Starity

Főszereplő távozik a The Walking Deadből

2018. május 31. 21:09   |   Szerző: madeleine.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Carl Grimes után újabb fontos szereplő távozik a népszerű sorozat kilencedik évadában.

hirdetés
Főszereplő távozik a The Walking Deadből
Fotó: AMC

A posztapokaliptikus sorozat a kilencedik évadban újabb fontos szereplővel lesz szegényebb, a főszereplőt alakító Andrew Lincoln ugyanis elhagyja a sorozatot. Azt még nem tudni, hogy miként írják ki a karaktert vagy visszatér-e még, de az eredetileg 16 epizódosra tervezett évadban mindössze 6 részben láthatjuk majd Rick Grimest. Az Entertainment Weekly és a Collider értesülései szerint Rick távozása után a fő karakterré a Norman Reedus által életre keltett Daryl Dixon lép majd elő.

A rajongók között a hír kifejezetten negatív fogadtatásban részesült, több, a sorozattal foglalkozó Facebook-oldalon fejezték ki nemtetszésüket.

Ha Rick megy, én is megyek

– írta egy felhasználó a The Spoiling Dead Fans elnevezésű oldalon.

A kezdetektől követem a sorozatot és olvasom a képregényeket. Úgy gondolom, egyszer minden jónak vége szakad

– jegyezte meg egy másik rajongó.

Lincoln által megformált karakter mellett Maggie Rhee további szereplése is kérdéses, hiszen az őt formáló Lauren Cohant új sorozatban, a Whiskey Cavalierben láthatjuk majd főszerepben.

Amióta Scott Gimple helyett Angela Kang jegyzi a sorozatot, több változás is történt: a nyolcadik évadban a rajongóknak búcsút kellett inteniük Carl Grimesnak, a Morgant alakító Lennie Jamest pedig immár a Fear The Walking Dead című szériában láthatjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek