Starity

Készül a Leander Kills új lemeze

2017. június 23. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly jelent meg a nagy sikernek örvendő metálzenekar első albuma, ősszel pedig megérkezik a második lemez is.

hirdetés
Készül a Leander Kills új lemeze
Fotó: Facebook/Leander Kills

Mint már arról több ízben is beszámoltunk, a Köteles Leander vezette formáció mostanában megállíthatatlan, hiszen sikert sikerre halmoznak. A Leander Rising utódjaként elhíresült csapat tavaly jelenítette meg debütáló lemezét, a Túlélőt, ami hatalmas sikernek örvendett mind a rajongók, mind a kritikusok körében egyaránt.

A formáció idén szeptemberben dobja piacra második korongját, melynek beharangozó tétele, a már jól ismert Élet című szerzemény, mely nóta A Dal nevezetű műsorban is elhangzott, Leanderék ugyan nem képviselhették Magyarországot a 62. Eurovíziós dalfesztiválon, ám a verseny keretein belül ők vihették haza a legjobb dalszövegnek járó díjat, amit hatalmas meghökkenéssel, ám annál nagyobb megtiszteltetéssel vehettek kezükbe.

Június 10-én a srácok megjelenítették első angol nyelvű középlemezüket is, ami a Stabbing Westward elnevezést kapta, és mindösszesen hat tételt foglal magába - köztük néhány Leander Rising-dalt is, továbbá egy Lady Gaga-feldolgozást is, melyek koncert változatban kerültek fel a számlistára.

Az új album kapcsán egyébként tegnap osztottak meg némi információt hivatalos Facebook-oldalukon keresztül, pontosabban egy videót tettek közzé, melyben fültanúi lehetünk egy készülőben lévő nótának, mely ízelítő tökéletesen tükrözi azt, hogy a fiúk ismételten zúzós dalokkal készülnek visszatérni, így csalódásra biztosan nem adnak okot. Íme!


 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek