokat szerepel a címlapokon különböző botrányai miatt, s úgy tűnik, egyáltalán nincs benne önkontroll, sem tisztelet embertársai iránt.

Anne Hathaway – a szeplőtlen

A nemrég Oscar-díjjal jutalmazott színésznő rengeteg rajongónak, ugyanakkor (talán) pont ugyanennyi ellenlábasnak örvend. Anne nem szerepel a címlapokon botrányos életével, nem bulizik folyton-folyvást, s talán épp szeplőtlen imázsának köszönheti a kilencedik helyet.

Kim Kardashian és Kris Jenner – az indokolatlan hírnév

Anya és lánya ebben az évben a 10. és a 11. helyet érdemelték a ranglistán. A realitysztárság talán önmagában is elég indok ahhoz, hogy kiérdemeljék a listán való részvételt, s ezt megfejelve a két hölgy így is meglehetősen gazdag és közismert. Drága ruhák, autók és luxus – ki ne vágyna minderre?

Ashton Kutcher – az elvált

A színészt mindannyian ismerhetjük: néhány jobb és pár nem annyira jó szerepben is láttuk már. Az utóbbi időben egyes rajongók adtak hangot nemtetszésüknek: Ashton nem törődik eleget a rajongókkal.

Bár zűrös magánélete (elméletben) senkire sem tartozik, Demi Moore-ral folyamatban lévő válása ellenére már együtt él új kedvesével, a feltörekvő, s egyre népszerűbb Mila Kunisszal. Így kerülhetett Ash a tizenharmadik helyre.

Taylor Swift – mindenki barátnője

Valószínűleg senki sem lepődött meg azon, hogy a hollywoodi hercegnő szerepel az első 20 között, az talán igen, hogy csupán a 18. helyen. Ma már mindennapos téma az énekesnő magánélete, amiért talán a sajtót hibáztatjuk.

Valójában ő maga teszi ezt állandó témává szerelmes dalaival, melyeket exfiúinak ír. Van is miről, ugyanis a szőkeség az elmúlt három évben 14 pasi barátnője volt, s mindegyikük legalább egy szerelmes dalt kapott, ezért a sztárvilág is kigúnyolja őt.


Képek: Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek