Starity

Beadta a válókeresetet Ashton Kutcher

2012. december 24. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Moore-ral ellentétben a Két pasi meg egy kicsi sztárjának sikerült továbblépnie, és a válást sem halogatja: hivatalosan is beadta az indítványokat.

hirdetés
Beadta a válókeresetet Ashton Kutcher

Egy év telt el azóta, hogy Demi Moore és Ashton Kutcher házassága zátonyra futott. Először arra derült fény, hogy kapcsolatuknak véget vetnek – a különélésre gyorsan sor került, sőt, Ashton hamar tovább is lépett: először Rihannával hozták szóba, amely kacsának bizonyult, majd sikerült letelepednie Mila Kunis oldalán. Deminek azonban nehezére esett elfelejtenie férjét, rehabilitációra szorult, és kéjgáz miatt kórházba is került. Miután afféle pletykák keltek útra, melyek szerint késlelteti a válást, Ashtonnál betelt a pohár, és benyújtotta a válókeresetet, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

A People értesülései szerint a 34 éves színész pénteken járt a Los Angeles-i bíróságon, hogy véglegesen is felbontsa még érvényben lévő házasságát. Az iratok szerint Ashtont Laura Wasser ügyvédnő képviseli, aki olyan sztárok mellett segédkezett, mint Kim Kardashian, Britney Spears, Angelina Jolie és Heidi Klum.

Kutcher és Moore hat évig voltak házasok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek