Starity

2016 nyarán érkezik a Halálos iramban folytatása

2015. szeptember 18. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Letty-t alakító színésznő a Harper's Bazaar rendezvényén mesélt az folytatásról.

hirdetés
2016 nyarán érkezik a Halálos iramban folytatása

Michelle Rodriguezt a Harper's Bazaar Icon Partyján kapta mikrofonvégre a E! News riportere, aki a népszerű filmsorozat, a Halálos iramban folytatása kapcsán faggatta a barna hajú szépséget. 2016 nyaráig igyekszünk tető alá hozni a filmet - nyilatkozta Michelle, majd így folytatta: Szükségünk van egy jó okra, hogy továbbléphessünk azon, ami Paullal történt. A Halálos iramban immár egy globális franchise, és nem egy amerikai bébi, ezért is fontos, hogy komolyan vegyük a továbblépést.

A színésznő azt is elárulta, hogy Paul Walker nélkül nagyon nehéz lesz, de egyelőre még a forgatások sem kezdődtek el, ugyanis a készítők még nem találták meg a megfelelő rendezőt a produkcióhoz. Valaki olyanra van szükségünk, aki szenvedélyt érez a rendezés iránt, és azt hiszem az az elsődleges feladatunk, hogy megtaláljuk a tökéletes rendezőt.

New Yorkban keresgéltünk helyszíneket, és azt hiszem, a stúdió is nyitott az ötletre, szóval szurkoljatok! - válaszolta a Letty-t életre keltő színésznő arra a kérdésre, hogy hol forgatna szívesen, és azt is elárulta, miért lenne olyan fontos számára, hogy éppen ott forgassanak. Ez lenne az első film a Girl Fight óta, amit otthon forgatnék.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek