Starity

Adam Lambert lett a leghumanitáriusabb celeb

2013. április 26. 08:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambertöt szavazta meg a Social Life a leghumanitáriusabb celebnek.

hirdetés
Adam Lambert lett a leghumanitáriusabb celeb

Adam Lambert számára mindenképpen jól indult az év: bejelentette, hogy harmadik lemezének munkálatai hamarosan elkezdődnek, átvehette a We Are Family jótékonysági díjat, a GLAAD őt tünteti ki ebben az évben az LMBT munkásságáért, az AT&T kampány arca lesz, Kínában a Chinese Music Awardson kétmilliárd néző előtt megkapta a „Legnépszerűbb Nemzetközi Előadó” díjat, majd rögtön ezután a Social Life őt nevezte ki a legemberségesebb hírességnek, szintén a jótékonysági munkái miatt.

A Social Life főszerkesztője így nyilatkozott a szavazásról: Adam Lambert amerikai énekes, olyan projekteket támogat, mint az It Gets Better, The Trevor Project, charity:water – és ez csak pár példa volt. Igazán szeretem Adamet azért, mert a tenyerén hordja a szívét.”


Adam Lambert It Gets Better kampányvideója

Adam emellett híres arról, hogy kedves és barátságos a rajongóival, akik olykor kicsit messzire mennek, viszont a negatív kritikát pedig remekül tűri: „A nap végén, mikor a csillogás kicsit leülepszik, akkor meg kell hallgatnod a másik oldalt is. A bírák a negatív véleményükkel többnyire segítenek, hogy jobb és jobb legyél” – nyilatkozta Lambert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek