Starity

2017 tavaszán érkezik a mozikba a Halálos iramban nyolcadik része

2015. október 09. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan megkezdődik a világhírű filmsorozat folytatásának forgatása, ugyanis a készítők végre megtalálták a tökéletes rendezőt a produkcióhoz.

hirdetés

Immár teljesen biztos, hogy tovább dübörögnek a négykerekűek a filmvásznon, ugyanis hosszas keresgélés után a Halálos iramban stábja végre megtalálta a produkcióhoz tökéletesen passzoló rendezőt, méghozzá F. Gary Gray személyében.

Kérlek, fogadjátok szeretettel F. Gary Grayt a Halálos iramban-családban, és kövessétek őt a Twitteren és az Instagramon is

– olvasható a Facebookon a bejegyzés, melyhez egy képet is mellékeltek a készítők, elárulva, hogy Dominic Toretto és csapata – immár a Paul Walker alakította Brian nélkül – 2017. április 14-én tér vissza a vásznakra.

Fotó: Facebook / Fast & Furious

A forgatások ugyan még nem kezdődtek meg, de a stáb már most is teljes erőbedobással készül, hogy mihamarabb nekiláthassanak a munkához.

A sorozat nyolcadik részében egyébként már biztosan visszatér Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Jason StathamJordana BrewsterTyrese Gibson és Ludacris is. Mindezek mellett pedig nemrégiben arra is fény derült, hogy a készítők tízrészesre tervezik a sorozatot, így még néhány évig tartogatnak számunkra izgalmakat.

Vin Diesel és F. Gary Gray rendező (Fotó: Facebook / Vin Diesel)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek