Starity

Kiakadtak Harry hercegékre az új weboldaluk miatt - egy bizonyos dolog sokakat felháborított

2024. február 13. 19:07   |   Szerző: Four

Harry herceg és Meghan Markle csendben új honlapot indított - de sokan felháborodtak egy dolog miatt.

hirdetés
Kiakadtak Harry hercegékre az új weboldaluk miatt - egy bizonyos dolog sokakat felháborított
Fotó: princeandprincessofwales/Instagram

Harry herceg és Meghan Markle csendben tervezik a visszatérésüket, amelynek egyik újabb állomása, hogy a régi honlapjaik helyett most egy újat csináltattak "Sussex.com" néven. Az oldalon Sussex hercegeként és hercegnőjeként mutatkoztak be, és a korábbi munkásságuk mellett van szó a jótékonysági projektjeikről is. 

Az új honlap elég megosztóra sikeredett: rengetegen felrótták a párnak, hogy miért ragaszkodnak ennyire a hercegi címhez, ha már lemondtak a hercegi kötelességeikről, illetve a brit királyi családot nem képviselik szívesen. (Harry és Meghan 2020-ban függetlenedett a brit királyi családtól és Los Angelesbe költöztek, a viszonyuk pedig híresen rossz az ottani rokonokkal.)

"Harry és Meghan még *mindig* "a sussexieknek" hívják magukat. Lemondtak az országhoz fűződő kötelességeikről, megsértették a népünket és a történelmünket, gúnyolódtak a hagyományainkon & aláásták a monarchiát. Pofátlanság, hogy parazitaként csüngenek a címükön."

- jelentette ki egy brit kommentelő, és sokan csatlakoztak hozzá: egyesek azt javasolták, Károly király vegye el tőlük a hercegi címet, mások azt rótták fel, hogy a honalpjukon a brit királyi család címerét is feltüntették, megint mások pedig "világklasszis csalóknak" nevezték a párt, mondván "most a királyi család révén próbálnak újra nyeregbe kerülni."

De volt, aki viszont megvédte őket arra hivatkozva, hogy a néhai királynő adományozta nekik a a "Sussex hercege és hercegnéje" címet, így aztán teljesen jogosan használják az oldalon.

Markle és Harry herceg visszatérését már egy ideje pedzegetik: a színésznő egy éve indított egy nem hivatalos Instagram oldalt, illetve nemrég érkezett a hír, hogy nagy valószínűséggel szerepelni fog a Briliáns elmék folytatásában. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek