Starity

Újabb 7 dolog Harry herceg és Meghan Markle dokusorozatából

2022. december 15. 17:05   |   Szerző: Four

Harry herceg szerint a bulvárlapokkal való pereskedés okozta Meghan Markle vetélését.

hirdetés
Újabb 7 dolog Harry herceg és Meghan Markle dokusorozatából
Fotó: princeandprincessofwales/Instagram

Megjelent Harry herceg és Meghan Markle netflixes dokusorozatának újabb három része, amelyben nyíltan vádolják a brit királyi családot a sérelmeikkel: a függetlenedésük utáni eseményekről a sussexi pár mellett barátaik és ügyvédjük is elmondta a véleményét. Görgess lejjebb és nézd meg, miről szóltak a sorozat újabb epizódjai!

 

1. Harry herceg utálja magát azért, ahogy Meghan depresszióját kezelte

A herceg a dokusorozatban bevallotta, ma már máshogy viselkedne abban a helyzetben:

Borzasztó volt. Tudtam, hogy Meghan szenved. Mindketten szenvedtünk, de sosem gondoltam volna, hogy eljut erre a szintre, és mivel ez történt, mérges voltam és szégyenkeztem. Úgy kezeltem, ahogy azt az "intézményi Harry" tette volna, és nem úgy, ahogy "férj Harry" tette volna. Az érzéseim felett átvette az irányítást a királyi családban elfoglalt helyem. Arra treníroztak, hogy jobban aggódjak amiatt, hogy az emberek mit szólnak, ha nem megyünk el egy eseményre. Késni fogunk. És visszanézve, utálom magam emiatt. Amire szüksége volt [Meghannek] tőlem, az sokkal több volt, mint amit adni tudtam. 

- mesélte.

 

2. Harry herceg szerint Vilmos herceg kiabált vele, amikor Meghannel bejelentették, hogy függetlenednek a királyi családdal járó kötelezettségeiktől

Ijesztő volt, hogy a bátyám ordítozott és kiabált velem, és az apám olyan dolgokat mondott, amik egyszerűen nem voltak igazak. A nagymamám pedig csendben ült és hallgatott. A legszomorúbb rész az, hogy ez éket vert a testvérem és közém. 

- mondta Harry. 

Illetve hozzátette, hogy szerinte a királynő olyan emberekkel volt körülvéve, akik azt sugalmazták, hogy a függetlenedésük "támadás az intézményre nézve".

princeandprincessofwales/Instagram

3. Harry herceg szerint valaki megszellőztette az apjának írt egyik emailjét

A herceg elmondása szerint a kiválásuk előtt írt egy emailt Károly királynak, hogy szeretnének Meghannel Kanadába költözni, és ha minden kötél szakad, lemondanak a hercegi címükről is.

Egyértelmű volt, hogy a palota kiszivárogtatta, hogy Kanadába fogunk költözni, és a jel, ami elárulta számomra, hogy a levél tartalma kiszivárgott, az volt, hogy kiderült, hajlandóak vagyunk lemondani a címünkről. Azt gondoltam: "Hűha. A történetünk, az életünk, szó szerint ki lett rántva alólunk.

- mesélte. (Harry herceg és Meghan Markle egyébként továbbra se mondtak le a címükről.)

A herceg ezek után elmondása szerint javasolt egy tárgyalást a palotával, hogy megvitassák az ügy kapcsán kirobbant botrányt. Ám szerinte a találkozót szándékosan arra az időpontra tették, amikor Meghan nem tudott részt venni rajta.

Nyilvánvaló volt, hogy kitervelték, hogy ne legyél a szobában. 

- mondta feleségének a herceg.

 

4. Meghan szerint nagyon próbálkozott, hogy beilleszkedjen a királyi családba

Markle elmesélte, hogy amikor a függetlenedésük után Kanadába repültek, Harry egyik testőrének karjaiba omlott és sírt. 

Annyira keményen próbálkoztam. Ez az a rész, ami zavar. Mert... még mindig nem volt elég jó, és még mindig nem illeszkedtem be. 

sussexroyal/Instagram

5. Meghan a függetlenedésük után szándékosan viselt élénk színeket

2020 márciusában, két hónappal a függetlenedésük bejelentése után a sussexiek visszatértek Angliába, hogy eleget tegyenek utolsó kötelezettségeiknek. És Markle szerint oka volt annak, hogy élénk színeket viselt ekkor:

Az utolsó angliai hetet megelőzően alig viseltem színeket, sosem akartam kitűnni vagy bajt okozni, megpróbáltam beilleszkedni. De azon a héten nagyon sok színt viseltem. Azt éreztem: "Hát akkor nézzek ki úgy, mint egy szivárvány!".

 

Mire Harry közbeszólt:

Ez volt a lehetőségünk arra, hogy nagy durranással távozzunk.

 

6. Meghan Markle nagyon nem kedveli Vilmos herceget

A sussexi pár korábban pert indított a The Associated Newspapers ellen, és Markle ügyvédje, Jenny Afia szerint 2021-ben Meghan javára döntött a bíró. Az Associated Newspapers ezek után fellebbezett, és Afia szerint Vilmos herceg csapatának egyik senior tagja tanúvallomást tett. 

Ez nem volt kötelező, és sajnálatos módon nem létezik, hogy ezt az illető megtehette volna a főnökei tudta nélkül.

- jelentette ki Afia. 

Az ügyvéd Jason Knaufra utalt, aki Vilmos herceg és Katalin hercegné kommunikációs titkára volt. Knauf korábban is szót emelt Markle ellen: ő volt az, aki felhívta rá a figyelmet, hogy Meghan több palotai alkalmazottal is megkérdőjelezhetően bánt.

Tudom, hogy a testvéred... A testvéred, nem fogok semmit mondani a bátyádról, de egyértelmű...

- mondta a dokusorozatban Meghan.

Még nyilvánvalóbb, hogy megpróbálják eltussolni

- tette hozzá Harry.

princeandprincessofwales/Instagram

7. Harry herceg szerint a bulvárlapok tehetnek arról, hogy Meghan Markle elvetélt

Azt gondolom, hogy a feleségem azért vetélt el, amit [a Daily Mail] tett. Végignéztem az egészet.

- mondta Harry, arra utalva, hogy 2019-ben beperelték a Daily Mailt, amiért a lap közölte Meghan egy, az apjának írt levelét.

Tudjuk-e, hogy a vetélés pontosan emiatt történt? Persze, hogy nem, de tekintve a stresszt, amit okozott, az alváshiányt és a terhesség idejét, hogy hány hetes volt... Annak alapján, amit láttam, elmondhatom, hogy a vetélés azért történt, amit tettek vele.

- mondta Harry.

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek