Starity

Adam Lambert lesz az AT&T arca

2013. április 03. 09:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert szereti a hírnevét jó célokra felhasználni, és ezt az AT&T csapatának is bizonyította.

hirdetés
Adam Lambert lesz az AT&T arca

Hivatalos sajtóközleményben jelentették be, hogy Adam Lambert ebben a hónapban részt vesz az AT&T kampányában, amely a Trevor Project része.

Mióta a 2013-as év elkezdődött, a Make It Happen Productions gőzerővel dolgozik, szervezkednek és kapcsolatokat kötnek. Többek között szerződésben állnak a D Agency Kreatív osztállyal és a Juno Awardsszal. Pár napja szárnyra kapott az a pletyka, hogy Adam csatlakozik hozzájuk, azonban ez csak a mai napon vált hivatalossá. „Izgatottak vagyunk, hogy egy olyan szupersztár, mint Adam Lambert, elfogadta a felkérésünk. Hatalmas megtiszteltetés és esély is a népszerűsítésre” – mondta Sherman Oaks.

Los Angelesen kívül a közelgő kampánynak még 360 székhelye van. Az AT&T és az American Idol elég komoly szerződést írt alá, így Adam biztos arca lesz az országszintű promóciónak, amely az LGBT (leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű) személyeket támogatja.

Adam ezenkívül már több millió dollárt gyűjtött össze különböző szervezeteknek, mint a Glam A Classroom, Tisztavíz-projekt és a We Are Family, így talán nem is meglepő, hogy a GLAAD Media Awards idén őt tünteti ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek