Starity

Tristan Thompson szeretője szerint a férfi nem törődik a gyerekükkel

2022. február 16. 20:08   |   Szerző: Four

Maralee Nichols szerint Tristan Thompson abszolút nem törődik a közös gyerekükkel.

hirdetés

Annak ellenére, hogy korábban felmerült a hír, mely szerint Tristan Thompson többezer dollárt fizet gyerektartásként Jordan Craignek, Khloe Kardashiannak illetve Maralee Nicholsnak - utóbbi nyilatkozatott adott ki arról, hogy esetében ez nagyon nincs így.

Nichols, akiről tavaly decemberben derült ki, hogy titkos viszonyt folytatott Tristannal, amelynek eredménye egy kisbaba lett - így nyilatkozott képviselőin keresztül:

A hírek ellenére Tristan Thompson nem tett semmit, hogy támogassa a fiát. Semmilyen lépést nem tett annak érdekében, hogy találkozzon a fiával, az anyagi támogatásról nem is beszélve. Reméljük, hogy a jövőben a riporterek kapcsolatba lépnek velünk a tények tekintetében, mielőtt bármit publikálnának.

- mondta Nichols képviselője.

Tristan a baba születése után egy ideig tagadta, hogy ő lenne a kicsi édesapja - ám az apasági teszt eredménye után kijelentette, hogy teljes felelősséget vállal a gyermekért. Ezt megelőzően pedig írásban is Khloe Kardashian bocsánatáért esedezett, akit a fent említett Maralee-vel megcsalt.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek