Starity

Összefogtak Joe Jonas exei: Taylor Swift és Sophie Turner csajos estét tartott

2023. szeptember 20. 16:04   |   Szerző: Four

Sophie válófélben van, Taylor pedig a karrierje elején járt egy darabig a zenésszel.

hirdetés

Meglepő, hogy Sophie Turner kinek a társaságában talált vigaszt: a színésznő leendő exférje, Joe Jonas egyik híres exével, Taylor Swifttel mulatott a napokban. 

A Trónok harca sztárját New Yorkban fotózták együtt az énekesnővel, amint karöltve sétáltak egy közös vacsora után a Temple Bar szórakozóhelyre. Mindenki közül talán Swift érti meg egyik legjobban, min megy keresztül most a színésznő, hiszen nem éppen békésen szakított vele Joe, amikor 2008-ban egy ideig együtt voltak. (Az énekesnő később elárulta, hogy Jonas egy 27 másodperces beszélgetés során, telefonon dobta őt.) 

A zenész nemrég adta be a keresetet, négy év házasság után válik Sophie-tól, akitől született két kislánya. Jonas és Turner ezt követően közös nyilatkozatban tudatta rajongóival, hogy együtt jutottak arra a döntésre, hogy jobb, ha külön folytatják életüket. 

A szakítás okairól rengeteg pletyka érkezett: egyesek szerint Sophie honvágya, mások szerint hűtlenség, megint mások szerint pedig a különböző életszemlélet játszott közre a nehéz döntésben. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek