Starity

Janicsák Veca kiesése nagy port kavart

2010. december 15. 18:06   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktort nézők nagy része, és az interneten tömegek zúdultak fel Veca kiesésének hallatán, Keresztes Ildikó alighanem közellenség lett, a kiesett versenyzőért pedig különböző összefogások is indultak.

hirdetés
Janicsák Veca kiesése nagy port kavart

Tiltakozás Janicsák Veca kiejtése ellen, Janicsák Veca induljon a 2011-es Eurovíziós Dalfesztiválon; Összefogás Vecáért a Corvin sétányon; Rajongók tüntetnek Vecáért; Anti-Keresztes Ildikó – csupán néhány szalagcím és csoportnév az internetes oldalakon és a Facebookon: az internetezők többsége fel van háborodva Veca december 11-ei kiesése miatt. Úgy tűnik, a kedélyek nem nyugszanak, szombat este óta alighanem tombolnak a különböző internetes fórumokon, kiállnak az énekesnő mellett.

Vasárnap és hétfőn is több napilap hírül adta, hogy az utolsó női versenyző kiesése borzolja a kedélyeket, hiszen az X-Faktort nézők nagy része úgy gondolja, Janicsák Veronika méltó versenyző az első X-Faktor tehetségkutató nyertesének, de a döntőben is mindenképp ott lett volna a helye –  ezt Lakatos Levente is kifejti személyes blogjában, akinek írása internetezők tízezreihez jutott el napok alatt.

A nézők úgy gondolják, hogy Keresztes Ildikó tehet az egészről, hiszen jól tudta, hogy Vastag Csabára sokkal több voks érkezett, mert általánosságban elmondható, hogy a műsorban a tinilányok és a nők nagy része küldi a szavazatokat, továbbá pár újság azt is biztosan kijelentette, a show csalás volt, szándékosan párbajoztatták Janicsák Vecát és Csabát, hiszen így a következő műsorban még többen szavaznak kedvenceikre. Olyan feltevések is léteznek, hogy Veca kiesése szándékosan meg volt tervezve, hisz így még többen felfigyelnek a műsorra, akár ez reklám is lehetett az egész csatornának, adták a témát az emberek mindennapjaihoz.

Több támadás inkább Keresztes Ildikót, a show női mentorát éri, aki egyesek szerint szándékosan stratégiázott: mivel borítékolható volt, hogy Csaba kapta a több szavazatot, a nézőkre bízta a döntést, így segítve saját mentoráltját, Takács Nikolast a nyerésre – ez a feltevés azért is érdekes, mert korábban Keresztes azt nyilatkozta, hogy úgy véli, az ő versenyzője ellenfele csak Geszti Péter mentoráltja, azaz Veronika lehet. A műsorban ezért igyekezett szigorúbb lenni Vecával, mint akár a saját mentoráltjaival – többször megjegyzéseket tett a lány produkciójára, amit Malek Miklós és Geszti sem tűrt szótlanul, kérdőre vonták az énekesnőt, hogy ugyanazokat a dolgokat, melyeket megemlített, miért nem várja el Takács Nikolastól.

Az énekesnő Facebook-oldalára rengeteg mennyiségű üzenet érkezik minden percben, ahol megosztanak különféle létrejött klubokat is, valamit az olykor csípős véleményüket is leírják, miszerint Király L. Norbinak már régen el kellett volna hagynia a műsort, pláne most. Az oldalon továbbá egy kezdeményezés is létrejött, miszerint szerdán fél hatkor az énekesnőért fognak össze a rajongók, gyertyás énelést terveznek a Corvin sétányon, ahol – mint később kiderült – Veca és a Fókusz stábja is ott lesz, nem beszélve Veca több száz kedvelőjéről. 

Egy biztos: korábban semelyik kieső miatt nem háborodott fel a közönség így. Keresztes Ildikó szombati döntését nemcsak füttykoncert követte az X-Faktor stúdiójában: több ezer ember zúdult fel ugyanis Janicsák Veca kiesése hallatán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek