Starity

Kate Middleton nem áll készen a megbocsátásra

2023. szeptember 28. 11:11   |   Szerző: Four

Katalin hercegné számára még mindig friss sebként hat, ahogy Harry herceg és Meghan Markle nyilatkozott róla.

hirdetés

Katalin hercegné és Harry herceg illetve Meghan Markle között nem egyhamar fog felengedni a hűvös viszony. A BBC korábbi tudósítója, Jennie Bond az OK! magazinnak nyilatkozott arról, hogy Kate Middletont annyira megsértette a pár, mióta függetlenedtek a brit királyi családtól, hogy egyelőre zárt kapukat döngetnének, ha esetleg bocsánatot akarnának kérni. 

Ha az ember olyan boldog, összetartó családban nő fel, mint Catherine, akkor nagyon nehéz megérteni, hogyan hidegülhetnek el egymástól a rokonok. Azt hiszem Catherine korábban úgy gondolta, hogy a dolgok elsimulhatnak: Fülöp herceg temetésén látni lehetett, hogy Harryvel beszélget, és egyértelműen arra bíztatta Vilmost, hogy ő is tegyen így.

- mondta Jennie, és így folytatta:

De tudjuk, hogy mindez nem működött. Sőt, Vilmos és Harry hatalmasat veszekedett épp a temetés után. Van egy pont, amikor el kell fogadnod, hogy a boldog családi lét nem egy olyan játék, amelyet mindenki képes játszani. 

A szakértő szerint Kate és Vilmos egységfrontot alkot, és valószínűleg levonták a következtetést, hogy "a Harryvel való nézeteltérés nem fog megoldódni a közeljövőben."

Elzárkóznak a lehetőségtől, és úgy döntöttek, továbblépnek.

- tette hozzá.

Harry és Meghan illetve Kate és Vilmos között feltehetően számos konfliktus volt: az egyik legemlékezetesebb példa talán Markle és Katalin hercegné vitája. Meghan az esküvője előtt összeveszett Kate-tel, a koszorúslányok ruhái miatt - Markle elmondása szerint Katalin ríkatta meg őt, bizonyos források viszont pont az ellenkezőjét állítják. (Ide és ide kattintva még többet olvashatsz a pár netflixes dokusorozatában elhangzott botrányos kijelentésekről.)

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek