Starity

Hivatalos: Demi és Ashton válnak

2011. november 18. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kezdeti időkben Hollywood egyik legkülöncebb, majd az utóbbi években már-már álompárja hivatalosan is válik.

hirdetés
Hivatalos: Demi és Ashton válnak

Demi Moore és Ashton Kutcher hat éve keltek egybe, ám most úgy tűnik, vége idilli házasságuknak. A problémákról egy ideje tudni lehetett, először az derült ki, hogy már nem élnek egy fedél alatt, majd némi reményre adott okot, hogy együtt töltöttek egy hétvégét, végül kiszivárogtak olyan információk is, amelyek szerint Ashton gyermekét szülte meg January Jones.

A viharfelhők egyre csak gyűltek, ami arra engedett következtetni, hogy a válás hangos lesz – persze, ha a felek nem tudják megoldani a problémákat. Ezt cáfolja Demi és Ashton nyilatkozata, illetve a tény, hogy Demit egy karibi vakációval lepte meg férje születésnapján.

„Mint nő, anya és feleség, vannak olyan értékek és fogadalmak, melyeket megtartani szent, és ennek szellemében döntöttem úgy, hogy továbblépek az életemben” állt Demi nyilatkozatában.

Ashton a Twitteren osztotta meg a gondolatait: „Mindig is szép emlék lesz az idő, amit Demivel töltöttem együtt. A házasság a világ egyik legbonyolultabb dolga, és sajnos néha nem jön össze. Szeretet és fény, AK.”

A válás mellett azonban a már említett karibi vakációra Ashtonnal utazott el Demi, s próbáltak eltekinteni a jelentől, s a múltra fókuszálni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek