Starity

Folynak a tárgyalások Adam Lambert új albumáról

2013. január 12. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2013-as évet Adam tisztalappal szeretné kezdeni: otthagyta a korábbi menedzsmentcégét, és egy újhoz szerződött át, akikkel már tervezik a harmadik stúdióalbumát.

hirdetés
Folynak a tárgyalások Adam Lambert új albumáról

Hivatalosan is bejelentették: Adam megtette a nagy lépést, hogy az előadó művészet új szintjére lépjen, azaz otthagyta a 19 Recordsot, ami az American Idolok automatikus „mentora”.

Az érdekesség, hogy Adam 2011 augusztusában aláírt egy újabb 18 hónapos szerződést a 19 Entertainmenttel, de most, hogy lejárt, nem kívánta meghosszabbítani. A kiadója továbbra is az RCA, akiknek fejesei így nyilatkoztak az énekes döntéséről: „Mindkét oldalnak megfelelő lépés volt. Adam megvalósíthatja a terveit, és a 19 nem befolyásolja többet.”

A bennfentes hozzátette, hogy Lambert a legnagyobb tisztelettel vált el az ügynökségtől, és csatlakozott a Direct Management Grouphoz, akik többek között Katy Perry karrierjét is egyengetik.

Adam még 2009-ben írt alá egy szerződést a menedzsment céggel az Idol keretein belül. A cég a három év alatt két stúdiólemezzel, megannyi remixválogatással egy világ körüli turnéval támogatta Lambertöt, ami nemcsak az USA-ban, de a tengerentúlon is megalapozta a hírnevét.

Lambert viszont szeretne továbblépni és még nagyobb célközönséget megcélozni, így harmadik stúdiólemezéről már megkezdődtek a tárgyalások, és ha minden jól megy, 2013-ban új külsővel, promócióval és hangzással jelentkezik.

Mind a kiadó, mind pedig Lambert tett arra célzásokat, hogy a harmadik lemezével végérvényesen szeretne a rockhoz visszakanyarodni, és olyan dalokat akar csinálni, mint a Whole Lotta Love.

Adamtől az American Idol után a legtöbben rocklemezt vártak, azonban a stúdió ötleteit követve rákanyarodtak a glamrockra a For Your Entertainmenttel. A Trespassing, tavaly tavasszal megjelent albuma szintén inkább funky és dance volt, így sokan azt hitték, Lambert végleg letett arról, hogy rockzenét játsszon. Nos, mégis úgy tűnik, hogy a Queennel való turnézása kellő ihletet hozott neki, hogy visszatérjen az alapjaihoz. Az American Idol előtt felvett demói szintén rock alapúak, szintúgy, mint az utólag kiadó által kiadott nem hivatalos lemeze, a Beg For Mercy is.

Lambert márciusig kisebb turnét folytat a Trespassing lemezével, így maximum nyár környékén tud nekiállni az új projektjeinek. A 19 továbbra is pártfogója lesz az American Idoloknak, így az új évad finalistái automatikusan a céghez kerülnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek