Starity

Tristan Thompsonnak ismét gyermeke született: még tavasszal csalta meg Khloe Kardashiant

2021. december 07. 10:10   |   Szerző: Four

Kiderült, hogy a kosaras még tavasszal viszonyt folytatott egy személyi edzővel.

hirdetés

Úgy tűnik, Tristan Thompson hiába próbálja dicsérő kommentek segítségével visszaszerezni Khloe Kardashiant - a jelen állás szerint inkább egyre távolabb kerül a hírességtől. 

Thompsonról ugyanis nemrég kiderült, ismét apa lett. A kosárlabdázó harmadik gyermeke egy Maralee Nichols nevű személyi edzőtől született, a dolog pedig annak kapcsán derült ki, hogy Nichols gyermektartásdíjat kért Tristantól, az ügyet pedig bíróság elé vitte. 

A hivatalos dokumentumok szerint Tristan beismerte, hogy idén márciusban legalább egy alkalommal szexuális kapcsolatot létesített Maralee-vel. Ekkor azonban Khloe és a kosárlabdázó még mindig egy párt alkotott. 

Khloe szomorú volt, amikor kiderült, hogy Tristan megint megcsalta. Nem tudja elhinni, hogy Tristan megint apa lesz. Szomorú ez a helyzet számára.

- nyilatkozta egy bennfentes. 

A férfinak összesen három gyermeke van: a Khloe-t megelőző barátnőjétől, Jordan Craigtől született egy fia, a most 4 éves Prince, aztán Khloe-tól született 3 éves kislánya True, és idén jött világra a fent említett Maralee-től harmadik gyermeke.

A férfi az eddigi hírek alapján nem igazán tud megmaradni várandós barátnői mellett: Jordan Craig az első gyermekével volt terhes, amikor a férfi megcsalta Khloe Kardashiannal - bár a reality-sztár többször is kijelentette, semi köze nem volt Jordan és Thompson szakításához. Később azonban amikor Khloe lett állapotos, hozzá is hűtlen lett a kosárlabdázó. 

A People forrása szerint Kardashiant korábban folyamatosan győzködték a barátai, hogy hagyja ott a férfit, de Khloe a legvégsőkig ki akart tartani Tristan mellett, "mert mindig hitt abban, hogy a férfi meg tud változni". 

Thompson és Kardashian éveken keresztül se veled-se nélküled jellegű kapcsolatban éltek, és a koronavírus első hulláma alatt együtt vonultak karanténba. Akkor még egy esetleges közös második gyermek is szóba került, ám hamarosan egy Sydney Chase nevű Instagram-modell kiszivárogtatta, hogy Tristan kikezdett vele. Így Khloe legutóbb júniusban szakított a férfival.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek