Starity

Pénteken új dalt hoz nyilvánosságra a Leander Kills

2017. szeptember 14. 06:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövő pénteken érkezik a csapat második nagylemeze, melyről hamarosan újabb dalt mutatnak majd be.

hirdetés
Pénteken új dalt hoz nyilvánosságra a Leander Kills
Fotó: Leander Kills

Ahogyan arról többször is hírt adtunk, a zenekar bemutatkozó lemeze, a tavaly márciusban boltokba került Túlélő országszerte elsöprő sikereket aratott. Köteles Leander és társai idén megjelentették első angol nyelvű középlemezüket is, ami a Stabbing Westward elnevezést kapta, nem sokkal később pedig egy új dalt is nyilvánosságra hoztak a Vigyetek Kórházba című szám képében, mely nóta egy kisfilm keretein belül került fel a YouTube-ra.

Ezt követően bejelentették második korongjuk érkezését, ami szeptember 22-én kerül a boltok polcaira, és az Élet a halál előtt elnevezést kapta. Az újdonság beharangozója egyébként az Élet címre keresztelt szerzemény volt, melynek angol változatával, a Live Before You Die-jal is megismerkedhettünk – magyar megfelelőjéhez hasonlóan, egy videoklip keretein belül. A srácok továbbá azt is elmondták, hogy külföldön is szeretnének szerencsét próbálni, így a korongnak lesz egy angol nyelvű változata is. A múlt héten meglepetésként felfedték az új korong borítóját is, amihez egy feladvánnyal készültek.

Néhány órája, hivatalos Facebook-oldalukon közölték, hogy pénteken, azaz szeptember 15-én egy új dalt hoznak majd nyilvánosságra (ami ezúttal csupán a Spotify-on lesz elérhető), ezáltal pedig azt is megtudhattuk, hogy a szerzemény képében egy új kislemezt köszönthetünk, melynek címe Ha elmész lesz.

A kiadvány borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek