Starity

Újabb közös vacsi: Sophie Turner Taylor Swift segítségével éli túl a válást

2023. szeptember 22. 14:02   |   Szerző: Four

Úgy tűnik, Taylor Swift komoly támogatást nyújt a színésznőnek ezekben a nehéz időkben.

hirdetés

Sophie Turner jóbarátra lelt Taylor Swift személyében: a két híresség a héten már másodszor vacsorázott együtt New Yorkban (a korábbi alkalomról ide kattintva olvashatsz), miközben Turner és Joe Jonas válása nagyon csúnya fordulatot vett.

Az énekesnő és a színésznő a Hotel Barriére Fouquet éttermében vacsorázott: a Page Six szerint először Turner jelent meg, majd kisvártatva Swift is befutott egy fekete SUV-vel. 

A nem várt barátságot feltehetően az alapozta meg, hogy Swifttel és Turnerrel is fájdalmasasn szakított Joe Jonas: előbbi 2008-ban járt vele rövid ideig, utóbbi viszont négy évig a felesége volt és két gyereke született a zenésztől. 

Ez a hét elég drámaian alakult Sophie és Joe válásának tekinetében: a színésznő beperelte az énekest, mert állítása szerint Jonas visszatartja a lányaik útlevelét, hogy ne tudjanak elutazni Angliába. Joe órákkal később nyilatkozatot adott, mely szerint a válási procedúra megkezdtével a bíróság elrendelte, hogy a kislányokat nem szabad áthelyezni - tehát eszerint törvényt szegne, ha hagyná, hogy Sophie elutazzon a kicsikkel. 

Taylor és Sophie újkeletű barátságval kapcsolatban megoszlanak a vélemények: vannak, akik szerint az énekesnő így akar borsot törni Joe orra alá, mert még mindig nem bocsátotta meg a 2008-as szakítást, és vannak, akik szerint szimplán önzetlen gesztus Swift részéről, hogy segítő kezet nyújt a nehéz időszakot megélő színésznőnek. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek