Starity

Megérkezett a Leander Kills új kisfilmje

2017. július 20. 06:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly jelent meg a nagy sikernek örvendő metálzenekar első albuma, ősszel pedig megérkezik a második lemez is.

hirdetés
Megérkezett a Leander Kills új kisfilmje
Fotó: Facebook / Leander Kills

Mint már arról többször is beszámoltunk, a Köteles Leander vezette formáció az utóbbi időt tekintve megállíthatatlan, hiszen sikert sikerre halmoznak. A Leander Rising utódjaként elhíresült csapat tavaly jelenítette meg debütáló lemezét, a Túlélőt, ami hatalmas sikernek örvendett mind a rajongók, mind a kritikusok körében egyaránt.

A formáció idén szeptemberben dobja piacra második korongját, melynek beharangozó tétele, a már jól ismert Élet című szerzemény. Június 10-én a srácok megjelentették első angol nyelvű középlemezüket is, ami a Stabbing Westward elnevezést kapta, nem sokkal később egy videó keretein belül arról is beszámoltak, hogy megkezdődtek az új lemez munkálatai, egy készülőben levő dalba pedig bele is hallgathattunk.

A csapat elmondása szerint ezúttal is egy erős koronggal készülnek visszatérni a rivaldafénybe, ami egy sötét, kicsapongó és végletes érzelmekkel teli kiadvány lesz. Mindezeken felül, Leander azt is elárulta, hogy miután az album meghódította a magyar közönséget, hamar elkezd dolgozni annak angol változatán, ugyanis ismét külföldön próbálna szerencsét.

Mintegy meglepetésként, a minap a srácok megosztották a nagyérdeművel legújabb kisfilmjüket, mely videó a Vigyetek Kórházba című számhoz készült, mely tétel a szeptemberben megjelenő lemezen is helyet kapott. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek