Starity

Elijah Wood szívesen szerepelne a Halálos iramban folytatásában

2015. október 15. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gyűrűk Ura sztárja bevallotta, hogy szívesen szerepelne a Halálos iramban jelenleg is készülő nyolcadik részében, és azt is elárulta, milyen szerep állna közel hozzá.

hirdetés

Elijah Wood és Vin Diesel Az utolsó boszorkányvadász című akciófilm forgatása során barátkozott össze egymással, olyannyira, hogy A Gyűrűk Ura Frodóját alakító színész elárulta: szívesen dolgozna újra együtt a nemrégiben az alakja miatt gúnyolt Diesellel – méghozzá a Halálos iramban folytatásában.

Mi lenne, ha Toretto törvénytelen fiát alakítva ugranék be a Halálos iramban folytatásában? Igazán nagyszerű lenne

– mondta a People magazin riporterének a 34 éves színész, aki azonban tudja: a barátság kevés ahhoz, hogy meggyőzze a film forgatókönyvét író kollégáját arról, hogy bizony neki is helye van a Universal Pictures tízrészesre tervezett szuperprodukciójában, melyhez nemrégiben szerződtették le F. Gary Gray rendezőt.

Eljah egyébként saját elmondása szerint nagyon élvezte a Vinnel közös munkát, és felnéz a tőle 14 évvel idősebb színészre, sőt akár kampányolni is képes lenne azért, hogy szerepet kapjon a Halálos iramban folytatásában.

Talán egy jól célzott kamány meggyőzné őt. Nagyon mókás, ugyanakkor nehéz is volt együtt dolgozni vele Az utolsó boszorkányvadászon. Ő egy nagyszerű egyén, és nagyon érdekes volt számomra megismerni, hogy van egy fantasys kocka énje is. Fantasy regényeket olvasva nőtt fel ő is, ami szerintem nagyon király

– vallotta Elijah.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek